Şimdi Ara

Magic Cube sanal klavye 79 tl (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
5
Favori
8.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sipariş vermiştim ama kullanmayacağımı düşündüm ve iptal ettim.

sıcak fırsat'ları yendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashris

200 dolara satılan bi ürün ve tek eksisi fiyatı başka eksisi yok ayrıca bi klavye olamaz ama klavye gibi yer işgal etmiyor ;)

Amazon da var, 99 dolar.

Sahibinden de bir ilan var, o da 80 lira.

Astronomik isteyenlerde var, olta atmış bekliyorlar, 500 isteyen bile var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

1 saat sonra arayıp teyit ettiler , gereksiz masraftan kurtulduk .

Turkce Q klavye destegi istesek cok sey mi istemis oluruz?

GUMUS renk bir tane aldim. Ama yorumlari gorunce ''iADE ETSEM Mi ACABA?'' demeye basladim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

tarayıcı mouse ile birleşince çok bombastik bi eleman olduk zaten anasını satayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Bu guncellenebiliyor mu acaba?

Turkce Q klavye destegi istesek cok sey mi istemis oluruz?

GUMUS renk bir tane aldim. Ama yorumlari gorunce ''iADE ETSEM Mi ACABA?'' demeye basladim...

günceleme olursa bomba olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 6 Mayıs 2013; 10:07:27 >

Orijinalden alıntı: Nightz

hocam ben aldım beyazından 80 tl bişey değil gereksiz falan masraf ama ben buna 5 6 yıl önce bakmıştım çok hoşuma gitmişti şimdiye kısmetmiş ;) olmadı birine hediye eder ya da satarız ;)
    Yukarıda bir yerlerde verilen inceleme konusundaki 2 adet kullanıcı yorumunu görünce siparişi iptal ettim hocam.
    Bu ürünün ciddi anlamda geliştirilmesi gerekiyor. Yazılanlardan anladığım kadarıyla halâ satışa hazır değil.

TURKCELL MAĞAZA üzerindeki "BİZE ULAŞIN" kısmından mesaj attım. Acaba sipariş iptali için bu yeterli mi? İPTAL işlemi yapan arkadaşlar bunu yanıtlarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Yukarıda bir yerlerde verilen inceleme konusundaki 2 adet kullanıcı yorumunu görünce siparişi iptal ettim hocam.
    Bu ürünün ciddi anlamda geliştirilmesi gerekiyor. Yazılanlardan anladığım kadarıyla halâ satışa hazır değil.

TURKCELL MAĞAZA üzerindeki "BİZE ULAŞIN" kısmından mesaj attım. Acaba sipariş iptali için bu yeterli mi? İPTAL işlemi yapan arkadaşlar bunu yanıtlarsa sevinirim.

Mesaj attıktan sonra size müşteri hizmetlerinden dönüş yaparak, neden iptal ettiğinizi soruyorlar. Sanırım müşteri memnuniyeti gereği bir uygulama. Siz gerekçenizi söylüyorsunuz, o kadar...

• Linki kaldırmışlar, göndermeme gibi bi durum olabilirmi ki.
    Malum sitelerimizin geçmişi bu konuda oldukça kabarık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zokur

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Araştırdım en dusuk n11 de 300 tl civarı
    Cesitli sitelerde fiyati 500 tl ye kadar var
    http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Aksoy-Magic-cube-Projeksiyon-Klavye/1002654/.html#!prettyPhoto

ALLAH razı olsun kardeşim gerçekten ihtiyacım vardı katlanabilir klavyede almıştım içerden soket kısmı bozulmuştu orjinal klavye almayı düşünüyordum sayende gerek kalmadı
     Magic Cube sanal klavye 79 tl

klavyenizi gitti gidiyor da aradiniz mi ? 40 tl civarina bulabilme ihtimaliniz var zira; en son bir HP notebook icin bu 20 dolara almistim OEM klavyeyi. tabii eski bir notebook ise elinizdeki bulamayabilirsiniz.

• Sayın Kürşad Işıklılar,

TurkcellMağaza'dan satın aldığınız ürün size teslim edilmek üzere kargo şirketine verilmiştir. Siparişlerinizi TurkcellMağaza'ya giriş yaparak "Siparişlerim" bölümünden takip edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 6 Mayıs 2013; 14:25:28 >
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Sayın Kürşad Işıklılar,

TurkcellMağaza'dan satın aldığınız ürün size teslim edilmek üzere kargo şirketine verilmiştir. Siparişlerinizi TurkcellMağaza'ya giriş yaparak "Siparişlerim" bölümünden takip edebilirsiniz.

Benimkide verilmiş bugün. Gerçekten süper bir fiyata aldık, dealextreme gibi sitelerde (hong kong'da) bile 180 $'dan başlıyor.
    Bana geçmiş günlerimi verin geleceklerim sizin olsun.
  • Bende dün beyaz olanından sipariş vermiştim. Biraz evvel aradılar ve beyaz rengin kalmadığını, tedarikte problem yaşandığını söylediler. Bunun yerine gümüş veya bordo renkli olanlardan seçebileceğim söylendi. Bende gümüş rengi seçtim.
    Aslında gümüş rengi istiyordum. Dün yetişememiştim. İyi denk geldi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.