Şimdi Ara

Mağdur olmadan önlem alın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ios 4.1 çıkmış bazı arkadaşlar meraklanıp yüklemek istiyor buna bende dahil fakat Uyarmak istedim

*Apple bugunlerde çokfazla hatalı iş yapıyor bu sürümde hatalı olabilir
    *Geri düşüremeyeceksiniz.
    *Jailbreak uzunsüre çıkmayabilir
    *Telefonunuz yurtdışıysa unlock sorunu çıkartabilir.

Birileri denemeden bence yüklemeyin canınızı yakabilirsiniz Her firmware sonrası Forumda yaralı ceylan gibi çırpınan arkadaşları uyarmak için bu topici açmak istedim umarım faydalı olur kararınıza :)

Allah sonumu hayır etsin
  • Jailbreak bu sene ne kadar gecikti öyle ya. Daha 3Gs için bile adam akıllı jb çıkmadı. Eskiden hemen çıkarır sonra tekrar update gelince kırmaya çalışırlardı. Şimdi artık 6 aya anca jb çıkıyor. Pasifleşti herkes. Comex de 4.1'i bekliyor galiba.

Artık milleti o kadar bekletiyorlar ki... Her update gelmeden: "herhalde bu update'de çıkar", "Bundan sonra çıkacak", "Bir update sonra çıkacak" vb cümleler kuruluyor.

Orijinalden alıntı: JustBeCooL
    Jailbreak bu sene ne kadar gecikti öyle ya. Daha 3Gs için bile adam akıllı jb çıkmadı. Eskiden hemen çıkarır sonra tekrar update gelince kırmaya çalışırlardı. Şimdi artık 6 aya anca jb çıkıyor. Pasifleşti herkes. Comex de 4.1'i bekliyor galiba.

Artık milleti o kadar bekletiyorlar ki... Her update gelmeden: "herhalde bu update'de çıkar", "Bundan sonra çıkacak", "Bir update sonra çıkacak" vb cümleler kuruluyor.

İnce bir noktaya değinmissiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

Hangisini diyorsunuz 4.1 normal kullanıcı için çıkmadı ki 4.0.1 i mi diyorsunuz??

Evet 4.1'in developerlar için beta sürümü var fakat henüz kullanıcılara sunulmadı.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.