Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
38
Favori
123.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şifreyi magnet modeminde takılı hattan alacaksınız, modem arayüzünden SMS gönderip gelen cevabı görebiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

Cep Magnet tarifeleri standart data hattıdır, istediğiniz cihaza takabilirsiniz çalışır. Ama telefonla sürekli paylaşım yapmak telefon için yorucu olur onu belirteyim.

• Hocam boşta duran bir telefon var zaten. Cihaza para vermektense eldekini değerlendirmek iyi olur diye düşündüm

yalnız anlamadığım nokta şu; yeni sim vermiyorlar var olan hattımız üzerine mi oluyor bu paket? Sms ile katılım yazıyor

TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 5 Mart 2025; 17:21:59 >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

İster yeni hat al istersen elindeki bir hattı o tarifeye geçir sana kalmış bir durum. Bu tarifeye geçiş o numarayı arama almaya/yapmaya kapatıyor sadece data kullanılıyor ek olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99BBC08B3 -- 5 Mart 2025; 18:17:3 >
  • Tarifeler güzel ama takibi oldukça zor . sms atılmıyor online işlemlere girilmiyor . Turkcellde kontratım bıtmıstı bu gece neysekı telekoma tasındım bu sayede telekom data hatlarımı takıp edebılecegım .

edit : an itibarı ile telekoma gecıs yaptım hemen mobıl uygulamadan data hatlarını ekledım . ne o oleydı ya kör ebe gıbı paket alıyordum yukluyordum . sımdı takıp edebılıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 24 Mart 2025; 4:57:11 >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Merhaba siz normal hattan mı data hatından mı numara taşıma işlemi yaptınız fark ediyor mu?

Ben türk telekom data hattı magnet 50gb kullanıyorum taahhütüm bitince geçebilir miyim?

• Suan iki adet data hattim var birini turkcell normal faturasiz hattan telekom cep magnete tasidim basta ik bik yaptilar bilmiyoruz dediler baski yaptim nihayet tasidilar sonra begendim diger hatti direk telekomdan data olarak aldim . Sonra bunlari takip etmek zor ve normalde kullandigim turkcell faturali hattimi da telekom digital prime a tasidim simdi iki data hattimi da kontrol edebiliyorum , zaten modem arayuzujden bakiyordum ama online isllemlere ekleyememek gercekten sacma idi .

Bir sorum olacak bir data hattimdan sms atabiliyorken digerinden sms atamiyorum ne yaptiysam olmadi hic basina gelen var mi icretdiz 5555 e bile sms gonderemiyorum tl bile yuklu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 25 Mart 2025; 5:36:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tamamiyle T kullanıcısına yanıt
    Evet Vodafone faturasız dan telekom magnete geçiş yaptm ben. Datadan normal hatta, normal hattan dataya geçiş yapabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturasiz hattimi cepmagnet 100gb faturaliya tasimak istiyorum ama 2 bayiye gittim birisi magnet yapmiyoruz digeri ise yeni hat almaniz veya baska bir operatorden gecmeniz gerekiyor dedi. Ayriyetten 1yil sonra taahut bitince yenilenmiyor diye ekledi. Siz nasil geciyorsunuz bi yontemi var mi.

Guncel ekleyeyim.

Tt ile ugrasacagima teknosacell 100gb a gecis yaptim. Eski tt faturasiz hattimi gecis yaptilar. 1000 tl hediye ceki aldim onada modem aldim faha uyguna geldi ve 30dk da hallettik tum islemleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 26 Mart 2025; 21:18:45 >
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

İyi yapmışsın. Ben yeni data hattı ile faturalı cepmagnet 100 gb tarifesini almıştım. Süresi dolunca aynı data hattını teknosacell 100 gb tarifesine taşımayla geçebilirim diye umuyorum. Kasım ayı sonunda taahüt sonlanacak.

• Arkadaşlar magneti kapatmak istiyorum fiber internetim bağlandı.Ne yapmam gerek ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neselikelebek N kullanıcısına yanıt

faturasızlara yüzde 50 zam gelmiş :/

TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara)
  • Fsm0066 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kurtulmanıza sevindim. Hangi firmanın fiber'i geldi acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    bizi unuttular sandıydım 😁

• walla 3 aylık 50 gb olanı almıstım ewde sadece alarm kamera ıcın telekom fıber kullanıyordum artık fıyatı cok artmıstı magnete dondum 2 aydır denıyorum hıc bır problem yok masallah . bugun yarın telekom fıberı ıptal edecegım .

zam gelmıs yuzde 50 zam nedır yahu maaslarda bıle yuzde 50 almıyoruz .

• Telekom kazigi yemek istemeyen altyapısı olmayanlar için malum yontemlerle sınırsız mobil internet kullanabilirsiniz

200 gb olanı kullanıyordum taahhüt bitince bayiye gidip yenileyeyim dedim ama fiyatları görünce hattı iptal edip çıktım. bulunduğum bölgede altyapı olmadığı için çok iyi oluyordu ama fiyatları uçurmuşlar. vodafone de yok,superbox ta daha kazık olmuş. kaldık öyle iyi mi. varmı bi önerisi olan data hattı kullanmak için böyle magnet tarzı

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirsu

200 gb olanı kullanıyordum taahhüt bitince bayiye gidip yenileyeyim dedim ama fiyatları görünce hattı iptal edip çıktım. bulunduğum bölgede altyapı olmadığı için çok iyi oluyordu ama fiyatları uçurmuşlar. vodafone de yok,superbox ta daha kazık olmuş. kaldık öyle iyi mi. varmı bi önerisi olan data hattı kullanmak için böyle magnet tarzı

P.m attim

• turco8181 T kullanıcısına yanıt
    👍

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.