Şimdi Ara

Mad Max (2015) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
15
Favori
29.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pes 2016 oyununu acarken steam sitesinden buldum kendimi yılbaşı indirimi mad max 30 lira fiyatı vardı filmini cok beğendiğimden dolayı aldım oyun gayet güzel beğendim
  • Oyun içerisindeyken tab la haritaya geçerken oyundan atıyor..
    Bazen fullscreen seçeneğini borderless yapınca normal bir şekilde açıyor bazende açmıyor..
    Oyun gerçekten mükemmel ve bu tür açık dünya oyunları haritasız oynanmıyor konuyla ilgili yeni gelişmeler varmı arkadaşlar?
    Piyasadaki tüm öneriler denenmiştir!!
  • Oyun kırılamadı kürek gelmeyecek muhtemelen çünkü oyun yeni güvenlik sistemi denuvo kullanıyorhttps://en.wikipedia.org/wiki/Denuvo . Özel bir şifreleme sistemi içeriyor ve bu sadece bir iki kişinin bilgisi dahilinde. 3DM kürek grubu iki yıl içinde bu işlerin biteceğini açıkladı geçtiğimiz günlerde. Son ikisi bir programında da kürek konusu tartışıldı detaylı bilgi için Burdan izleyebilirsin. Her çıkan oyun bu sistemi kullanmıyor ancak yaygınlaşması durumunda küreksiz günlere alışmanız gerekecek..




  • indirimdan 15 tl ye aldım , cs go oynardım full başka oyun oynayamazdım sıkılırdım. Şimdi işten çıksamda mad max oynasam diyorum . Ama türkçe olmadan bişey anlamıyorum desem yeridir öyle gidip pata küte adamları dövüyorum arabaları patlatıyorum .

    İlerleyen seviyelerde eğlenceli oluyor ama , arabaya bomba atar takınca falan zevkli .
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Valla ben kürekli oynadım, gayet sorunsuz :) Birden fazla sürüm var ayrı yayıncının. Benim indirdiğim güvenilir bir yayıncının, 3-4 gb sıkıştırılmış versiyonuydu. uzun süren yüklemeden sonra, 30 küsür gb oldu :)
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    Güle güle oynayın da arka planda o crackler ne işler çeviriyor bilmiyorsunuz . Bilgisayarlarınız zombi bilgisayar oluyor , bitcoin madenciliği bile yapıyor olabilir arka planda .
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey olsa torrentte comment bölümünde bol bol konuşulur. Yayıncı güvenilirliğini kaybeder. Bugüne kadar çok az sayıda sorunlu oyun sunuldu piyasaya, onlarda da hemen ortaya çıktı problem. Torrent çıktığında beri onlarca oyun indirmişimdir, hiçbirinde sorun yaşamadım. 1-2 tanesinde ise yorumlar kısmında görüpte indirmedim. (bütün anti virüs programları, kürek dosyalarını virüs diye algılar bu arada, her torrentin altında "aa bu virüs" diyen bir salak görebilirsiniz, ona aldırmayın :) ) Kaldıki bilgisayarın arkaplanında ne olduğunu gayet iyi biliyorum. O tür durumlarda Cpu-bellek-disk-ağ kullanımı yüzdelerinde sıkıntı olur, anlaşılır hemen.
  • ana oyun bitti yan görevlerdeyim 45 saat filan oynadım yeni yeni sıkılmaya başladım .

    Beni en çok geren su dolduruken beklemek ve loot yaparken beklemek bunları direk yapsa çok daha güzel olacaktı aslında .

    Bide şu mayınları nasıl pasif edecez onu bulamadım , daha doğrusu mayın bulamadım :D
  • Öncelikle mayın bölgesinin yanından geçerken, otomatik olarak o bölge kırmızı mayın işareti ile işaretlenir. Daha sonra chumbucket'ın buggy'si ile, arkada köpekle o bölgeye gittiğinde, köpeğin havladığı yöne göre mayınları tek tek bulup, etkisiz hale getirirsin. Mayın bölgesi bulmasan bile, köpek havlayarak bölgeyi gösterir. Ama bazen nadiren, loot yada başka şeylerede havladığı oluyor.
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam akşam halledeyim .
  • Yanlız unutmadan köpeği arabana alman için arabanıda değiştirmen gerekiyor.
  • Şu an için en uygun nerden alabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elessar26 kullanıcısına yanıt
    Burada 37 tl şu an .http://www.kinguin.net/bargains-galore Steam indirim döneminde de 35 tl idi yanılmıyorsam . Bundan daha ucuzu için belki steam trades tacirlerinden bulabilirsiniz ama zor bölge kilitleri var malum.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Tteşekkür ederim ben de biraz araştırdım, fiyatlar bu ayarda. Biraz daha inmesini bekleyeceğim sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m-99

    Burada 37 tl şu an .http://www.kinguin.net/bargains-galore Steam indirim döneminde de 35 tl idi yanılmıyorsam . Bundan daha ucuzu için belki steam trades tacirlerinden bulabilirsiniz ama zor bölge kilitleri var malum.

    Evet enidirimde 30 küsürdü steam taciri bir arkadaştan 15 tl ye aldım , bu aralar steamda yarı fiyatına oyun satanlar çok piayasada.
  • Türkçe yama çalışması varmı ?
  • arkadaşlar oyunda nasıl araba değiştiriyoruz bu görevde ''build the dog and buggy project jeet stronghold'' takldım
  • Arkadaşlar oyunu aldım, hâlâ indiriyorum. Bilgisayarımın oyunu kaliteli ayarlarda açacağını düşünüyorum fakat yine de sormak istedim. Bu sisteme yakın veya aynısına sahip olan arkadaşlar varsa, hangi ayarlarda kaç fps aldı merak ediyorum.

     Mad Max (2015) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRCTYLN -- 8 Şubat 2016; 2:01:09 >
  • Genelde %100 oyunu bitirme gibi bir huyum yoktur ama bunu %100'e kasıyorum baya sardı diyebilirim.Dövüş sistemi de hoşuma gitti AC serisinde ki gibi adamlar sırayla gelmiyor.Optimizasyona dicek yok daha iyisi olamazdı,grafikler de tatmin edici.Kesinlikle alınıp oynanması gereken oyun
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.