Şimdi Ara

Mahkemelik olduğu çalışanlarından, Nusret hakkında yeni iddialar! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
3
Favori
23.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bekir YENİKARAMURAT B kullanıcısına yanıt
    Sen olayı yanlış anlamışsın kardeş.
  • iş veren giren parayı söylemek zorunda değil. bir de hizmet sektöründe insanlarla ugrasmak zor. en ufak şeyde is sahibini madara yapacak kadar simarabilir bazi insanlar ondan onlara bu fırsatı vermemek için sert davranması kadar normal bir şey yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    Bunun sebebide şu türk gelir yol bilmez iz bilmez oranın yabancı gelip hakkını arayıp seni öttürebilir en kolay kazığı gene kendi vatandaşına atarsın tabi ülke dışı ülkeden bahsediyorum.Bu kafada çok var işten atılan devleti nasıl dolandırırım nasıl fazla para kenara koyarım diye hinlik yapıp atılan çok.Türk olup böyle gidenlerde ki iyide oluyor.Türkiye değil orası.Sonra bu ülke neden böyle demesin kimse.

    Alıntıları Göster
    Haklısın hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu eski bir haber. Cezasını öder geçer.. Şimdi madem hortlattınız. Benim diyeceklerim başka.. Bu adamı CNN Türk'te izledim. Hijyen sıfır. 500 TL ye et yiyeceksin o adam çıplak terli ve pis elleri ile o yemeğe tuz serpecek. Çıplak eliyle eti tutup bir üstüne bir tükürmediği kalmış gibi düzen verecek. Ben o eti bedavaya yemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divisive -- 14 Kasım 2019; 1:13:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftalık 2 bin dolar alıyorsun, üstüne de gidip Nusret’e dava açıyorsun. Adamlardaki kafaya bak iyi adam sizi kârına da ortak etsin öyleyse.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExterminaTR

    Haftalık 2 bin dolar alıyorsun, üstüne de gidip Nusret’e dava açıyorsun. Adamlardaki kafaya bak iyi adam sizi kârına da ortak etsin öyleyse.
    Aynen. Ben nusret olsam bunlari orda burda ciromu kamuoyu ile paylasiyorlar diye dava acar tersten micirtirim. Sanki orda hic amerikali calisan yok birtek bunlar uyanik sikayet edip milyonlar alacak heaapta aptal herifler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana haftalık 2000$ versin ağzımı açarsam...... Bir de New York'ta. Muhtemelen kalacak yerlerini de ayarliyordur. Bu ülkeden kacmissin , hala bahşişlere el koyuyordu diyorsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • divisive D kullanıcısına yanıt
    Hocam dışarıdan yediğin çoğu şey o dediğin adamlardan birinin terli eliyle temas ediyor ve sende onu yiyorsun. Kaç firma yada dükkan kurumsal olanlar hariç sürekli eldiven-bone takıyor? Pazardar marketten aldığın sebze, meyve, ekmek vs için de bu durum geçerli. Hassas olanlar dışardan mümkün mertebe bişey yemiyor, aldığını sirkeli suyla yıkıyor, ekmeğini, meyve suyunu kendi yapıyor falan. Kebapçılarda, restoranlarda çalışan adamların çoğu çıplak elleriyle yoğuruyor kıymayı eti, telefonlarını da kullanıp tekrar ete dokunuyor, sonra müşteriye yediriyor. Hijyen mijyen yok çoğu yerde. Denetim de yok zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu ortada garsonların aldığı bahşişe el koyan aç gözlü bir patron var. Siz de bu aşağılık patronu haklı görüyorsunuz ya. Adam kanunsuz olarak garsonların bahşişlerini dağıtmıyor. Şimdi mahkeme faiziyle beraber o bahşişleri ödetir.
    Adam boşuna mı Türk garson çalıştırıyor sizce? Yabancı bir garsonun bahşişine el koymaya kalkamaz. Türk nasıl olsa vur ensesine al parayı değilmi?
    O Türk çalışanlara büyük ihtimalle diğer restoranlarda çalışan garsonlar mahkemeye verip hakkınızı arayın demiştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakış açınızda eksiklik var. Bahşiş personelin hakkıdır. aylık 10bin dolar bahşişte alabilirler 2bin dolarda. Personelin ne kadar bahşiş çıktığını bilmeside onun hakkıdır. Bahşişi Nusret almıyor personel alıyor. Patron ciroya, kara bakar bahşişe bakmaz. Yazlık bir mekanda çalışıyordum 10-12-14 saat diliminde. Bahşiş direk kasaya giriyordu. Patron o bahşişle personelin maaşını çıkartıyordu. Düşünün artık yazık günah.
  • Haftalık 2k aylik 8k. Yalnız ABD şartlarına gorede fena kazanmıyorsunuz hani. :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim adım nusret ben bu oyunu bozarım!
  • insanoglu harbi nankör bir canlı adam size allahın vasıfsız garsonuna 8.000 dolar para oduyor allahın nankörleride bahsis diye agliyor şimdi defolup gitsin 2.000 dolara calissin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nusret garsonların bahşisinemi galmış..
  • bizim ülkede işçi kesim hep bu yüzden eziliyo işte neymiş efendim kaç bin tl para alıyomuşta bide bahşişleri istiyomuş ekstra bişey istemiyoki işçi hakkı olanı istiyo 1 lira dahi alacağı olsa ses çıkaracak o bahşiş onun hakkı ayrıca nusretin bahşişlere çökmesine niye ses çıkarmıyonuz bu ülkede maalesef durum bu sen bir lira alırsın hırsız deyip hapse tıkarlar ama zengin çuvalla götürür kimse gıkını çıkarmaz tabi bizim milletin evime ekmek götüreyim yeter deyip birçok haksızlığa göz yumması yada haklarını dahi bilmeden rastgele çalışmasıda cabası isterse o garson arkadaş haftalık 10 bin tl alması gerekirken 9.500 tl alsın o alamadığı 500 lira için yine ses çıkarmalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 14 Kasım 2019; 12:56:55 >
  • günde 30-40 bin usd bahşiş toplanan yerde Nusret yedirirmi bahşişin hepsini, bizim millet çakaldır yedirmez, tırtıklar ucundan köşesinden, bu sadece orası için değil işyerlerimiz içinde geçerli, dedimya bizim millet çakaldır, hak adalet ne demek amk...
  • adam kazandığı parayı türkiyedemi yiyorda 11 bin diyosun, ordada 2 bin işte...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoklasik -- 14 Kasım 2019; 13:21:31 >
  • CMB34 C kullanıcısına yanıt
    kardeş ister 8 bin ister 18 bin kazansın, hakkı neyse talep etmiş adamlar, herkes hakkını talep etmeli,
    koyun sürülüğü ve başınada çoban durumu böyle böyle gelişir, hak neyse o...
  • neoklasik N kullanıcısına yanıt
    iyi şimdi tr de en kral restoranda 5 bin liraya köpek gibi calisirlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neoklasik

    adam kazandığı parayı türkiyedemi yiyorda 11 bin diyosun, ordada 2 bin işte...
    Alım gücü? Buna kafan basmıyorsa yazık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.