Şimdi Ara

Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
741
Cevap
15
Favori
42.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rdr2 deki yapay zekayı bence cyberpunk da geçemeyecek kendi rekorunu yine Rockstar kendi kıracak gta 6 ile. W3 ün bu kadar çok sevilme sebebi bence yan görevlerindeki derinlik ve kaliteydi. Yahu bir yan gorev icin bir suru diyalog yazmış adamlar. Yarim saat 45 dk neredeyse sürebilen yan görevler vardı. Birçok rpg oyunundaki ana görevlerin dahi ulaşamayacağı kalitedeydi bu yan görevler.Rdr yi geçebilecek tek noktasi da buydu W3 ün. Ama yapay zeka,canlilik,grafik kalitesi vb konularinda rdr fersah fersah önde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RDR 2'nin de yan görev açısından geri kalır bir yanı yok açıkçası. Oyunda atımla gezerken ayağından yılan sokan bir avcı zehri çıkarmam için benden yardım istedi, Arthur'da zehri emdi ve tükürdü. Yine gece vakti atımla gezerken bir kadın eşinin kaçırıldığını ve bir çiftlikte tutulduğunu söyledi, gidip eşini kurtardım ve geri getirdim.

Oyundaki Bounty Hunting yan görevleri de oldukça detaylı. Azılı suçluların yerini belirleyip onları öldürmeden bağlayarak kasaba şerifine teslim etmek bazen çok zor oluyor. Suçluyla bazen düelloya tutuşuyoruz, ölmemesi için elinden veya bacaklarından vurup lasso ile bağlayıp atın arka kısmına atıyorum herifi. Bunlar oldukça ince düşünülmüş ve güzel özellikler. RDR 2'nin yan görevleri bence daha keyifli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mafia konusunda cyberpunk tartışmak ne alaka ?
  • elpdrno_046 kullanıcısına yanıt
    Paşa gönlünüz konuları karıştırmış söyleyin paşa gönlünüze tartışacağı yer cyberpunk konusu mafia konusu değil sizin paşa gönlünüz bulamıyor ise oraya gitmeyi yardımcı olayım aşağıda ki linkten gidebilir. Bu arada paşa gönlünüze söyleyin bulamazsa farklı konularda konuşmak yerine bulmaya çalışsın konuyu.

https://forum.donanimhaber.com/cyberpunk-2077-ps4-ana-konu-turkce--61423048-59#145653694

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 21 Eylül 2020; 16:1:48 >
    Paşa gönlünüz forumun kuralları olduğunu bilmiyor sanırım öğrenmesini tavsiye ederim.
    Trollüğünü de geliştirmelisin çok çabuk çözülüyor bu şekilde.
    valla hocam RDR2 oyun bile demek istemiyorum çok başka birşey. Bİr defasında atımı 4 nala sürmüş görev almaya gidiyorum sarı noktaya. Haritada tamamen rastgele geçtiğim bir evin önünde kapı birden açıldı ve rastele adam gördü beni sonra içeri çağırdı, reddettim ısrar etti, bu arada işaretlenmiş biryer falan değildi tamamaen reasgele. sonra kırmadaım içeri girdim tutturdu içki iç diye hayır diyorum ısrar ediyor. bende 2-3 duble attım ısrara dayanamyınca. SOnra bi baktım bayılmışım ayıldığında az ilerde çöplüe atmışlar beni ve tüm paraı almışlar.

O andada üzerimde 2 milyton falan vardı baay çoktu, sıfırlandı, sonra haritadan işaretli olmaması rağmen aynı evi buldum daldım içeri baktım akşam yemeği yiyorlar, var mı böyle bir gerçekçilik ya

sonra dışarı çık bağrış çağrtış derken öldürdüm bunları, sonra10 dk boyunca evde parayı aradım ama sonunda bulup geir aldım

müthiş bir oyun tecrübesi oldu bu benim ya, bir keresindede normal saloon'a gireken yanlışlıkla bir adama çarptım bir baktım adam beni düelloya davet etti dışarı baktım ne oluyo lan derken accept yaptım sonra tabi öldürdüm herifi :) herkes bakıyordu

bu tecrübleri hangi oyun verebilirki? bende eşsiz bir oyun RDR2

• englishman22 kullanıcısına yanıt
    O kadar haklısın ki dostum. Witcher 3 yan görevleri diye diye bitiremiyorlar, hangi Witcher 3 yan görevi senin anlattığın kadar gerçekçi ve güzel? Hiçbiri, hiçbiri o havayı o "acaba ne olacak" diye beklediğimiz o tatlı heyecanı veremiyor. RDR 2 tam anlamı ile şaheser, RDR 3 çıkana kadar da gelmiş geçmiş en iyi oyun olarak kalmaya devam edeceğini düşünüyorum. Sen anlatmışken ben de yaşadığım değişik bir deneyimi anlatayım yeri gelmişken. Arthurla bir keresinde kampa doğru sürerken, bir eleman "arggh" diye bağırıp yardım istiyordu, herif avcının teki. Yanına gittim, ayağı kocaman fare kapanına sıkışmış kan revan içinde. Herif bir yandan bağırıyor bir yanda "çıkar şunu abi elini ayağını öpeyim" tarzı yalvarıyor. Kapanı çıkarttım, herifin ayağı delik deşik. Sonra yanlış hatırlamıyorsam herifin götürmüştüm bir yerlere ayağı sıkıntılı olduğu için

• quote:

Orijinalden alıntı: elpdrno_046

O kadar haklısın ki dostum. Witcher 3 yan görevleri diye diye bitiremiyorlar, hangi Witcher 3 yan görevi senin anlattığın kadar gerçekçi ve güzel? Hiçbiri, hiçbiri o havayı o "acaba ne olacak" diye beklediğimiz o tatlı heyecanı veremiyor. RDR 2 tam anlamı ile şaheser, RDR 3 çıkana kadar da gelmiş geçmiş en iyi oyun olarak kalmaya devam edeceğini düşünüyorum. Sen anlatmışken ben de yaşadığım değişik bir deneyimi anlatayım yeri gelmişken. Arthurla bir keresinde kampa doğru sürerken, bir eleman "arggh" diye bağırıp yardım istiyordu, herif avcının teki. Yanına gittim, ayağı kocaman fare kapanına sıkışmış kan revan içinde. Herif bir yandan bağırıyor bir yanda "çıkar şunu abi elini ayağını öpeyim" tarzı yalvarıyor. Kapanı çıkarttım, herifin ayağı delik deşik. Sonra yanlış hatırlamıyorsam herifin götürmüştüm bir yerlere ayağı sıkıntılı olduğu için
    vallahi süper ya oynarken hem müzikleri olsun hem atmosferi hemde bu tür anlar paha biçilemez. otursan bu tür şeyler i saatlerce konuşursun vallahi..
    Neyse burası Mafia konusu RDR konuşuyorcular gelmeden gidelim biz

• quote:

Bir görevde asi grubu olan scoia'tael lileri öldürmek için kontrat imzalamıştım. Öldürmeye gittiğimde adamlar kendilerini savundu istersem öldürüp istemezsem başka birini öldürmüş gibi yapabilirdim. Öldürmeyi tercih ettim, kontratı bitirdim. Aradan baya zaman geçti yeni görevler yaptım falan, bir göreve doğru ilerlerken scoia'tael grubu beni durdurup senin yüzünden arkadaşımızı kaybettik diye bana saldırdı.

Başka bir görevde bizim gibi witcher olan bir arkadaşımızla karşılaşıyoruz. Adamla muhabbet ederken bunun kral tarafından yollanan suikastçileri geliyor öldürmeye. Biz de bunu koruyoruz öldürmesinler diye. Biz bu adamları öldürdükten sonra, kurtardığımız arkadaş bize kızıyor. "Onların beni öldürdüğünü zannettirecek bir iksir aldım. Bunun sayesinde kral ve adamlarından temelli kurtulmuş olacaktım" diyor. Bunu öğrenince kayıtlardan eskiye gidip öldürmelerine göz yumdum. Adamlar gidince bu kısa süre sonra ayaklanıp nereden anladın benim iksir aldığımı falan dedi.

Başka bir görevde ise adaya görev almaya gittiğimde adada dolaşırken önüme hayvan gibi kule ışınlandı ve yepyeni bir görev başladı.

Başka bir görevde bütün köyün neden domuza dönüştüğünü araştırıyorduk. Çok komik bir görevdi.

Daha başka bir görevde kurt adam, doppler, troll ve godling'in tuzağına düşürülüp onlar tarafından yargılanıyorduk. O zamana kadar kurtardığımız insan olmayan canlıları, karşımızdaki ekibe anlatıp, bize saldırmamaları için ikna etmeye çalışıyorduk.

3 saniye içinde aklıma gelen şaşırtıcı olaylar. Ki istersem 20 tane daha en az bu kalitede görev hikayesi yazabilirim sana.
    Belli ki Witcher 3'ü 4-5 saatten uzun oynamamışsın ki yan görevlerine laf atabiliyorsun.

Edit: Ayrıca RDR2 deki fotoğrafçıyı koruduğumuz görev, Witcher 3 teki bizim resmimizi çizen adam görevinin çok benzer bir görevi.
    Sürekli silahla şişe kırma teklifi eden adam görevi de Witcher 3 teki sürekli kılıçla düello teklif eden adamın baya bir benzeriydi. RDR2 de Witcher 3 ten baya şey almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnondraX -- 22 Eylül 2020; 4:33:21 >

• AnondraX kullanıcısına yanıt
    Ben de daha RDR 2 yan görevleri ile ilgili rahat 20 detay sayarım sana. Ayrıca RDR 2'de sürekli silahla düello teklif eden adamın görevi, GTA San Andreas ve Vice City'deki poligon görevlerinden alınma.
    RDR 2'deki silahla vurma görevinin bir benzeri Vice City ve San Andreas'taki poligon görevlerinde var, RDR 2'de oradan almış. Senin bahsettiğin kılıç görevi ile uzaktan yakından alakası yok. Rockstar Games'in CDPR'den bir şeyler almaya ihtiyacı olduğunu düşündün mü gerçekten

• Arkadaşlar konuyu favorilere eklediğimiz için foruma girdiğimizde bildirim geliyor. İster istemez "acaba oyunla alakalı bir gelişme mi var, çıkış tarihi mi ertelendi, oyuna revize mi geldi?" gibi olaylar paylaşılmıştır belki diye konuya giriyoruz ve Mafia ile uzaktan yakından alakası olmayan oyunlarla alakalı görüş ve anılarınızı okurken buluyoruz kendimizi. Lütfen görüş, öneri ve anılarınızı ilgili oyun konularında paylaşır mısınız? Yukarıda bir arkadaş uyarmış ve halen yanlıştan dönülmemiş. Rica etsem forum kurallarına biraz olsun riayet edebilir misiniz? İyi forumlar.

quote:

6) Forum kirliliği : Forumları kullanırken konuları, ait oldukları başlıklar altına açmanızı rica ederiz. Gereksiz başlıklar açmamaya, aynı veya benzer bir konuda daha önce başka bir başlık açılıp açılmadığını 'Arama' fonksiyonunu kullanarak kontrol ettikten sonra başlığı açmaya, gereksiz ve flooding niteliği taşıyabilecek sıklıkta mesaj atmamaya özen gösteriniz.İç içe alıntılar yaparak forum düzenini bozmamaya özen gösteriniz. Eski tarihli konulara eğer ki mesajınız konuyla ilgiliyse mesaj atabilirsiniz. Konuyla alakasız mesaj atarak konuyu güncellemek yasaktır.

• Arkadaşlar oyun saat kaç itibariyle erişime/indirmeye açılıyor bilen var mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU]

Oyun Denuvo DRM le geliyor,bu da öncelikle uzun yükleme süreleri ve düşük framerate demek ve korsanıda boşuna beklemeyin demek.
  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    Denuvo kullanan oyunlar kırılamıyor mu? Zamanında kırılamaz denilen Origins ve Oddysey kırıldı, bunlar da Denuvo kullanıyordu. Mafia sürekli internete bağlı olma zorunluluğu istemiyor. Büyük ihtimalle kırılır.

• quote:

Denuvo kullanan oyunlar kırılamıyor mu? Zamanında kırılamaz denilen Origins ve Oddysey kırıldı, bunlar da Denuvo kullanıyordu. Mafia sürekli internete bağlı olma zorunluluğu istemiyor. Büyük ihtimalle kırılır.
    Uzun süredir kırılamayan oyunlarda var onuda unutmayalım..Bence Kırılması biraz zaman alacak bu oyunun.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.