Şimdi Ara

Maç spamlemek nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar nedir bu şey? Ciddi anlatacak var mı

• Ortalama bir oyuncunun günde 10-15 oyun atarak hızlı şekilde lig atlaması yada puan alması.Gelen puanın giden puandan fazla olması sebebiyle maçların yarısını kazanıp yarısını kaybetse bile çok hızlı yükselmesi.Bu yolla challengerda 1. olmuş adam bile var forumda
  • Durmadan atıyosun o kadar. 1k maç ile gold-plat olmuş tipler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vez IX

Durmadan atıyosun o kadar. 1k maç ile gold-plat olmuş tipler var

1500 maç ile bronz 3 olan gördüm
  • hll qnq
  • quote:

800 maçla platım ama solo q olmasa çok farklı olacak duo girerek arkadası 100 macta gold yaptık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

800 maçla platım ama solo q olmasa çok farklı olacak duo girerek arkadası 100 macta gold yaptık.

Bronz3 hesabı soloq girerek 5 günde gold yaptım 50 maçla falan, low eloda oyun taşımayı bilmek gerekiyor çıkmak için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana göre spamlayanlar hiç girmeyenlerden daha iyi. Adam düşerim diye korkuyor
  • Habire mac atmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşün ki 2 maç girdin birini kazandın birini kaybettin. + 21 geldi + 16 gitti . 5 puan kardasın günde 10 oyun atsan 50 puan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Ortalama bir oyuncunun günde 10-15 oyun atarak hızlı şekilde lig atlaması yada puan alması.Gelen puanın giden puandan fazla olması sebebiyle maçların yarısını kazanıp yarısını kaybetse bile çok hızlı yükselmesi.Bu yolla challengerda 1. olmuş adam bile var forumda

ben maçların yarısını kazanıp yarısını kaybetmemiştim, 65 win 15 lose yapmıştım sadece spamleyerek kimse yükselemez aynı mmr'de kalırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 16 Temmuz 2014; 14:51:41 >
  • Hamallık diyebilirim çok net kazanamaya bak derim
  • denenmeli
  • hocam çok tehlikeli.ranked önermiyorum.

biraz maç spamlayım.d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.