Şimdi Ara

Magnat Vector 55 ? İş yapar mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bu ürünü almaya karar verdim birşey.. Amfim Pioneer A-656. Müsafir odasinda kullanicağimdan 35 Mt2 olmasi gerekiyor.

Ürünü dinliyen arkadaslarimiza bir-iki sorum olucak.

Mid-basslari nasıl kendini hissettiriyor mu? Tizleri kulak tırmaliyor mu ? Yada böyle değilsede nasıl çaliyor tweeterlari. Mid sürücüsü olarak yapisi nasıl?

Genel olarak R&B tutun, Türk Sana Müziği hatta Jazz dinlediğim zamanlarda olur. Genelde Mid-basslar ağirlikli ve tizler sert değil kulaklari tirmalamicak şekilde soft. çalmasini istiyorum.

Genelde yurt dişinda yaptiğim araştirmalarima göre, ürünün testlerdeki başarisi ve kullanıcı memnuniyeti çok güzel..

Ya siz ne dersiniz..

Şimdiyen teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan2 -- 15 Kasım 2009; 21:52:57 >

• hemen cevap yazmak istemedim belki bu hop. kullanan birileri vardır dedim onlara öncelik verdim fakat kendi düşüncelerim şunlar

Magnat ; fiyatına göre çok güzel hoparlörler üreten bir firmadır en önemlisi etiketinde son yıllarca "made in china" yazısını görmediğimiz bir marka .magnat hakkında ne biliyorsun bilemem daha önce dinledinmi onuda bilemem ama benim bi dönem test etmişliğim vardır özellikle tower speakers larda çok öncü ve başarılı bir markadır.. 2+1 stereo sistem compenentleri ilk yapan ve düşünen firmalardandır sağlam subwoofer lar üretirler
    alacağın seri gerçekten güçlü bir seri ton ve frekans olarak burdan ahkam kesmek istemem çünkü bu seriyi bilmiyorum ama duruşu ve teknik verileri markası zaten seni fazlasıyla tatmin edecek gibi duruyor benim düşüncem.
    elindeki amfi güzel ve güçlü bir model

• Cevap için teşekkürler Satoyama.. Fiyat performans ürününden fazlasi vediği söyleniyor.. Su yabanci hifi forumlarinda bir spec ve başarilari.

İnş. mutlu eder. :) Jbl e60 ta listededi ama bakalım bir hepsini dinlemek lazım..

Magnat Vector 55 ? İş yapar mi ?
  • doğru tahmin etmişim senin için hayırlısı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.