Bildirim
MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (29. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: rider30
quote:
Orijinalden alıntı: aragorn991402
quote:
USB 2.0 hiç olmaması kötü oldu. Evde ve ofiste herşey usb 2.0 Bunu şimdi alsam telefonumu bile bağlayamam!
USB 3.0 portuna USB 2.0 cihazları bağlayamayacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
USB 2.0 cihazları 3.0 da kullanabiliyorsak çok iyi. Ben olamaz sanıyordum.
Arkadaşın dediği doğru usb 3.0 2.0 olarakta kullanılıyor._____________________________ -
yakın zamanda ürün elimde olucak inceleme için bekleyinquote:
Orijinalden alıntı: cmuniryavasquote:
quote:
quote:
USB 2.0 hiç olmaması kötü oldu. Evde ve ofiste herşey usb 2.0 Bunu şimdi alsam telefonumu bile bağlayamam!
USB 3.0 portuna USB 2.0 cihazları bağlayamayacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
USB 2.0 cihazları 3.0 da kullanabiliyorsak çok iyi. Ben olamaz sanıyordum.
Arkadaşın dediği doğru usb 3.0 2.0 olarakta kullanılıyor.
Alıntıları Göster
yakın zamanda ürün elimde olucak inceleme için bekleyin

Alıntıları Göster_____________________________ -
quote:
ben de 4 temmuzda 15" 2.6ghz antiglare 128gb ssd modeline kavuşacağım, benden de bir inceleme bekleyin :)
hayırlı olsun_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: treko
Hocam nereden temin ettiniz? Uygun fiyata getiren varsa ben de non retina pro sipariş etmek istiyorum._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tenghis
quote:
Hocam nereden temin ettiniz? Uygun fiyata getiren varsa ben de non retina pro sipariş etmek istiyorum.
şuan o arkadaş retina getiriyor ama başka bir arkadaş getiriyor fiyatları şöyle
15.4 i7 2.6GHZ 8GB 750GB bu modeli şuan istanbul teslim 2350$
2.3 ghz olanı ise 2100$ a veriyor uyarsa pm at bilgilerini veririm_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
Hocam nereden temin ettiniz? Uygun fiyata getiren varsa ben de non retina pro sipariş etmek istiyorum.
2.3 ghz olanı ise 2100$ a veriyor uyarsa pm at bilgilerini veririm
Tam pm atmıştım cevap yazmışsın hocam. Şu 2100$'a getiren arkadaşın bilgilerini yazarmısın pm den.
quote:
quote:
quote:
Tam pm atmıştım cevap yazmışsın hocam. Şu 2100$'a getiren arkadaşın bilgilerini yazarmısın pm den.
yolladım_____________________________
-
aynı adamdan ben de alacağım retinalı olandan. treko 2 ben 1 toplam 3 retina var. 1 de normal filan çıkarsa iyice fiyatı düşürürüz herhalde.quote:
Orijinalden alıntı: tenghisquote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
daha varsa toplanın beyler. toptan macbook alıyoruz._____________________________
-
O arkadaş sadece retina getiriyormuş malesef. Yoksa ben de katılabilirdim toplu alıma. Şeytan retina al diye dürtüyor ama daha ev alacağım eylülde, masrafı az tutmak lazım.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E41040413
aynı adamdan ben de alacağım retinalı olandan. treko 2 ben 1 toplam 3 retina var. 1 de normal filan çıkarsa iyice fiyatı düşürürüz herhalde.
daha varsa toplanın beyler. toptan macbook alıyoruz.
Alıntıları Göster
aynı adamdan ben de alacağım retinalı olandan. treko 2 ben 1 toplam 3 retina var. 1 de normal filan çıkarsa iyice fiyatı düşürürüz herhalde.
daha varsa toplanın beyler. toptan macbook alıyoruz.
diğer modelleride satıyor normalde ama şuan sadece retina var daha karlı diğerlerine göre adamın daha aşağı düşeceğini sanmam ama toplananalım yinede belki bana bir iki birşey atar
_____________________________ -
quote:
O arkadaş sadece retina getiriyormuş malesef. Yoksa ben de katılabilirdim toplu alıma. Şeytan retina al diye dürtüyor ama daha ev alacağım eylülde, masrafı az tutmak lazım.
gel retina al eylüle çok var
_____________________________ -
quote:
quote:
O arkadaş sadece retina getiriyormuş malesef. Yoksa ben de katılabilirdim toplu alıma. Şeytan retina al diye dürtüyor ama daha ev alacağım eylülde, masrafı az tutmak lazım.
Siz retinaları kaçtan alıyorsunuz ayıptır sorması? :)_____________________________
-
quote:
quote:
Valla hanıma izah edemem o rakamı. 4000'i geçince psikolojikman çok pahalıymış hissi uyandırıyor. Muhtemelen bu alacağıma da ssd, ram takviyesi falan derken o fiyatları bulacak ama waf (wife acceptance factor) sebebiyle zamana yayabileceğim en azından.
quote:
quote:
Siz retinaları kaçtan alıyorsunuz ayıptır sorması? :)
2450$ 10 temmuz istanbul teslim
quote:
quote:
quote:
Valla hanıma izah edemem o rakamı. 4000'i geçince psikolojikman çok pahalıymış hissi uyandırıyor. Muhtemelen bu alacağıma da ssd, ram takviyesi falan derken o fiyatları bulacak ama waf (wife acceptance factor) sebebiyle zamana yayabileceğim en azından.
eğer macbooktan falan anlamıyorsa 4000e aldım diyebilirsin tabi kıyıda köşede birikmişin varsa
eğer macbooktan falan anlamıyorsa 4000e aldım diyebilirsin tabi kıyıda köşede birikmişin varsa
Yok, pek anlamaz bu işlerden. Ama birikmiş paramı kuruşu kuruşuna bilir. Yemez yani. Allahtan böyle bir eşim var. Bekarken iki kuruş tutamazdım cebimde, dikili ağacım yoktu resmen. Ne demiş şair "Kazandığım paranın yarısını gece hayatı, içki ve kadınlara harcadım. Kalan yarısını da boşa harcadım."
Yok, pek anlamaz bu işlerden. Ama birikmiş paramı kuruşu kuruşuna bilir. Yemez yani. Allahtan böyle bir eşim var. Bekarken iki kuruş tutamazdım cebimde, dikili ağacım yoktu resmen. Ne demiş şair "Kazandığım paranın yarısını gece hayatı, içki ve kadınlara harcadım. Kalan yarısını da boşa harcadım."
Ben daha evli değilim ama abimden biliyorum yengem olmasa oda ev falan alamazdi ama ben para harcama konusunda çok sıkıyımdır çok iyi birsey değil ama böyle zamanlarda işe yarıyor yoksa öğrenci halimle MacBook almam hayalden öteye geçemezdi
Neyse mac falan yalan mutlu olmadıktan sonra evin şimdiden hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Yeni Apple'larda sorun varquote:
Ben daha evli değilim ama abimden biliyorum yengem olmasa oda ev falan alamazdi ama ben para harcama konusunda çok sıkıyımdır çok iyi birsey değil ama böyle zamanlarda işe yarıyor yoksa öğrenci halimle MacBook almam hayalden öteye geçemezdi
Neyse mac falan yalan mutlu olmadıktan sonra evin şimdiden hayırlı olsun
Alıntıları Göster
Kullanıcıların Apple'ın yeni oyuncaklarında yaşadığı bu sorun, teknoloji devinin canını çok sıkacak
Apple'a gelen arıza şikayetlerine göre, Retina ekranlı yeni MacBook Pro'lar önemli bir sorunla karşı karşıya. Kullanıcılar Apple'ın teknik destek birimine gönderdikleri mesajlarda, yeni laptop'larının görüntü arızası verdiğini belirtti.
Şikayetler, ekrana gelen görüntünün kaybolması gereken süreden birkaç dakika daha fazla ekranda kaldığı yönünde. AppleInsider'a göre sorun yalnızca açık renkli arka planlarda meydana geliyor ve beş dakika boyunca kaybolmuyor.
Aldığı arıza bildirimlerinden sonra Apple Store yenileme birimini devreye sokarak iadelere başlamış bile. Bazı raporlara göreyse sorun sadece bir dizi laptop'ta ortaya çıkmış.
AppleInsider her şeye rağmen görüntü gölgesi veya görüntü donması sorununun, diğer cihazlardaki düzlem içi anahtarlama (in-plane switching) panelini de etkileme ihtimaline karşı önlemini almış.
Kullanıcılar için iyi haberse, Apple'ın 14 gün içinde "sorgusuz sualsiz" iade kabul politikası. Şirket aynı zamanda 90 gün boyunca teknik destek garantisi ve arızalı parçalara karşı bir yıl süreli garanti sunuyor.
kaynak : chip_____________________________
iPhone 15 Pro Max 256 GB Beyaz Titanyum - Apple Store Türkiye
M2 MacBook Air - Apple Store Türkiye
-
quote:
Orijinalden alıntı: bydemirci
Yeni Apple'larda sorun var
Kullanıcıların Apple'ın yeni oyuncaklarında yaşadığı bu sorun, teknoloji devinin canını çok sıkacak
Apple'a gelen arıza şikayetlerine göre, Retina ekranlı yeni MacBook Pro'lar önemli bir sorunla karşı karşıya. Kullanıcılar Apple'ın teknik destek birimine gönderdikleri mesajlarda, yeni laptop'larının görüntü arızası verdiğini belirtti.
Şikayetler, ekrana gelen görüntünün kaybolması gereken süreden birkaç dakika daha fazla ekranda kaldığı yönünde. AppleInsider'a göre sorun yalnızca açık renkli arka planlarda meydana geliyor ve beş dakika boyunca kaybolmuyor.
Aldığı arıza bildirimlerinden sonra Apple Store yenileme birimini devreye sokarak iadelere başlamış bile. Bazı raporlara göreyse sorun sadece bir dizi laptop'ta ortaya çıkmış.
AppleInsider her şeye rağmen görüntü gölgesi veya görüntü donması sorununun, diğer cihazlardaki düzlem içi anahtarlama (in-plane switching) panelini de etkileme ihtimaline karşı önlemini almış.
Kullanıcılar için iyi haberse, Apple'ın 14 gün içinde "sorgusuz sualsiz" iade kabul politikası. Şirket aynı zamanda 90 gün boyunca teknik destek garantisi ve arızalı parçalara karşı bir yıl süreli garanti sunuyor.
kaynak : chip
macbook almaya bu kadar yakınlaşmışken böyle bir sorunun çıkması kötü oldu gerçi birçok siteyi takip ediyorum ama bu konu hakkında çok net birşey yok umarım hepsinde yoktur ve yazılımsal destekle çözülebilir_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
Hızlı