Şimdi Ara

Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
15
Favori
42.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Tr 00 olup İngiltere geç olurdu önceden niye değiştiler ki ?

Alıntıları Göster
    daha önce hiç bir oyuna ön sipariş vermemiştim bilmiyorum ama firmanın açıkladığı saat bu şekilde.
    https://mafiagame.com/news/when-can-you-play-mafia-definitive-edition/

• Oyunda en yüksek ayar high demişler zaten, adam 1060 ile sabit 60 FPS almış yukarıda arkadaşın paylaştığı video ya bakılırsa. Grafikler öyle ahım şahım değil oyunun optimizasyon sıkıntısı da yoksa herkes rahat rahat oynar.
  • sh4dy_081991 kullanıcısına yanıt
    Grafikler oldukça güzel günümüz için, yabancı kanallarda gameplay videoları mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: elpdrno_046

Grafikler oldukça güzel günümüz için, yabancı kanallarda gameplay videoları mevcut.
    Gameplay videolarını izledim oyunun zaten 1 aydır falan streamerlar bayağı gösterdiler oyunu, grafikler aşağı yukarı Mafia 3 ile aynı animasyonlar vs de öyle. Grafikleri güzel oyunun ama öyle ahım şahım sistem ağlatacak bir grafiği de yok oyunun onu demek istedim. Dx11 ile çalışıyor oyun bu arada. Grafikler yansımalar falan iyi güzelde ışıklandırmalar biraz zayıf geldi bana çok dümdüz görünüyor sanki parlaklık fazla açılmış gibi. İlk oyun çıktığında 2002 de o zaman GTA3 falan vardı, ona göre bu oyun devrim niteliğindeydi. Film gibi gelmişti bu oyun bana o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

Gerçekten çok hevesliyim ya ilk oyunu daha çocuk yaşlarda oynamıştım o atmosferi o duyguyu çok kötü grafiğe rağmen iliğimize kadar hissettirdikleri bir oyundu. Onun yarısı kadar olsa bile razıyım zaten seneryo kısmında problem olmayacak umarım güzel bir oynayış deneyimleriz

Alıntıları Göster
    Hocam sene 2003 mafia 1 çıktıktan 1 sene sonra bi akrabam bu oyunu almış. Tabi evde internet vs yok o zamanlar. Tek bildiğimiz oyun vice city bir de counter :) Akraba dedi ki bu oyun çok güzelmiş gta tarzı vs. Neyse yükledik başladık oynamaya. Nerden bilebilirdim hayatımın oyunu olacağını. Dönemine gore grafikler, karakterlerin yuz hatlari animasyonları vs cidden efsane gelmişti gozumuze. 17 sene geçmiş aradan yine ayni heyecanı yaşıyorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kısaca efsane kestane olmuş diyor

5.5 puan vermişler

hangar 13 senin gibi rezil rüsva bir stüdyoyu hala açık tutanın aklına şaşayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 24 Eylül 2020; 18:6:46 >
  • Hiç şaşırmadım hangar13 elindeki son şansı da böylelikle harcadı diyebiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18de ambargo kalkmasıyla incelemeler düşmeye başladı twitterda oyunun ismini yazıp baktığımda olumlu başlıklar çoğunlukta gibi ama sitelerin güvenirliğini bilemiyorum.

edit: Metacriticin sistemini bilmediğim için yanlış anlamışım. 83'ten başlamıştı şu anda 79'a düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soranger -- 24 Eylül 2020; 18:22:42 >

• opencritic puanı 79 27 incelemede
  • soranger S kullanıcısına yanıt
    Aynen. IGN de 8 vermiş oyuna. IGN'in puanlamalarını çoğunlukla beğenirim ama fena da şüpheliyim. Eğer Metası 80 altına inmezse iyi bir oyun karşımızda bence.
  • 75 bile iyi bence hangar13 için
  • openciritc 80 hangar 13 e göre gayet iyi puan.
  • Game Informer incelemesini yapan arkadaş orjinal mafia 1'i beğenmeyen arkadaş tarafından yapılmış. Onu çokta şey etmeyin bence. Puanlar gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tfn123 -- 24 Eylül 2020; 18:34:1 >
  • Metada XONE için 81, PC için 80 olarak değerlendirilmiş. Üstelik sadece 15-20 küsur değerlendirme var, daha da artabilir. Bu sefer olmuş sanırım.

• İncelemeler fena değil..güzel olabilir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123

Game Informer incelemesini yapan arkadaş orjinal mafia 1'i beğenmeyen arkadaş tarafından yapılmış. Onu çokta şey etmeyin bence. Puanlar gayet güzel.
    bi an korktum.mafia 1 i çok severek oynamıştım.5.5 baya az geldi
  • Yeni videolar göz yaşartıyor.

Oyunun bütün bölümlerini izlemek isteyen de buradan izleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaskal -- 24 Eylül 2020; 21:20:51 >

• Hanger13 süpriz yapamadı beklendiği gibi dandik ve ucuz bir remake.
  • İnceleme puanları beklediğimden de iyi. Oynayan arkadaşlar optimizasyonunun da nasıl olduğunu söylerse işte o zaman içimiz rahatlayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.