Şimdi Ara

Excel dosyaları açılmıyor!!! lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
50.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba belgelerimde kayıtlı olan excel dosyaları açılmıyor. Excel programında çalıştırıp, aç komutunu kullandığımda aynı dosyaları açıyorum ama belgerimde dosyanın üstüne çift tıkladığımda açılmıyor? Neden olabilir yardım eder misiniz? bu arada office i baştam yükledim sorun devam ediyor. Çözüm yolunu bilen var mı? Windows taki ayarlardan biri mi bozuldu acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Excel Dosyaları Neden Açılmıyor?

Excel dosyalarını açmakta sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki nedenleri göz önünde bulundurmalısınız:

• Excel Uygulaması Bozuk Olabilir: Excel uygulamasını kapatın ve yeniden başlatın. Uygulama güncel değilse, en son sürüme güncelleyin.
    • Dosya Bozuk Olabilir: Dosyayı farklı bir konuma kaydedip açmayı deneyin. Dosya hala açılmıyorsa, bozuk olabilir. Bozuk dosyaları onarmak için üçüncü taraf araçları kullanabilirsiniz.
    • Excel için Gerekli Bileşenler Eksik Olabilir: .NET Framework, C++ yeniden dağıtılabilir dosyalar gibi Excel için gerekli bileşenlerin yüklü olduğundan emin olun.
    • Antivirüs Yazılımı Engelliyor Olabilir: Antivirüs yazılımınızın Excel dosyalarını engellemediğinden emin olun. Gerekirse istisna ayarları ekleyin.
    • Dosya Yolu Çok Uzun Olabilir: Dosya yolu 255 karakterden uzunsa, Excel dosyayı açamaz. Dosyayı daha kısa bir yola taşıyın.
    • Dosya İzinleri Eksik Olabilir: Dosyaya erişim izniniz olduğundan emin olun. Dosyanın özelliklerini kontrol edin ve gerekirse izinleri ayarlayın.
    • Bellek Sorunları: Excel'de çok sayıda dosya veya büyük dosyalar açıkken bu sorun oluşabilir. Bilgisayarınızı yeniden başlatın veya açık dosyaları kapatın.
    • Çakışan Eklentiler: Bazı eklentiler Excel'in açılmasına müdahale edebilir. Eklentileri devre dışı bırakıp sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu exel dosyasının birine shift tuşu ile birlikte sağ tıklayınız. Açılan pencereden Birlikte aç seçeneğini seçtikten sonra açılan pencereden exel programını seçin ve pencerenin aşağısındaki her zaman bu programla aç seçeneğini işaretleyip çıkın.
  • dosya uzantısını aç "klasör seçeneklerinden"
    uzantıyı xls yap
    dosya.xls gibi bi dene
  • yuh la kaç yıl geçmiş işe yarıyor hala
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.