Şimdi Ara

Magic Cube sanal klavye 79 tl (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
5
Favori
8.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Yukarıda bir yerlerde verilen inceleme konusundaki 2 adet kullanıcı yorumunu görünce siparişi iptal ettim hocam.
    Bu ürünün ciddi anlamda geliştirilmesi gerekiyor. Yazılanlardan anladığım kadarıyla halâ satışa hazır değil.

TURKCELL MAĞAZA üzerindeki "BİZE ULAŞIN" kısmından mesaj attım. Acaba sipariş iptali için bu yeterli mi? İPTAL işlemi yapan arkadaşlar bunu yanıtlarsa sevinirim.

Mesaj attıktan sonra size müşteri hizmetlerinden dönüş yaparak, neden iptal ettiğinizi soruyorlar. Sanırım müşteri memnuniyeti gereği bir uygulama. Siz gerekçenizi söylüyorsunuz, o kadar...

Teşekkürler hocam.

Yahu gaza gelip aldık, sonradan Türk kullanıcı yorumlarını görünce ve yurtdışı bazı kaynaklarda da olumsuz yorumlar okuyunca hemen iptal ettim.
    SICAK FIRSATLAR bazen insana istemediği şeyleri de yaptırabiliyor. İşin kötüsü bu kampanyadan 10-15 arkadaşa bahsetmiştim, hepsine de SMS attım. Eğer aldılarsa sorun yaşadıkça kulaklarımı çınlatırlar artık.

Ucuz yırttık.
    "Bize ulaşın" kısmından farklı kategorilerde 2 mesaj atmıştım, siparişi ipta edin diye... Sağolsunlar öğlen den sonra telefonla arayıp teyit aldılar, vazgeçme nedenimi de kısaca özetledim ve 2 haftaya kadar para kredi kartına iade.

• quote:

quote:

quote:

Yukarıda bir yerlerde verilen inceleme konusundaki 2 adet kullanıcı yorumunu görünce siparişi iptal ettim hocam.
    Bu ürünün ciddi anlamda geliştirilmesi gerekiyor. Yazılanlardan anladığım kadarıyla halâ satışa hazır değil.

TURKCELL MAĞAZA üzerindeki "BİZE ULAŞIN" kısmından mesaj attım. Acaba sipariş iptali için bu yeterli mi? İPTAL işlemi yapan arkadaşlar bunu yanıtlarsa sevinirim.

Mesaj attıktan sonra size müşteri hizmetlerinden dönüş yaparak, neden iptal ettiğinizi soruyorlar. Sanırım müşteri memnuniyeti gereği bir uygulama. Siz gerekçenizi söylüyorsunuz, o kadar...

Teşekkürler hocam.

Yahu gaza gelip aldık, sonradan Türk kullanıcı yorumlarını görünce ve yurtdışı bazı kaynaklarda da olumsuz yorumlar okuyunca hemen iptal ettim.
    SICAK FIRSATLAR bazen insana istemediği şeyleri de yaptırabiliyor. İşin kötüsü bu kampanyadan 10-15 arkadaşa bahsetmiştim, hepsine de SMS attım. Eğer aldılarsa sorun yaşadıkça kulaklarımı çınlatırlar artık.

Ucuz yırttık.
    "Bize ulaşın" kısmından farklı kategorilerde 2 mesaj atmıştım, siparişi ipta edin diye... Sağolsunlar öğlen den sonra telefonla arayıp teyit aldılar, vazgeçme nedenimi de kısaca özetledim ve 2 haftaya kadar para kredi kartına iade.

Rica ederim.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam.

Ucuz yırttık.

Türk kullanıcı yorumları nerde hoca link atarmısın. merak ettim.
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim

• Gerideki sayfalarda bir DH inceleme konusu linki var. Orada yorumlar var. 2 kisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ama kısa zaman sonra satarım bunu, incelemek için almıştım.

Orijinalden alıntı: Palabıyık

Ürün geldi gayet kaliteli ve güzel cihaza benziyor. :)

hocam beyaz mı geldi gümüş mü arkadaşım beyaz almıştı gümüş göndermişler

Orijinalden alıntı: bhdrdndr

quote:

hocam beyaz mı geldi gümüş mü arkadaşım beyaz almıştı gümüş göndermişler

gümüş renk

Hangi kargo şirketiyle ürününüz geldi
  • çok bişey kaybetmediniz ben iptal ettim siparişi kullananlar memnun değil alan hevesle alıyor 4 saat şarj edip 2 saat kullanılıyormuş böyle bi ürünü ben npayım ki :S

bır swıftkey asla degıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 7 Mayıs 2013; 16:43:28 >
  • Benimde ürünüm geldi. Beyaz almıştım.
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • Benımde geldı, ınter global şırketı ıle.
    Belkı yapamayan olabılır dıye yazayım;
    Urunu on-off yerınden açın ardından bılgısayardan bluetooth aygıtı ekleye basın,ordan bluetooth cıhazı arayın ve ordan klavye yazanı ekleyın, parola çıkacak onuda projeksıyon klavyemızden duzgunce yazıp yıne projeksıyon klavyemızden entere basın, otomatık şekılde kuracak. (bu sırada ınternet bağlantınız açık olursa ıyı olur)
    yada bu işlemleri yapmadan ürünü kablosu ile bilgisayara takıp bağlayıp kullanın.
    Kurulumu forumlarda çok zor deyince gozum kormustu acıkcası,ama çok basıtmıs
    bu arada bunları klavyemden yazıyorum, dedıklerı kadarda kullanıssız degıl, ılk basta garıp gelıyor ama sonra alısıyorsunuz, eksıklerı var ama yınede bekledıgımden ıyı cıktı.
    acıkcası bu fıyata bence degdı, zaten hong kongda bıle 180dolar, fıyatı cok uygun aldık gercekten, bu arada lınkıde kaldırmıslar yanı hatalı fıyattanda yollamak zorunda kalmıs olabılırler.

edit: fn+mouse işareti mouse moduna geçer, çıkmak için tekrar mouse işaretine basmanız yeterli
    fn+back işareti uyku moduna geçer,pilden tasarruf sağlar, cihaz önünde elinizi yüzeyde hareket ettirmenizle tekrar anında klavye açılır.
    Urun onundekı mavi ısık yanıp sonuyosa bluetooth baglantısı henuz kurulmadı demektir, sureklı mavı yanıyosa baglantı kuruldu demektır.
    Urun onunde mavı ısıgın altında turuncu ısık yanıyosa sarj oluyor, yesıl yanıyosa sarj full demektır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem007 -- 8 Mayıs 2013; 9:02:53 >

• Bugün sabah benim de elime ulaştı, inter global cargo ile geliyor. Turkcellmagaza.com dan yaptığım önceki alışverişlerim de bu kargo şirketiyle gelmişti.
    Ürüne gelince kullanışsız değil, ben iphone ile kullanmak için almıştım ama aslında asıl alma sebebim merak etmemden dolayıydı ürün kullanışsız ya da rahatsız edici değil, ihtiyacı olanlar için kesinlikle güzel bir ürün. Tasarımı ve boyutları yüzünden çok kullanışlı bile denilebilir ama benim ihtiyacım olmadığı için 80 tlye değeceğini düşünmüyorum.

Volkswagen Passat B8 1.6 TDI DSG
  • Benim üründe geldi. Yorumlardan beklentimi düşük tutmuştum bu yüzdenmidir bilmiyorum ürünü çok beğendim. PC bağlantısı, Klavye modundan mouse moduna geçmesi vs oldukça basit ve sorunsuz. Klavyede ışık şiddeti en yüksek moda geçince kullanım çok iyi. Mouse olarak kullanınca biraz yavaş hareket ediyor belki ayarı vardır. Başkasında görsem 79 tl ye kaçırdığıma üzülürdüm doğrusu...

Orijinalden alıntı: drilan

Arkadaslar mouse fonksiyonunda sag tik nasil yapiliyor bilgisi olan var mi? Bu arada cihaz kullanimi bence cok keyifli ayrica asiri havali :) simdilik eksik goremedim, bakalim..

Sol parmağınızı gezdirirken sağ tıklamak istediğiniz kısma gelin ve sol parmağınızın yanındaki parmağınızla tıklayın (karışık mı anlattım ne )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.