Şimdi Ara

Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
15
Favori
42.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadas bu nasi konu boyle? Mafia harici hersey konusulmus. Bildirim geliyor bir bakiyorsun adamlar crack, rdr2, witcher 3 hatta felsefe tartisiyorlar. Yonetici yok mu bu bolumde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Arkadas bu nasi konu boyle? Mafia harici hersey konusulmus. Bildirim geliyor bir bakiyorsun adamlar crack, rdr2, witcher 3 hatta felsefe tartisiyorlar. Yonetici yok mu bu bolumde?
    Yıllardır değişmeyen bir mevzu hocam bakıyorum oyunla ilgili gram haber ve bilgi yok bu arada nickinde ki diziyi izliyorum hayran olmamak elde değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

Yıllardır değişmeyen bir mevzu hocam bakıyorum oyunla ilgili gram haber ve bilgi yok bu arada nickinde ki diziyi izliyorum hayran olmamak elde değil

Alıntıları Göster
    Biz de SFU konusalim madem. Efsane dizidir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Biz de SFU konusalim madem. Efsane dizidir hocam

Alıntıları Göster
    Mafia vari bir havası yok 3.sezondayim her karakteri ayrı ayrı seviyorum harbiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

Mafia vari bir havası yok 3.sezondayim her karakteri ayrı ayrı seviyorum harbiden

Alıntıları Göster
    10 sene oluyor izleyeli cogu karakterin ismi aklimda. Simdi izledigim yapimlarda ise ana karakterin ismini dahi hatirlamiyorum bittikten 5 dk sonra

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Arkadas bu nasi konu boyle? Mafia harici hersey konusulmus. Bildirim geliyor bir bakiyorsun adamlar SFU hatta dizileri tartisiyorlar. Yonetici yok mu bu bolumde?

• quote:

Orijinalden alıntı: elpdrno_046

Arkadas bu nasi konu boyle? Mafia harici hersey konusulmus. Bildirim geliyor bir bakiyorsun adamlar SFU hatta dizileri tartisiyorlar. Yonetici yok mu bu bolumde?
    Bildirim gelmiyor sana yalan atma 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geliyor.

• Minimum
    İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
    İşlemci: Intel i5-2500K veya AMD FX-8120
    Bellek: 6 GB RAM
    Ekran Kartı: AMD Radeon R9 280X veya NVIDIA GeForce GTX 770
    Video Belleği: 2 GB
    Depolama: 50 GB boş alan

Önerilen
    İşlemci: Intel i7-3770 veya AMD FX-8350
    Bellek: 16 GB RAM
    Ekran Kartı: AMD Radeon RX 5700 veya NVIDIA GeForce GTX 1080
    Video Belleği: 4 GB

bunlar abartılı degil mi ? önerilen 1080 falan ? rtx 2060 kullanıcısıyım umarım bir problem yaşamam 9400f ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 23 Eylül 2020; 19:46:34 >
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    4k icin yazılmış diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

Minimum
    İşlemci: Intel i5-2500K veya AMD FX-8120
    Bellek: 6 GB RAM
    Ekran Kartı: AMD Radeon R9 280X veya NVIDIA GeForce GTX 770
    Video Belleği: 2 GB

Önerilen
    İşlemci: Intel i7-3770 veya AMD FX-8350
    Bellek: 16 GB RAM
    Ekran Kartı: AMD Radeon RX 5700 veya NVIDIA GeForce GTX 1080
    Video Belleği: 4 GB

bunlar abartılı degil mi ? önerilen 1080 falan ? rtx 2060 kullanıcısıyım umarım bir problem yaşamam 9400f ile.
    GTX 1060 High Preset'te 60 fps üzeri alıyor hocam merak etmeyin. 4k için o gereksinim yüksek ihtimal.

• İncelemler ne zman yayınlanır?
  • AnondraX kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. gerçekten korkuttu o sistem gereksinimleri, umarım oyun iyi optimizedir.
  • GTX 1060 yüksek ayarlarda 60 FPS veriyorsa RX 570 ile de aynı şekilde oynayabiliriz. Eğer oyun videodaki gibi çıkacarsa ilk defa Hangar 13 ile iyi optimizasyon yan yana gelecek😁

• quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Oyunları sistem eleştirisi olarak okumak çok zorlama olmuş,aslında yapılan sistem parodisiyle eğlendirerek para kazanmak.

Alıntıları Göster
    Yani yazmayayım diyordum ama mecbur bıraktınız. RDR 2'nin açılışında batı artık eskisi kadar vahşi değil gibi bir yazı yazar. Büyüyen endüstri ve artan maden zenginliği ile ticaret kaynakları artar ve bölgede daha fazla kanun yaptırımı uygulanır. Böyle olunca da hali ile anarşinin engellenemez şekilde şiddetinin artması federal bürokrasiye yol açar. Federal bürokrasi, bürokrasiye göre neden farklıdır; ülkenin resmi kurumlarında çalışan güçlü adamların her şeyi kontrol etme hakkı vardır bunu yaparken de çalıp çırparlar. Manipülatörleri ve spekülatörleri vardır. Kendilerini savunmak için de her iktidarın kullandığı şiddet unsurunu kullanırlar. Sansürlerler, yasaklarlar, öldürürler. Oyun bu noktada gerçekçi yanını belli ederken bir yandan da oyunun ana karakteri ne kadar Arthur olursa olsun gerçek yıldız Dutch'tır. Çünkü özgürlükçü bir varoluşçuluğun peşinden gider bu da oldukça romantik bir yaklaşımdır. Oyunun ana çatışması da bunun üstüne kuruludur. Realizm ve romantizm. Hosea bakıldığında gerçekçi ve ileriyi görebilen bir karakterken, Dutch aralarında en romantiği bunu gerek eskiden yitirdiği kadının acısını hala yaşamasında gerek takipçilerini kendine inandırarak medeniyetten uzakta, ilkel doğada kendi medeniyetlerini kurabileceklerine inandırmasında gerek de hayatta tutunamayanlar olarak kaçıp kurtulma hayallerinde bulabiliriz. Arthur ise garibim iki ideoloji arasında gelip giden seni beni yani "insanı" temsil etmekte. Bu uğurda ya geyik ya kurt olursun. Dutch'un oyunda kurduğu felsefik yapısı üstüne konuşmayacağım. (Tartışmak isteyen ve fikir geliştirip alternatif çoğaltmak isteyen biri çıkarsa neden olmasın) Kızılderili kültüründe geyik ormanın ruhudur. Koruyucusudur. Wapiti yani oyundaki yerli kabilenin ismi gerçekte var olmayan bir kabiledir ve wapiti bir geyik türüdür. Kurt ise güçsüzü avlayan, kendi bölgesini korurken başka canlıların bölgeleri üstünde de hakimiyet kurmak isteyen ve bunu yaparken de hiçbir tahakkümden çekinmeyen aşağılık bir varlıktır. Tek olumlu yanı sürüsüne gösterdiği sadakattir. Uzatmadan öznel ahlak ile nesnel ahlak arasında bir çatışma kurar oyun ve kıyaslama yaparak hangisinin insanda baskın çıktığını sorgular. Suçlu nedir? Ahlak nedir? Ahlaklı olan nedir? Hırsızlar arasında onur var mı? gibi felsefi okumasını da yapabiliriz ama bu başka bir tartışmanın konusu olur. Canlılar avcı da olabilir kurban da. Kanun kaçakları eskiden öldürüyordu artık öldüren hükümet diyor oyun. Herkes kendi hikayesinin iyi ya da kötü kahramanlarıdır. Ama iyi ve kötü nedir? Bunu sorgulamak lazım. Aç kalmamak için ekmek çalarsam kötü mü olurum yoksa yaşamımı sürdürmek ve sevdiklerimi yaşatmak için bunu yaptığım için iyi mi? Aynı şekilde bizleri sömüren ve öldüren bir sisteme karşı kendimi savunmak için şiddet kullanırsam kötü mü olurum yoksa özgürlüğe değer veren ve bu gayeden ucunda ölüm bile olsa vazgeçmeden savaşan iyi bir insan mı olurum. Hepsinin ortasında kalan çocuklar. En masumlarımız da onlar. Bu nedenle Jack etrafında dönüp duran silahlı adamlara kahraman gözüyle bakar. Federal güçler Jack için kötü adamlardır. Bu nedenle de çocukları her zaman en başından yola getirir ve kurallara uymasını sağlayarak büyütürler. Braithwaite malikanesi bölümünde Jack'in bu kadar çok önemsenmesinin nedeni ve elden ele dolaştırılmasındaki metafor budur. Masumiyet güçsüz, sevgi güçlüdür. Bu kadar metaforun, sembolün, imgenin, alegorik anlatımın içinde buna sadece eğlendiren bir oyun olarak bakamayız.

Konu Mafia. O nedenle bu konu daha fazla uzamasın. Modların işini zorlaştırıp fırça yemeyelim. İroni de yaptım bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaskal -- 24 Eylül 2020; 1:55:47 >

• Arkadaşlar YouTube da mafia definitive edition isimli yeni açılan bir kanal mafia 1 in malum son sahnesini (yeni haliyle) yayınlamış. İzlemek isteyen bakabilir :) (

• İzledim. "Mr. Angelo?" sorusunu çıkarmışlar senaryodan. Sanki Tommy gelmelerini bekliyormuş gibi olmuş. Biraz daha ilgi çekici olmuş evet. Yenilik derken bunu kastediyordum. Şimdi burada "Ne kötü olmuş içine etmişler güzelim oyunun!" falan dememize gerek yok. İnovatif buldum, tebessüm uyandırdı. Son sahne deyince son savaş sanmıştım daha iyi oldu böyle oyunda göreceğiz onu da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaskal

İzledim. "Mr. Angelo?" sorusunu çıkarmışlar senaryodan. Sanki Tommy gelmelerini bekliyormuş gibi olmuş. Biraz daha ilgi çekici olmuş evet. Yenilik derken bunu kastediyordum. Şimdi burada "Ne kötü olmuş içine etmişler güzelim oyunun!" falan dememize gerek yok. İnovatif buldum, tebessüm uyandırdı. Son sahne deyince son savaş sanmıştım daha iyi oldu böyle oyunda göreceğiz onu da.
    Hocam yanlışınız var. Vito "Mr Angelo?" diyerek yaklaşıyor zaten. Bir daha izleyin. Ayrıca ben de beğendim güzel olmuş.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Benim gözümde gelmiş geçmiş en iyi Dramadır. Her bölümü insanın içine öküz oturmasına sebep olur. Oz'dan sonra en sevdiğim dizidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.