Şimdi Ara

Mağara adamı gibi yaşamaya karar verdim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaş 21 üniversiteydi ,finaliydi vizesiydi oydu şuydu derken insan çok yoruluyor.sıkılıyor . bunalıyor. herşey artık çok tahmin edilebilir ve basit bir hale geldi. Burada yaşayan çoğu insan face ve twitter'dan ordan burdan komik sözler,derin anlamlı sözler veya yer bildirimi paylaşıp birbirleriyle sidik yarıştırıyor . mutluluk pozlarıyla vs. gövde gösterisi yapıyorlar. Sadece sosyal medya değil ,günlük hayatta böyle .Artık sıkıldım tüm bunları görmekten ve yaşamaktan. Sizler sıkılmıyor musunuz ? İnsan cahil iken daha mutlu derlerdi ya aynen öyle , hayalim bir mağarada veya bir kulubede herşeyden uzak yaşamak. Ne ailevi problemim var , ne aşk acısı çekiyorum , hiçbirsorunum yok ama yinede böyle yaşamak istiyorum. Özüme dönmek istiyorum yani kendi doğama . İçimi dökmek istedim size

• o dediğin olmaz, sistemden kurtulaman. mümkün değil. git iyere yerleş biri gelişr bura bizim toprağımız der :) sisteme kayıt olmussun doğarken, biri gelir görevlerin var der, vergi ödiycen der , der oğlu der, istesende kaçamazsın ööyle kolay değil (ama dediklerinde haklısın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: butze

öyle yaşamaktanda sıkılırsın bence

ne öneriyorsun peki .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

quote:

Orijinalden alıntı: butze

öyle yaşamaktanda sıkılırsın bence

ne öneriyorsun peki .

sistemin kölesi olmaya devam et
  • Ben de senin gibi düşünürdüm, daha sonra bazı şeyleri görmezlikten gelmeyi öğrendim. Mağarada yaşamaya çalışmaktan kolay oldu.
  • into the will izlemediysen izlemeni öneririm..Bende kaçıcam yakında zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben senin yazdıklarını bir uzay fotoğrafına baktığımda hissediyorum.O fotoğraflara baktıkça kendime bir amaç bulamıyorum.Dünyaya döndüğümde ise bu küçücük dünyada milyonlarca salak insan ile yaşadığım aklıma geliyor ve çekip gitmek istiyorum o fotoğraflardaki boşluğa...
    Birde sanırım dinsiz olduğum için ancak elimde bir cevapta olmadığından arada sıkışmışlık duygusuda var.Bu duygudan kurtulmanın yolu yukarıda dendiği gibi sanırım boşvermekten ve sisteme ayak uydurmaktan geçiyor.Ancak sisteme ayak uydurmadan kurtulmanın bir yolunu bilen varsa lütfen banada söylesin !!!
  • yapabilirsen ne ala,fakat zordur dediğin gibi yaşamak. insan eninde sonunda başka insanlara ihtiyaç duyuyor. bu yüzden belki insan insanın kurdudur vesselam
  • Rutin herşey sıkar
  • Günümüzde çoğu kişinin aklına bu tür şeyler geliyor artık.Benim kafamı da çok kurcalıyor bu konu.Mağara adamı gibi yaşamak değil de hiçbir şeye bağlı olmadan geçici işlerle gezgin şeklinde yaşamak geliyor aklıma.Ama nasıl yapacağım hakkında çok bir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keçiboynuzu -- 9 Ocak 2013; 20:22:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Günümüzde bunu başarmak imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReAl sTORM

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Günümüzde bunu başarmak imkansız.

Mağara adamı gibi yaşamaya karar verdim

• bende senın kadar cesaretli olabilsem dostum
  • Ben de senin gibi düşünüyodum okulu bıraktım bu sene de gidiyorum.
  • en iyisini robinson reyiz yapmış be,hep onun gibi yaşamak istemişimdir ama günümüzde öyle bir imkan yok işte
  • robinson reyiz de isteyerek yapmamış ki, tamamen mecburiyet. gemiyi yakaladığı an toz olmuş güzelim adadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Yarısı

robinson reyiz de isteyerek yapmamış ki, tamamen mecburiyet. gemiyi yakaladığı an toz olmuş güzelim adadan.

o da var robinson reyiz de sistemin kölesi olmuş
    ulan ben bir ıssız ada bulsam,holdinglere bile değişmem be,insan yok huzur var mis gibi ıssız ada,mis gibi doğa,saçma sapan heriflerin çıkardığı yasalara,kurallara göre değil,kendi koyduğun kurallara göre yaşıyosun hayatını,ah ah ama nerede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rq7_burak

quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Yarısı

robinson reyiz de isteyerek yapmamış ki, tamamen mecburiyet. gemiyi yakaladığı an toz olmuş güzelim adadan.

o da var robinson reyiz de sistemin kölesi olmuş
    ulan ben bir ıssız ada bulsam,holdinglere bile değişmem be,insan yok huzur var mis gibi ıssız ada,mis gibi doğa,saçma sapan heriflerin çıkardığı yasalara,kurallara göre değil,kendi koyduğun kurallara göre yaşıyosun hayatını,ah ah ama nerede...

Yalnızlık sıkar be adamı bi yerden sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.