Şimdi Ara

Mafia: Definitive Edition (2020) [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
15
Favori
42.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkes oyunu pc sine mi bekliyor benim gibi xbox a bekleyen yok mu ? :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun yaması yapılıyordu büyük ihtimal çıkmayacak take2 tüm oyunlarına telif atıyor şimdi ölücü tayfa kına yakabilir. Türkçe olacak diye almıştım beş kuruş yok daha bu firmaya geri iade edicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89

Arkadaşlar herkes oyunu pc sine mi bekliyor benim gibi xbox a bekleyen yok mu ? :)
    mafia trilogy aldım 25 eylülde seriyi baştan sona tekrar oynayacam xboxta
  • soranger S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam efsaneye yeniden başlamak güzel olacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89

Hayırlı olsun hocam efsaneye yeniden başlamak güzel olacak :)
    merakla 25 eylülü bekliyorum hep pcden oynamıştım. Şimdi konsolda hepsini baştan sona oynamadığım dlcleri birlikte oynayacam. Bakalım bir şekilde 2. ve 3. oyunla bağlamak için bir şeyler yapmışlar mı görecez.
  • soranger S kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz konu dışı olacak ama yıllardır pc oyuncusuyum xbox aldım yeni gamepad den oynamak biraz zorluyor beni hele fps tarzı oyunlar. İnşallah mafiada da zorlanmam. Zamanla alışılıyor mu ne dersiniz?

• Xboxta klavye mouse desteği var klavye mouse bağlayarak da oynayabiliyorsun ama oyun desteklemesi lazım her oyun izin vermiyor. bem konsolda genelde nba assasins creed gibi kolla oynamak için yapılmış oyunları oynuyorum çok fps oynmadım ama mafia 2'yi pcde bitirdikten yıllar sonra 360'da da oynamıştım mouse'a göre biraz daha zor ama sonuçta yapay zekaya karşı oynadığın için zorlanmadan bölümleri geçersin ve genelde oyunlarda aim desteği oluyor oyun sana yardımcı oluyor hedef alırken.
  • Hangar batırmaz ve Mafia II Definitive gibi buglı ve optimizasyon sorunlu bir oyun yapmazsa ve oynanışı güzel tutarlarsa GOTY için Mafia ve Cyberpunk kapışır bu sene. Cyberpunk harika optimizasyon ve güzel oynanış ile çıkış yapsa bile hikaye konusunda Mafia 1'in eline su dökemez bundan eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 20 Eylül 2020; 3:21:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elpdrno_046

Hangar batırmaz ve Mafia II Definitive gibi buglı ve optimizasyon sorunlu bir oyun yapmazsa ve oynanışı güzel tutarlarsa GOTY için Mafia ve Cyberpunk kapışır bu sene. Cyberpunk harika optimizasyon ve güzel oynanış ile çıkış yapsa bile hikaye konusunda Mafia 1'in eline su dökemez bundan eminim.
    Bu sene çok sağlam oyunlar çıktı/çıkacak. The Last of Us Part II ve Ghost of Tsushima çok büyük adaylar ama bu iki oyun bile GOTY olamayacak çünkü GOTY'yi kazanan oyun Cyberpunk olacak. Mafia konusunda bilemiyorum. Mafia 1 zamanında hiçbir ödül alamamasına rağmen efsane oldu. Belki bunun hatrına adaylığa koyulur ama GOTY olacak kadar iyi bir remake yapabileceklerini sanmıyorum. Kaldı ki yapılabilecek en iyi remake i yapsalar bile başta söylediğim gibi çok ama çok güçlü rakipleri var.

Ayrıca hikayesi gerçekten muhteşem ama sadece hikaye yetmez. Cyberpunk'ın vadettiği şey Mafia gibi sağlam ama doğrusal bir hikaye değil. Tamamen yaşayan bir şehir, dallanıp budaklanan görevler, hikayenin tamamen senin elinde olması, her saniye oyunu keşfetme isteği, asla tekrar etmeyen bir yapı, çeşitli silahlar, benzersiz çeteler, ortamlar, atmosfer...
    Mafia da zamanının en iyi oyunu bence ama artık oyunlar daha farklı şeyler vaad ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: soranger

Xboxta klavye mouse desteği var klavye mouse bağlayarak da oynayabiliyorsun ama oyun desteklemesi lazım her oyun izin vermiyor. bem konsolda genelde nba assasins creed gibi kolla oynamak için yapılmış oyunları oynuyorum çok fps oynmadım ama mafia 2'yi pcde bitirdikten yıllar sonra 360'da da oynamıştım mouse'a göre biraz daha zor ama sonuçta yapay zekaya karşı oynadığın için zorlanmadan bölümleri geçersin ve genelde oyunlarda aim desteği oluyor oyun sana yardımcı oluyor hedef alırken.
    İnşallah alisirim zamanla hocam.

Ayrıca mafia 1 benim için tüm zamanlarin gelmiş geçmiş en iyi oyunudur ve hep öyle kalacak. Cyberpunk i da deli gibi bekliyorum ve goty muhtemelen cyberpunk olacak.

• Muhtemelen diye birşey yok cyberpunk ilk trailerda gotyi aldı zaten :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Muhtemelen diye birşey yok cyberpunk ilk trailerda gotyi aldı zaten :))
    Almalı da zaten hocam bu kadar ayrıntılı,üzerinde deli gibi çalıştıkları oyun alternatifi şu anda yok. Rdr2 vardi o da alamadı maaleset goty ödülünü zamanında.

• Yaw ne boş oyuncular var şu oyun sektöründe ya. Çıkmamış oyuna trailerdan GOTY'i aldı diyor. Tamam GOTY'de iddialı olur falan dersin, çok iyi oyun olacak dersin anlarım da "olk troilordon gotoyo oldo" demek fanboyluğun kaçıncı seviyesi? Yaşın kaç senin canım benim 8-9 falan mı? Oyun balon çıksın öyle bir görecem ben sizi. Minimum 1080 Ti diyenler ortada yok şu an, oyun çıktığında bekleneni veremesin senin gibi fanboylar da 1080 Ti'cılar gibi köşelerine çekilip ağlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 20 Eylül 2020; 16:53:13 >
  • AnondraX kullanıcısına yanıt
    Cyberpunk çıkmadan izlediğiniz 2-3 heyecanlı trailerdan gaza gelerek "kesin GOTY olur" demeyin, ben biri hangi oyun için olursa olsun bu tip şeyler söyleyince gülüyorum. Oyunu sen mi geliştirdin de biliyorsun GOTY kazanacak kadar iyi olduğunu? Her oyun firması bir şeyler vadediyor, Ubisoftta her oyununda bir şey vadediyor, Rockstar Games'de. İki firma arasındaki fark ortada. Vadetmekle olmuyor. RDR 2 ilk çıktığında herkes kesin bu GOTY olur dedi, -ki bana kalırsa RDR 2 oyun tarihinin en iyi oyunudur- gidip GOTY'i Çöp of War'a verdiler. O oyun RDR 2'nin boku bile olamaz. Hiç belli olmuyor GOTY olayı yani. Oyun iddialı evet ama çıkmadan "kesin alır öğğ öğğ" demeyin. Bu kadar fazla gaza gelmek güzel bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 20 Eylül 2020; 17:1:54 >
  • Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Eski mafia 1 de oyunu tamamen bitirdikten sonra free ride extreme denen bisey vardi. Normal free ride dan farkli. Ayni tip adamlar şehrin farklı bolgelrinde böyle sıradışı görevler veriyorlardi. Bu free ride extreme menüsünü gameplay videolarında goremedim acaba kaldirdilar mi? Bir diğer mevzu da bazı görevleri bitirince alternatif olarak lucas bertone ye de uğrayabilirsin deyip ekstra küçük görevler yaptirirdi. Bunlar yeni oyunda olacak mi tam bilgi sahibi olan var mi acaba?

• Bu oyun açık dünya olacak, nornal Mafia 1'deki gibi bir görev biter bitmez başlamayacak diğeri. Görevi bitirdiğinde istersen gidip yenisini alacaksın, istersen de şehirde takılacaksın GTA'daki gibi. Free Ride'daki yan görevler de muhtemelen oyunda olacak, ana görev yapmadığın zaman gidip alabileceksin belirli yerlerden.

• aha şurada 5 gün kaldı oyun metacritic de çakılacak görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 20 Eylül 2020; 17:38:39 >
  • -Hattori- kullanıcısına yanıt
    Metacriticte çakılınca baban para mı kazanacak? Senin gibi üst düzey fanboyların oyun oynaması yasaklanmalı. Sektöre yarardan çok zararınız var. Cyberpunk'ı görecem çıktığı zaman. 85'i geçebilecek mi bakalım.

• elpdrno_046 kullanıcısına yanıt
    hangar13'e güvenen doktora gitsin ! bunlar mafia 2 nin bile içine ettiler ilk oyunuda bok edecekler mafia 1 kötü olmasını en istemeyen insanlardanım allah hangar 13'ün belasını versin göreceksiniz !

cyberpunk 2077 eğer ki goty aday olursa var yaa çatır çatır domaltıp alır o GOTY !!!

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.