Bildirim
Madame Tussauds Müzesi Balmumu Heykelleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Atatürk muhteşem olmuş ya.
Bu müzeye gitmiştim ama gideli çok oldu einstein falan da var._____________________________ -
harbi Atamızın acaip güzel olmuş daha canlı _____________________________ 
We Know -
bazıları çok gerçekci. yani söylemeseler fotodan hayatta anlamam. örneğin johnny depp ve britney spears..
atamızın heykelinide güzel yapmışlar. helal olsun_____________________________ -
-
bundan bi tane de Türkiye'ye yapmak lazım. Eskişehir'e çok yakışır _____________________________ Trequartista10.com İtalyan ve Dünya futbolunda taraftarın sesi -
Lady Gaga çok başarılı olmuş. _____________________________ 
-
Yetenek _____________________________ -
Atatürk' ü çok iyi yapmışlar _____________________________ -
Londra'dakine gitmiştim. Çok pahalıydı ama değdiğini düşünüyorum. Korku tüneli gibi bir şey vardı
_____________________________ Burası benim.----------------------------------------------------------------------------------------- Burası da. -
-
-
yazın bende gittiğimde uğradım buraya. yeni heykellerde eklenmiş mesela ben gittiğimde Atatürk de yoktu. _____________________________ -
Atatürk`ün heykeli Anıtkabirde mevcut meraklılarına duyurulur
Gittim gördüm . Çok asaletli duruyor insan bi acaip oluyor karşısında
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler