Şimdi Ara

Macun Sürme Yeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha yeni pcnin içine açtım fanı temizledim bi de macunun süreleceği yerlere baktım. Normalde bakmıycaktım ama zaten fanı açmam için oraları da ayırmam gerekiyor. Daha macunu almadım nereye sürülüyo diye bi baktım. Resimde de görülüyo işlemcinin üstünde dikdörtgen bi alan var macun yok etrafında var bi sorun mu oldu hiçbifikrim yok :( gpuda zaten hiç macun bile yok. Bir de arkadaşlar benim ilediğim videolarda macun sürülecek alanlarla böyle girintiler çıkkntılar felan yok o dikdörtgen yer gibi ya da ekrankartındaki kare kısım gibi. Bi şeyi yanlış mı yapıyorum? Şimdiden teşekkürler

Resim Linki

Macun Sürme Yeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denemecop -- 15 Haziran 2014; 11:14:05 >

• O NASİL MACUN ÇALMAYMİS O PC Yİ DA HA FAZLA İSİNDİRİR HOCAM. MACUN DEDİGİN 3 DAMLA SİKARSİN ORAYA BİR KREDİR KARTİ VETA KART YARDİMİYLA İNCECİK ŞÜRERSİN AMA ÇOK İNCE VE DİSA YAYİLMAMİS OLMALİ SONRADA SOGUTUCUYU ÜSTÜNE OTUTTURURSUN TM DİR MİS. MACUN ÇALMADAN ÖNCE İYİCE ANAKARTİ VE SOGUTUCUYU PAMUKLA TEMİZLEYİN
  • Macunlar taşıp kenarlara akmış onları aseton gibi madde ile güzelce temizlyin o kenarlarda hiç gri macun kalmasın.İkisşnide güzelce temizledikten sonra kaliteli bir macun sürün ama ne fazla ne az olacak şekilde ve orda olduğu gibi kenarlara akmamasına sürmemeye dikkat edin ve sürdükten sonra vidalayıp laptopu açın dikkat edin laptoplar hassastır işlemleri dikkatli yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet işlemcinin orda çok tuhaf bi kitle var :D
    Ekran kartında da hiç yok gibi.
    PC alındığından beri ilk kez açıyorum yani Casper öyle sürmüş. Sürekli bi ısınma sorunu vardı pcde ondan olabilir mi acaba?
    Benim sorum şu o işlemcinin üstünde ayırca dikdörtgen bi yükselti var ekran kartında da kare bi tane var. Acaba sadece oralara mı sürücem yoksa önceki gibi alt kısmada mı sürücem.
    Aa extreme demiş orda olduğu gibi kenarlara akmasın diye tamam ben bi deniyim.
    Çok teşekkürler cevaplar için n__n
  • Sakın asetonu işlemcinin üstüne dökme asetondan 2 damla pamuğa damlat ve ordaki fazla macunları güzelce temizle. sonra arkadaşlarında dediği gibi termal macun alıp oraya güzelce sür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.