Şimdi Ara

Maçta ki Koreografi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mulsanne

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Kartonlarin sari lacivert olmasindaki amac nedir?

Maçta ki Koreografi?

O fotograftaki aciyla hicbir sey belli olmuyor.Nerden gordunuz lae avrupayi

biraz hayal gücü lazım. galiba sol üsteki sarı alan ingiltere.

• Sen futbol ile ilgili birşey ayarlamak yerine Osmanlıyı stada taşırsan, futbolda patlarsın.

Futbol-Osmanlı-Fatih

Alaka?
  • Ben beğenmedim bugün yapılan koreografileri.
  • Berbat ötesi.
  • karşıdan bakınca anlaşılıyor, boş konuşmayın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kartonlarin sari lacivert olmasindaki amac nedir?

Maçta ki Koreografi?

O fotograftaki aciyla hicbir sey belli olmuyor.Nerden gordunuz lae avrupayi

Sonra düşündüm, mavi (deniz) ve kahverengi (toprak parçası) olabilir.

Allah Allah renk koru muyum neyim.Kahverengi nerede

Tamam kardes itiraf ediyorum renklerin amaci Fenerbahce'ye laf sokmakti. Simdi gidebilirsin.

• atlının üzerindeki kıyafet haçlı şovalyesi gibi geldi bana. yeni çeri tarzı bişey olsa daha hoş olurdu
  • re conquest of Europe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 2 si çok daha iyiydi ama kareografisi batsın böyle susacaklarsa hiçbirşey yapılmasın zaten
  • bu işte bence sıktı.final tadındaki maçlarda yapılması daha hoş olur.braga yerine manu maçı daha iyi bir tercih olurdu.
  • Sürekli 3D koreografi yapılmamalı suyunu çıkarmamak lazım çünkü hep yapınca millet sıkılacak değerini bilmeyecek. Sanki biraz aceleye gelmiş gibi olmuş . Ben pegasusdaydım pek görememiştim koreografiyi ama şimdi bakınca fikir güzel. Pegasusda Fatih Sultan Mehmet çıkıyor arkasında kale kapısı tarzı bir şey var karşıyı gösteriyor karşı da da Avrupa haritası var renklerine takılanlar için yukarı da arkadaş göstermiş AB nin bayrak rengi olduğundan.

Ama dediğim gibi az yapılmalı ki taraftar özlesin birde iyice saklanmalı galiba Sercan Yıldırım paylaşmış koreografiyi önceden. Birde güney alt biraz önce falan açtı orada karışıklık mı ne oldu tam düzgün olmadı orası.

Ama Beşiktaş maçında yapılan efsaneydi. Fener maçında yapılanın fikri güzeldi ama tarz olarak Fatih Terim yerinde aslan, oyuncular yerinde köprü, kupa yerinde stad vardı ama çok güzeldi o koreografi de.

Ama bu efsane bence. O müziğin girişini falan unutmam.

Maçta ki Koreografi?

• ANLAMIYORUM YA ULAN BU KOREOGRAFİLER YAPILANA KADAR KAÇ İNSAN O STADDA YATIP KALKIYOR? EMEK SARFEDİYOR UĞRAŞIYOR.

TAMAM BEĞENMEYEBİLİRSİNİZ AMA BERBAT ÖTESİ DEMEKTE SAYGISIZLIK BE ARKADAŞ.
  • çok kötü olmuş bence.
  • abi ne avrupa haritası ya.yap aslan maslan resmi.futbolcuyu fatih terimi gaza getircek bişi.trubunde haritami cıkartılır.ondan sonra boyle bişeye benzemez.bugun herkes her yaptıgı işte cok kotuydu.
  • Emeğe saygım var ancak koreografi bende beklediğim etkiyi yaratmadı. Keşke Your Nightmare Is Back Again ile ilgili bir şey olsaydı eminim çok daha nefis olurdu. Yalnız şunu farkettim çok çabuk gaza geliyoruz. Twitterda Abdurrahim Albayrak'ın koreografi hakkinda " Çok güzel gördüğüm an gözlerim doldu, ertesi gün tüm avrupa bunu konuşacak." gibi şeyler söyledigi iddia ediliyor. Ne kadar doğrudur bilemem ama bunları okuyan taraftar doğal olarak büyük bir beklenti içine giriyor ve hayal kırıklığına uğruyor. Biz bu duruma alıştık sanki biraz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renklere takılan arakdaşlar, Mavi işe laciverti karıştırmayalım... Ayrıca geçen sene koreografide Saraçoğlu stadı ve Sarı Lacivertli renkler vardı... Herkes dalga geçmişti... Son gülen kadıköyde kupa kaldıran biz olduk bunu unutmasınlar lütfen..
  • begenmedim diyolar ya.bekledigim kadar iyi olmadı diyin bari.hiç bişey açmamaktan iyidir ne ukala insanlar var yahu.altı üstü braga maçı ve idarelik bi kareografi açılıyor.olur da cluju yener ve manchester maçına kadar 4 ya da 6 puan toplarsak manu maçında en iyi kareografi açılır
  • arkadaşlar alex le ilgili herhangi bir pankart açıldı mı maçta? öyle deniyor ama ben görmedim
  • yüksek çözünürlük olanı var mı ? (min 1920x1080)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.