Şimdi Ara

Mafia II: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
6
Favori
6.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    DjarumBlack- kullanıcısına yanıt
    Steam'i kapatıp açın Mafia II Definitive geliyor, en azından bende geldi.

Mafia II: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]

Boyutu 45 GB:

Mafia II: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]

• 5 dakika oynadım hiç sarmadı normalinden hiçbir farkı yok. İlk oyunu bekliyoruz artık
  • 2. oyunu sanki konsollardakiler oynasın diye çıkarmışlar.

Beklentiler 1. oyun ve 3. oyun için. 3. oyun o kadar kötüydü ki bitiremedim, belki adam etmişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

ilk oyun remake bu remaster, çok fark yok o yüzden.
    Olması gereken remake'ydi ondan bahsetmiştim. Videolara bakıyorum remastered hali bazı yerlerde normal halinden kötü görünüyor. Çok ilginç.

Bu Oyunun da rameke'si yapılmalıydı bence.
  • Oyun ateşlenmiş yarın oynarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

Oyun ateşlenmiş yarın oynarım.
    Pikuv pikuv.

Not:Oyuna şöyle bi baktım pek bi değişiklik göremedim.Hatta bazı yerlerde oyun eski hali daha iyi gibi geldi.

Mafia 1 remake alır geçerim.2 ve 3 e para verilmez.
  • Reshade ıle orıgınal mafıa 2 yı modlasam defınıtıveden cok daha guzel gozukurdu.Bu ne ya hıc fark yok ufak tefek bır ıkı goz boyama o kadar.
  • 1 ile 2 neyse de 3'ü niye çıkardılar anlamadım
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Evet bu şekilde yapınca geldi 34.9 GB olarak indiriyor bakalım kalsın kıyıda köşede, olumsuz konuştum ama bedava sirke baldan tatlıdır zamanında mafia 2 yi indirimden 9 tl ye almıştım onun sayesinde geldi
  • WRRKRR kullanıcısına yanıt
    III'de sadece tüm DLC'leri birleştirip tek pakete koymuşlar. Herhangi bir texture güncellemesi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

III'de sadece tüm DLC'leri birleştirip tek pakete koymuşlar. Herhangi bir texture güncellemesi yok.
    Valla nasıl pazarlarız artık Mafia 3 ü diye araya bunu da sıkıştırmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Steam'i kapatıp açın Mafia II Definitive geliyor, en azından bende geldi.

Boyutu 45 GB:

Bak bu güzel işte. Bundan habersiz biraz giydirdim ama neyse sözümü de geri almıyorum. Çoğunun hesabında mafia 2 vardır ama olmayanlar 200 küsür lira verip alacak olması gerçekten saçmalık. Zaten remastered demeye bin şahit ister. :)

• Türkçe yaması mevcut mudur arkadaşlar ?
  • Yav kardeşim oyun çıkalı 10 sene olmuş 10 . Ki çoğu oyuncunun Mafia serüveni ile tanıştığı oyun. Böyle 2-3 rütuş yapılacak bir oyun değildi yani. Hadi 3-5 sene önce çıksa anlardık hd tex yap, 2-3 rütuş yap günümüze yaklaşsın biraz. Neyse Mafia 1 sağlam geliyor asıl onu bekliyorduk zaten.
  • Türkçe yamanın uyumlu olacağını sanmıyorum fontlar farklı duruyor..

Mafia serisi dedin mi bu seriyi oynamış olanların gönlünde mafia 1'in yeri eminim farklıdır. 2. oyun idare eder, 3 ise çöp... 2 neyse de 3 de grafik olarak pek bir şey beklemeyin zaten yeni sayılır oyun.

Ağustos ta ilk oyunun remasterı çıkacak, bence ekip asıl bunun için çalışıyor grafikler, çıkarılan sahneler vsvsvs... bekleyip göreceğiz. Umarım tekrardan gönüllerimizde taht kurar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenobi Obi Wan

Yav kardeşim oyun çıkalı 10 sene olmuş 10 . Ki çoğu oyuncunun Mafia serüveni ile tanıştığı oyun. Böyle 2-3 rütuş yapılacak bir oyun değildi yani. Hadi 3-5 sene önce çıksa anlardık hd tex yap, 2-3 rütuş yap günümüze yaklaşsın biraz. Neyse Mafia 1 sağlam geliyor asıl onu bekliyorduk zaten.
    Gerekli programı bizlere verseler bizler daha iyisini yapardık bence.

Adamlar en baştan doku paketi bile çizmemişler o bariz belli. Eski doku paketlerin büyük olasılıkla yüksek çözünürlüğü olanı ellerinde varmış ve onu kullanmışlar. Yaptıkları iş 1 hafta sürecek bir iş bile değil. Mevcut programla oyunu aç dokuları değiştir o kadar. Modelleme filanda yok yani. Sadece doku paketlerini değiştirip bir 2 tanede ışık efekti ayarı yapılmış. Zor işler değil. Eski oyunun dokuların çözünürlüğü 256x256 ise onları aynı dokuların 1024x1024 olanı ile değiştirdiklerini düşünün o kadar yani yaptıkları iş.

• Oyunu zamanında 2 kere oynamıs ve bıtırmıs bırı olarak sunu soylıyebılırım (spoıler yok)
    1: Seneryosu fena degıl. Bırıncısı gıbı olmasa da tatmın edıcı. Zaten en ıyı mafıa oyunlarını sırala deseler: 1 - 2 - 3 dıye gıder. Allah 4'cunsunden korusun
    2: Harıtası fazla buyuk degıl. Ama gorev odaklı bır oyun oldugu ıcın oldukca yeterlı.
    3: Harıtada sureklı bır sey toplamak zorunda degılsınız. Hatırladıgım kadarıyla o donemın erotık dergılerını topluyorduk. Oyunda cınsellık yok. Yanı o kadarına var dıyene artık ne dıyeyım?
    4: Oyun daha cok gorev odaklı. Sızı sacma sapan yan gorevlere veya harıtada gıt sunları öldür gel , sunu topla mantıgı yok. Bırılerını öldurmenı ıstıyorsa (zaten mafıa oyunu) bunu seneryo mantıgı ıcınde yapıyorsun. Kısaca oynama suresını uzatmak ıcın ekstra aynı seylerı yaptırmıyor. Zaten o yuzden oyun cok uzun degıl.
    5: Dönemı ıcınde fızık motoru baya ovgu almıstı. Özellıkle patlama efeklerı. Cevreye dagılan partıkuller vs..
    6: Şehirde gorev bolum mantıgıyla (chapter) hem yazı - hem kışı ve ılerleyen zamanlarda, arabalarda vs.. sehırdekı degısıklıklerı goruyorsunuz. Bu o donem ıcın efsaneydı.. Su anda bıle bunu yapan fazla oyun yok.
    7: Oyun sıze kısaca Mafıa dunyasına gırmenızle, dipten, tepeye ve sonrasında da ıntıkama donusen bır hayat hıkayesı anlatıyor.
    8: Ortalama 12 saat oynanıs suresı. Yan gorevler 14 - 16 saat. Totalde 30 saatte' her yerı geze, geze bıtırebılırsınız.
    9: Gta tarzı aktıvıte ısteyenler hayal kırıklıgına ugrar. Oyun seneryo ve yan gorev odaklı.
    10: Sıze verılen evler var. Seneryo geregı ıyı , kotu, saklanma yerı gıbı degısıyor.
    11: Ilk bolumde farklı bır harıta, yanlıs hatırlamıyorsam 2 dunya savası, sonrasında sehre gırıs yapıyorsunuz.
    12: Oyun 2 - 3 sene oncesıne kadar pcde kurulu duruyordu. Arada gırıp bakıyordum. Tekrar oynatacak kadar donemınde ıyı bır oyundu. Sonrasında cok oyun gorduk. Tekrar oynarmıyım sanırım oynarım.

• Asıl önemli olan mafia 1 ulan tanıtılır diye bekledik kıytırık 20 saniyelik teaser gösterdiler firmaların bu politikasını anlamıyorum oyun hazır zaten 3 ay sonra çıkacak ver oynanış videosunu zatsn millet ikiyi yaladı yuttu üç desen hayal kırıklığı herkesin heyecanı mafia 1 için eğer özünü korudularsa parasını sonuna kadar hak eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada grafikler gayet yeni çıkmış bir oyunlar gibi. Niye millet "eskisinin aynısı olmuş" yorumları yaptı ki?

-----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 20 Mayıs 2020; 10:27:1 >
  • Merak edenler için eğer eski mafia 2 keyi aktive ederseniz definitive edition da kütüphanenize geliyor. Gittigidiyor üzerinden 25 TL'ya aldım ve aktive edince yeni oyun da geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.