Bildirim
Magic Cube sanal klavye 79 tl (9. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
pek kullanışlı görünmüyor alanlar denedimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuztemmuz -- 13 Haziran 2014; 14:17:32 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: otuztemmuz
bugün benim ürünümde geldi bazı yorumları okuyunca beklentim düşmüştü ama ürün gerçekten beklediğimden çok çok daha iyi çıktı şuan iyiki almışım diyorum.
+1
_____________________________ -
Ben de memnun kaldım. Türkçe klavye layout olsaymış daha iyi olurmuş. _____________________________ -
Bende bu kampanyadan Magic Cube almistim.Urunu teslim aldim fakat daha acmadim.Eger isteyen arkadas varsa aldigim fiyata(80tl) vermek istiyorum(Ankara elden).
_____________________________ Ekonomist -
Arkadaslar alip da kullanmayan satmak isteyen varsa almak isterim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
olumsuz yorumları anlmaka güç. ben çok memnun kaldım. hzılı da yazıyor çatır çatır yazıyor valla. ha çok mu lazım değil tabi. ama teknoloji meraklıları için ideal bir alet. 79 lirayı fazlasıyla hak ediyıor _____________________________ -
Ben aldığım ürünü aldığım fiyata satıyorum. İsteyen var mı ? _____________________________ -
50 60 tl ye alabilirim satan arkadaş varsa ulaşsın _____________________________ -
Aldığım fiyattan bırakabilirim. Yani 80 TL. _____________________________ -
ANKARADAN SATAN VARSA ALABİLİRİM _____________________________ -
4 adet elımde faturalı vardır arkadaslar. uygun fıyata bırakabılırım ilgilenen arkadaslar bana ulasabılır. hepsi kutusunda hepsi sıfır ve acılmamıs sekılde beklıyor. _____________________________ Shinra Tensei -
SATILIK VARMI HALA? UYGUN FİYATA _____________________________ -
Satılık varsa pm ile fiyatını bildirirseniz sevinirim _____________________________ -
79 tl den satan varsa pm bekliyorum arkadaşlar _____________________________ -
satmak isteyen varsa iletişime geçebilir _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

iOS
Android