Şimdi Ara

Mafia II Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
36.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın ilk iş bu oyunu alıcam . Oyunu kuran arkadaşlar pm den bi zahmet kurulumu ve bu dlcleri atma olayını anlatabilirler mi ?
  • aslında çok ahım şahım bir sistemede gerek yok q6600 3.0 a oc li işlemci 9800gtx+ oc siz ekran kartı ile 1440*900 herşey en yüksek psyhx de high de 40-45 fps lerde oynuyorum
  • Güzel inceleme. Teşekkürler. :)
  • İnceleme için teşekkürler. Gelecek olan Dlc lerle oyun daha da zevkli bir hal alacaktır umarım.
  • İnceleme muhteşem aklımdaki bütün sorular gitti.

Şehirde özgürce dolaşamamak malesef çok kötü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinemre

İnceleme muhteşem aklımdaki bütün sorular gitti.

Şehirde özgürce dolaşamamak malesef çok kötü...

Free Ride modu var dostum onu yüklersen şehirde istediğin gibi gezebilirsin oyun bitince.Forumda konusu var.
  • şaka gibi çok düşük vermişsiniz
  • şu genel puanın mantığı nedir yaa hepsinin ortalaması olması gerekmiyo mu?? ne alaka 8 ayrıca puanlarda çok kıt
  • Özgürce dolaşmak tâbiki de mümkün,, Freeride modunu oyuncehennemi sitesinde açmayı anlatmışlardır..

İnceleme için teşekkürler.
  • hayatımın oyunlarından biri oldu mafia2.aynı mafia1 de olduğu gibi.
    oyunun senaryosu,müzikleri gerçekten harika.araç sürüş dinamikleride çok başarılı ister normal istersekte simulasyona çevirebiliyoruz.
    bu türde başka hiçbir oyunda böyle bir vuruş hissi yok ve oynanabilirlik harika.kan efekti ve grafikleri saymıyorum.
    sırf hikaye modundan sonra şehirde dolaşamıyoruz diye oynanabilirliğe 7.5 vermek pek normal deil.ışıklandırmalar ise gta4ü 1000e katlıyor.Joe ve Henry gibi kanımızın ısınacağı çok zevkli karakterler mevcut.
    9.5 hadi taş çatlasa 9.2 den düşük puan verilcek bir oyun deil.
  • müthiş bi oyun gta ıv den kat kat güzel niçin gta ıv 10 alıoda bu 8 alıo anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

hayatımın oyunlarından biri oldu mafia2.aynı mafia1 de olduğu gibi.
    oyunun senaryosu,müzikleri gerçekten harika.araç sürüş dinamikleride çok başarılı ister normal istersekte simulasyona çevirebiliyoruz.
    bu türde başka hiçbir oyunda böyle bir vuruş hissi yok ve oynanabilirlik harika.kan efekti ve grafikleri saymıyorum.
    sırf hikaye modundan sonra şehirde dolaşamıyoruz diye oynanabilirliğe 7.5 vermek pek normal deil.ışıklandırmalar ise gta4ü 1000e katlıyor.Joe ve Henry gibi kanımızın ısınacağı çok zevkli karakterler mevcut.
    9.5 hadi taş çatlasa 9.2 den düşük puan verilcek bir oyun deil.

Ahh ah hangimiz Joe'nun intikamını almak istemiyor

• Bence sırf hikayesi 9.9 puan alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

müthiş bi oyun gta ıv den kat kat güzel niçin gta ıv 10 alıoda bu 8 alıo anlamadım

Ve GTA 4 gibi sorunlu değil
  • GTA'DAKİ GİBİ GEZECEGİN EYLENÇE YERLERİ OLSA ÖZGÜR OLSAN 9 BİLE ALABİLİRDİ.
  • Bilinmesi gereken her detay eksiksiz anlatılmış.Emeğe ve çabaya sağlık...
  • Ya arkadaşlar oyunun türü sandbox siz neyden bahsediyorsunuz. Her şekilde uygun verilen puan. Siz sandbox oyun yapın serbest gezişe izin vermeyin. Böyle birşey mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PETTIBONE

Ya arkadaşlar oyunun türü sandbox siz neyden bahsediyorsunuz. Her şekilde uygun verilen puan. Siz sandbox oyun yapın serbest gezişe izin vermeyin. Böyle birşey mümkün değil.

hadi ordan "valhalla" vallhalla kopardın beni bugün sen varya

• çok düşük vermişsiniz 9 dan az almamaıydı
  • oyunu oynadım bitirdim.

1) Freeride olsa süper olurdu
    2) Çok detay oyunda var ama o kadar küçük detaylar atlanmışki gülünç.
    3) Sadece senaryosu 10 puan alır.
    4) Yapımcı görevleri kesip dlc yapmak yerine tam tamına eksiksiz bi oyun sunabilirlerdi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.