Şimdi Ara

Maçı satıcam diyen veletler(troller)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Maçı satıcam diyen veletler(troller)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkmadıysan keşke son saniyeyi bekleseydin. eger biraz psikolojiden anlıyorsam bu eleman sıradan çıkmak istiyor ama kendi zamanı telef olmasın diye siz belki çıkarsınız umuduyla feedliycem diye blöf yapıyor.

boşa konuşmuyorum böyleleriyle çok karşılaştım ve hiç bi zamanda sıradan çıkmadım hep bu elemanlar konuşup konuşup ya dogru düzgün oyunlarını oynadılar yada son saniye sıradan çıktılar

zaten ne demişler havlayan köpek ısırmaz. çok güzel bi sözdür ve bu durumada gayet uygun duruyor
  • Fp bronz3
  • böylelerinin yazdıklarını direk görmezden geleceksin.kimsenin kendisini umursamadığını anladığında zaten ya kendi çıkıyor ya da normal oynuyor.
  • Amaç; AP rünüm var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar adam toplanıpta
    7 ay önce açıldı
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunlardan forumda yüzlerce var.o yüzden bıkmana gerek yok bro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlucard

çıkmadıysan keşke son saniyeyi bekleseydin. eger biraz psikolojiden anlıyorsam bu eleman sıradan çıkmak istiyor ama kendi zamanı telef olmasın diye siz belki çıkarsınız umuduyla feedliycem diye blöf yapıyor.

boşa konuşmuyorum böyleleriyle çok karşılaştım ve hiç bi zamanda sıradan çıkmadım hep bu elemanlar konuşup konuşup ya dogru düzgün oyunlarını oynadılar yada son saniye sıradan çıktılar

zaten ne demişler havlayan köpek ısırmaz. çok güzel bi sözdür ve bu durumada gayet uygun duruyor

aslında son saniyeye kadar bekledim ama çıkmadı sonunda ben çıktım

• quote:

çıkmadıysan keşke son saniyeyi bekleseydin. eger biraz psikolojiden anlıyorsam bu eleman sıradan çıkmak istiyor ama kendi zamanı telef olmasın diye siz belki çıkarsınız umuduyla feedliycem diye blöf yapıyor.

Kesinlikle katılıyorum. Çünkü bazen ben de yapıyorum.

• bunun daha beteri var " ADC sal bak süper oynuyorum,saçma sapan ölürsen söverim."
    Aramda " Ezreali bana ver bak oynayamazsan gelmişine geçmişine ! "
  • quote:

bazıları öyle evet ama bazıları gerçekten yapıyor ayırt edemiyosun

• Manyak cok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismini güzel saklamışsın kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.