Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.675
Cevap
127
Favori
293.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu tekrar açılmış hayırlı olsun fiyatlar belli olmaya başladı burdan bakabilirsiniz
    http://resim.donanimhaber.com/m_62231260/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62237619
    birçok test ve inceleme yayınlandı vakit buldukça onlarıda ekliycem

Orijinalden alıntı: treko

konu tekrar açılmış hayırlı olsun fiyatlar belli olmaya başladı burdan bakabilirsiniz

Ben hiç test, inceleme bulamadım daha. Birbirinin aynısı unboxing videoları var sürüyle. Hiç detay verilmemiş, kullanılan ekran kartlarının saat frekansları, performansları belli değil. Ssd lerin yazma, okuma hızları yok. Anca bastırın parayı alın diyor adamlar. Dh video incelemeyi beklersek zaten 2013'ü görürüz. Bildiğiniz inceleme linkleri varsa çok makbule geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: tenghis

quote:

konu tekrar açılmış hayırlı olsun fiyatlar belli olmaya başladı burdan bakabilirsiniz

Ben hiç test, inceleme bulamadım daha. Birbirinin aynısı unboxing videoları var sürüyle. Hiç detay verilmemiş, kullanılan ekran kartlarının saat frekansları, performansları belli değil. Ssd lerin yazma, okuma hızları yok. Anca bastırın parayı alın diyor adamlar. Dh video incelemeyi beklersek zaten 2013'ü görürüz. Bildiğiniz inceleme linkleri varsa çok makbule geçer.

birçok video var unboxing dışında

• usb 3.0 koymuşlar mı bu yeni modellere?

sanırım optik sürücü kalkmış prolardada.

hoparlörleri daha iyidir umarım. optik sürücü yerine pil koyup pil ömrünü arttırdılarsa güzel olmuştur

Orijinalden alıntı: kanoute

usb 3.0 koymuşlar mı bu yeni modellere?

hoparlörleri daha iyidir umarım. optik sürücü yerine pil koyup pil ömrünü arttırdılarsa güzel olmuştur

Batarya büyümüş ama retina ekran nedeniyle şarj süresi değişmemiş hala 7 saat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

usb 3.0 koymuşlar mı bu yeni modellere?

Batarya büyümüş ama retina ekran nedeniyle şarj süresi değişmemiş hala 7 saat

türkiyede satışa sunuldu mu retina macbook prolar?

dell xps 15 z mi satıp bunlardan almalıyım sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 20 Haziran 2012; 21:53:16 >

• çıldırmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

http://www.istanbulbilisim.com.tr/macbook-pro-mc975ll-a-apple-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,35207.html

çıldırmışlar

abd den getirtsek klavyesi orjinal türkçe gibi yapılabiliyor mu burada?

• quote:

quote:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/macbook-pro-mc975ll-a-apple-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,35207.html

çıldırmışlar

Bilmiyorumda benim için almak hayal oldu bune bi araba parası :D

• quote:

quote:

quote:

çıldırmışlar

Bilmiyorumda benim için almak hayal oldu bune bi araba parası :D

klavyeyi türkçe yapmak zor silikon kılıf falan çıkarsa o yoksa çok pahalıya mal olur klavye değiştirmek
    fiyatlara gelince amerikada stok sıkıntısı olması nedeniyle fiyatlar böyle 1 ay içinde 4000 seviyesine iner birde bugünlerde dolar düşüşte bu şekilde devam ederse diğer pclere pahalı ama macbook a göre uygun fiyatlardan ürün alıcaz tabi yurtdışı türkiyede zam yansır indirim yansımaz nede olsa

• @treko

Teşekkürler linkler için. Ama ben aslında retina olmayan modelleri kastetmiştim. Mesela hd4000 li yeni 13" vew 512mb gt650'li 15" ilginç modeller fiyat performans açısından. Ama genelde bu modeller için unboxing videoları verilmiş. Bir photoshop ya da autocad çalışırken görebilsek ya da bu konuda ciddi test sonuçları görebilsek ne iyi olurdu. Retinanın zaten her şeyi az çok iyi yapacağı ortada o donanım ile. Ama diğer modeller biraz yetim kalmış sanki.

Orijinalden alıntı: tenghis

@treko

Teşekkürler linkler için. Ama ben aslında retina olmayan modelleri kastetmiştim. Mesela hd4000 li yeni 13" vew 512mb gt650'li 15" ilginç modeller fiyat performans açısından. Ama genelde bu modeller için unboxing videoları verilmiş. Bir photoshop ya da autocad çalışırken görebilsek ya da bu konuda ciddi test sonuçları görebilsek ne iyi olurdu. Retinanın zaten her şeyi az çok iyi yapacağı ortada o donanım ile. Ama diğer modeller biraz yetim kalmış sanki.

Eğer bulabilirsem onlarida koyarım

• Merhaba arkadaslar. haftaya New york a gidiyorum. yeni cikan macbook pro retina ekran almak istiyorum. ancak internet sitesine gore ellerinde bu macbook dan yok ve 3-4 haftaya gelecek diyor. bu stok sikintisi sadece online alisveriste mi yasaniyor yoksa new york a gidittigimde apple store a gittigimde bu macbook pro dan bulabilir miyim? yani stoklarda varmidir? bilgisi olan new york da yasayan yada yakin zamanda apple store a giden birileri varsa bana yardimci olurlarsa sevinirim. bu benim icin cok onemli... eger stoklarda yok ise bu bilgisayarin apple store lara tekrar ne zaman gelecegi ile ilgili bilgisi olna var mi? internet sitesindde 1.5 haftadir 3-4 hafta yaziyor ama ben kendim gidip alacagim yardimci olursaniz sevinirim...
    Saygilarimla...

En az 5 kat fazla pixel var retinalarda

Orijinalden alıntı: ultrapolat

Merhaba arkadaslar. haftaya New york a gidiyorum. yeni cikan macbook pro retina ekran almak istiyorum. ancak internet sitesine gore ellerinde bu macbook dan yok ve 3-4 haftaya gelecek diyor. bu stok sikintisi sadece online alisveriste mi yasaniyor yoksa new york a gidittigimde apple store a gittigimde bu macbook pro dan bulabilir miyim? yani stoklarda varmidir? bilgisi olan new york da yasayan yada yakin zamanda apple store a giden birileri varsa bana yardimci olurlarsa sevinirim. bu benim icin cok onemli... eger stoklarda yok ise bu bilgisayarin apple store lara tekrar ne zaman gelecegi ile ilgili bilgisi olna var mi? internet sitesindde 1.5 haftadir 3-4 hafta yaziyor ama ben kendim gidip alacagim yardimci olursaniz sevinirim...
    Saygilarimla...

fiziki storelarda var cihazlar. zaten sen oraya gidene kadar da kesin olur. olmadı amazon'dan filan siparişle alabilirsin. onlarda stok olması lazım.

@kanoute
    zaten çok küçük pixeller ölü olsa bile fark etme ihtimali eski ekranlara göre çok zor. ayrıca ölü pixel çıkacak bahanesi çok komikçe :)

• quote:

Gercekten 7 saati buluyor mu?
    Benim dell de 6 saat diyor ama 4 saat gidiyor

ben yaklaşık 6ay önce aldım late2011'i, hala ilk günkü gibi çalışıyor pil.

şuanda 7saati buluyor ama 3sene sonra 7saat gideceğini sanmıyorum

Orijinalden alıntı: ertanunver

quote:

Merhaba arkadaslar. haftaya New york a gidiyorum. yeni cikan macbook pro retina ekran almak istiyorum. ancak internet sitesine gore ellerinde bu macbook dan yok ve 3-4 haftaya gelecek diyor. bu stok sikintisi sadece online alisveriste mi yasaniyor yoksa new york a gidittigimde apple store a gittigimde bu macbook pro dan bulabilir miyim? yani stoklarda varmidir? bilgisi olan new york da yasayan yada yakin zamanda apple store a giden birileri varsa bana yardimci olurlarsa sevinirim. bu benim icin cok onemli... eger stoklarda yok ise bu bilgisayarin apple store lara tekrar ne zaman gelecegi ile ilgili bilgisi olna var mi? internet sitesindde 1.5 haftadir 3-4 hafta yaziyor ama ben kendim gidip alacagim yardimci olursaniz sevinirim...
    Saygilarimla...

fiziki storelarda var cihazlar. zaten sen oraya gidene kadar da kesin olur. olmadı amazon'dan filan siparişle alabilirsin. onlarda stok olması lazım.

@kanoute
    zaten çok küçük pixeller ölü olsa bile fark etme ihtimali eski ekranlara göre çok zor. ayrıca ölü pixel çıkacak bahanesi çok komikçe :)

oncelikle yuregime su serptin ama hala kuskularim var cunku online sitesinde bulunan pick -up secenegi de uygun degil satin alma secenekleri icerisinde. ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

quote:

Saygilarimla...

@kanoute

oncelikle yuregime su serptin ama hala kuskularim var cunku online sitesinde bulunan pick -up secenegi de uygun degil satin alma secenekleri icerisinde. ?

Benim tahminim belli başlı storelarda vardır, diğerlerinde çok az sayıda vardır ve sürekli bitiyordur. New yorkta storea giderek alma ihtimaliniz yüksek. pick up seçeneğinin olmamasının sebebi, peynir ekmek gibi sattıklarından dolayı ayırma yapamıyorlar. çünkü pick upı seçerseniz sizin için ayırmaları gerekir ama nasılsa çok satıyor diye o ayırmayı yapmamak için pick up seçemiyorsunuz. benim retina satın alamamamın tek sebebi arkadaşımın bulunduğu eyaletteki storeda ürünün bulunmaması. ama new yorkta kesin vardır.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.