Merhaba özelden bana dönüş yapabilir misiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) (51. sayfa)

-
-
faturasız magnet paketleri kalktı
yada ben bulamadım
bireysel.turktelekom.com.tr
Tüm Faturasız Paketler | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler?internet=21-
bireysel.turktelekom.com.tr
Faturasız Mobil Wi-Fi Tarifesi - Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/mevcut-musteri-tarife-ve-paketleri/tum-faturasiz-paketler?page=1&siralama=gbAzalan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 12 Şubat 2025; 16:59:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
hayır devam ediyor zam da gelmedi bireysel.turktelekom.com.tr
Tüm Faturasız Paketler | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler?GroupName=Faturas%C4%B1z%20Cep%20Magnet%20Paketleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 12 Şubat 2025; 17:3:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
devam ediyormuş..
ayrı olarak çıkıyor
teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
13 ARALIK 2024 tarihinde faturalı ve faturasız tarifelerini tek görsele toplayıp konuya attığım Cep magnet halen aynı fiyatlarla görünmekte. Zam yapmayı unuttular herhalde...
-
Şşşş ses etmeyin. Biz aslında yokuz
Merhabalar cep magnet ile magnet arasındaki farkı anlayamadım köy evine kuracağım yardımcı olabilecek var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ikisi de aynı, cep magnet istediğin yere götürebilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam aynı hıza sahip ve taşınıyorsa neden fiyat daha uygun anlayamadım 😊
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yazlık için daha önce superbox kullanmış ilk çıktığı zamanlar , altyapımız çok kötü 10mbps anca destekliyor ama inanılmaz fazla kopma var fakat bölgede cep telekonları telekomda 50-60, turkcellde ise 120-130 civarı hız alıyor, bir tane superbox huawei cihaz alsam sarı siteden , yedekte tuttuğum bir hattım var onu da telekoma geçirsem data hattı olarak taahhütsüz bu paketlerden kullanabilir miyim ? 15mbps ye kadar 1190 tl diyor, yazın kullanmak için bütün yıl ücret ödüyoruz , tekrar bağlatmak da çok sıkıntı port yok, onu beklerken tatil bitiyor zaten önerisi olan var mı ne yapabilirim ?
-
Faturasız olanı kullanıyorum ben. Lazım olunca alıyorum net . Telefon iki hatlı ordan kullanıyorum.
Eski bir telefonu bile modem yapabilirsiniz aslında. Tabi devamlı şarjda durmalı
hocam magnet mi yoksa cep magnet mi kullanıyorsun taahhütsüz olarak yani telefona düz magnet alma imkanı var mı ? düz magnet olan altyapısı olmayanlar için diyor da benim altyapım da yok gibi bir şey 15 mbps bile alamıyorum, eğer yine de vermezlerse cep magnet olan da işimi görür taahüt yok ve aylık 300gb internet 650 tl en azından 1-2 ay kullanır iptal ederim bütün yıl fatura ödemektense
-
Magnet ne cep magnet ne tam bilmiyorum. Sitelerinden açtım faturasız bu tarifeye geçirin dedim. Zar zor yaptılar :)
6 ay 50 gb paketi aldım daha sonra bitti gitti
( Ben hat taşıma ile yaptım bu işlemleri )
Faturasız size daha uygun gibi. Onun paketlerine de bakın. İptal falan uğraştırmaz. Lazım olunca yükle dursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 18 Şubat 2025; 17:16:4 >
Magnetin yanında Türk Telekom modem verir onu eve takar kullanırsın, ne başka bir yere hat takmana izin verir ne de modemi başka yere götürmene izin verir sabit internet gibi kullanırsın.
Ek olarak “yok gibi bir şey” kabul edilecek bir durum değil sistemde eve sabit internet verilebilir olarak çıkarsa altyapı var diyerek Magnet satmazlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım teşekkür ederim cep magnetler işimi çözer o zaman
-
Hattınız Telekom mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
boşta yedek olarak kullandığım hat var onu telekoma geçirmeyi düşünüyorum
-
Bugün Magnet kurulumu yapıldı. Kalan kotayı görmek için, Cep telefonumuza Telekom Uygulamasını kurduk, ancak hattımız Vodafone olduğu için Telekom uygulaması çalışmıyormuş (şifre alınamıyor). Kalan kotayı nasıl takip ediyorsunuz, kolay bir yolu varmıdır?
-
arkadaşlar faturasız magnet alsam 4.5g destekleyen bir telefona taksam, telefonu modem gibi kullanabilir miyim? modeme ekstra masraf yapmak istemiyorum... halihazırda türk telekom hattım da mevcut
-
@ebony , benim modemde sms arayuzu var oradan sms atiyorum ve sms okuyorum anca o sekilde takip edebiliyorum .
@Havya Makinesi , olabilir kullanabilirsiniz . Bende faturasiz cep magnet kullaniyorim 6 aylik 50 gb olan dan acil durumlarda is icin . Gayet guzel .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X