Şimdi Ara

Mafia II Video İnceleme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
36.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun muhteşem olmuş bu oyunu beğenmeyen artık hiçbi oyunu beğenmez ve anlamaz puanlama çok iyi olmuş oyunu herkese tavsiye ederim
  • oyunu bitirdim,bence güzel oyun olmuş.Çok fazla beklentiye girmeden(duş almak vs) oynanabilecek güzel bir oyun.
    10/8
  • 10/8 in diğer sitelerden etkilenerek verildiğini düşündüğümü söyleyerek başlamak istiyorum.

Ayrıca Free Ride yok diye atıp tutanlar olmuş; bu oyun Gta IV değil arkadaşlar sokaktaki silahçıda roketatar satılsın. veya bu yapımcı demedi ki bize size girişte silah vercez sıka sıka gidiceksiniz. o yüzden böyle şeyler beklemek saçmadır.

Bu oyunu sand box oyunu gibi görmek tamamen cahilliktir. Sandbox burda amaç değil araç olarak kullanılmış. Adamlar hikayeyi anlatmak için açık bir şehir yaratmışlar o kadar. Eminim sand box bir oyun yapmak olsaydı amaç gta IV teki her türlü maskaralığı görürdünüz. {Fanlık yapmıyorum. Gta IV oynadım 1 gram zevk vermedi}

Bir diğer + nokta ise diyaloglar. oturulup uğraşılarak mafya dünyasında geçebilecek diyaloglar hazırlanmış ve 10 numara seslendirilmiş. Gta IV 'teki gibi diyalog "fuck,fucking,mother fucker" ile başlayıp son cümlede "let's go and do bla bla" diyede görev son cümlede açıklanıvermemiş.

Radyodaki müzikler az olmas

• Radyodaki müzikler az olmasına rağmen kaliteli ve yeterli.

Bir diğer nokta; grafiğe verilen yüz kızartıcı puan. Hangi oyunda böyle bir sistemle bu kadar kaliteli grafikli bir oyun oynadınız? Oyun 3-5 bug görülmüş, PAT! diye 9,0 puan verilmiş. Halbuki optimizasyon özürlü en iyi sistemlerde bile adam akıllı çalışmayan bir oyuna verilen / düşünülen puanlarla aynı. Ayrıca üsttede bir arkadaş yazmış videoda görülen buglar benim bilgisayarımdada olmadı. bir kontrol edin oyununuzu. Varolanda 1-2 patchle düzeltilir.. Sonuç olarak 9,5 puan verilebilirdi.

Oynanabilirlik olarak bir yapay zeka sorununa rastlamadım ben çatışmalarda (yine yukarda birisi belirtmiş) gayette zorlayıcı olduğunu söyleyebilirim ( Rokat atar alıp 3 saniyede sonlandıramadığım için olabilir :) ) 7,5 çok gaddar ve hakedilmeyen bir puan..

Seneryo olarak ilk oyundan düşük olduğu doğrudur. DLC'ler için kırpılmasının "Ticari" bir hamle olduğu doğrudur. O konuda kim ne dese haklıdır.

Oyun pek kısa değil 10-15 saat

• Kısaca; bu oyunu gta 4 le karşılaştırıp ona göre puanlar vermek. bu oyunu sadece bir sand box oyunuyla değerlendiripte 8,0 puan vermek bsc'ye yakışmamış.

Benim düşüncelerim bunlar, nihai kararı herkes kendisi verir. Ama ben şirketin çok hakkının yendiğini düşünüyorum.

Teşekkürler, Kolay gelsin
  • Gta 4 gibi su arabayı patlat bunu çal sunu oldur gibisinden görevler sanırım o kadar bekle dandik bir oyun yapsınlar oynamadım ama pek cok kişi mutsuz en azından şehirde dolaşma özgürlüğü tanısınlarmıs
  • mafia 1 e oranla kurgular daha az oynanası yapıyor . mafia 1 de sağlam görevler vardı . ama gece vakti şehirdeki aydınlatmalar kesinlikle güzel her taraf sarı renkteki camlarla siyahımsı bir havada değil .sokak lambaları bulunduğu yeri aydınlatıyor ambiyans harika . bir de böyle geniş bir şehir kapılarını nasıl multiplayere açmaz , sanırım yüksek satış beklentileri yok bu oyunu yapanların .

herşeye rağmen ben 8.7 puan veriyorum oyun motoru da , sistemi bir iki sene geride olanların bile en azından bir yere kadar rahatça oynamalarını sağlıyor .
  • banane kardeşim gezemiyosan ben bal gibi göreve gitmeyip geziyodum :D ama yinede gta nın eline su dökemez gtadan iyi olmuş diye bileceyim tek yer araba konusu
  • bir kere vito scaletta kahramanı godfather'daki don vito corleone'un gençliğinden çalıntı imaj olarak tabi.vito scaletta'nın hapse girme kısmı birebir esaretin bedeli adlı filmden çalıntı.izleyen bilir.ayrıca bir baba olamadık oyunda o kadar bekledik ama mafyanın başı olmayı beklerdim.musluk falan kullanılamıyor.sonu rezaletti.orta bir oyundu.
    [sizer=red]Mafia II Video İnceleme

[sizer=red]Mafia II Video İnceleme

• teşekkürler
  • bende oyunu bugün aldım oyun güzel gibi gözüküyor ama o ordan oraya koşuşturmalar olmasa ve ortak sorun olan serbest olabilme olsa çok daha iyi olabilirmiş
  • Erdinç abi acaba şu lisanlı müzik listesini yayınlayacakmısınız ? Merak ettiğim bir çok şarkı varda...
  • bsc nin videoları neden açılmıyor yahu
  • Bazen sorun olabiliyor videolarda birader donanım haberde olmalı aynı video oradan bakabilirsin...
  • Arkadaşlar bi sorum olacak ben şimdi PS3'e bu oyunu alsam sokakta gezemeyecek miyim?
  • oynanış süresi ne kadar?
  • 10-12 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

10-12 saat

güzelmiş fazla sıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Arkadaşlar bi sorum olacak ben şimdi PS3'e bu oyunu alsam sokakta gezemeyecek miyim?

Sanırım PS3 için ayrı konu açmak zorundayım???
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.