Şimdi Ara

Maç nasıl taşınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunun ilk 10 dakikası 5-0 falan yapmama rağmen bazen kaybediyoruz oyunları. High elo oyuncuların smurflerini izlediğimde durum çok farklı. Adam 3-4 kill aldığı anda maç bitiyor. Nasıl maç taşınır puro arkadaşlar bi yol gösterin

• 5 0 yapıyorsan lane'i kazanıyorsun demektir ilk kuleyi al ve sürekli roam yap.
  • Puro dan sonra okumadım ama çok geç kalmışım:(
  • zyra mid
    wukong top
    zed mid
    jarvan jung
    thresh sup
    vayne adc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stoffers

Puro dan sonra okumadım ama çok geç kalmışım:(

forumda yenisin galiba
  • skor fark etmez, farm yapmaya bak. oyun sonu iyi olan kazanır.

-elonu bilmiyorum, gold ve altıysan lanei pushla.
  • quote:

Foruma yenimi üye oldun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mide git roam yap
  • Tek başına oyun taşımak çok zor en mantıklı şey TF leri çevirebilecek champler almak Seju, heca, kennen, vla gibi.

• j4,nocturne,vi gibi jungle herolarıyla taşıyabiliyorsun bunu ben yeni öğrenmeye başladım bu 3 herolarla ne zamnj ungle yapsam takım oyunu satmadığı sürece kazanıyorum ;) eloboost çok geliyor bana bu yüzden çıkmak zor tabi biraz :D
  • Yorumlar için teşekkürler. Başka bi konuda da danışcam low eloda istediğiniz rolü almanın bi yolu yok mudur ya? dodge atmak şart mı yani. çünkü ne zaman mid oynasam %90 taşıyorum, ne zaman bot lane oynasam %90 kaybediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Tek başına oyun taşımak çok zor en mantıklı şey TF leri çevirebilecek champler almak Seju, heca, kennen, vla gibi.

Ağzından bal damlamış aldım biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaoBaLi -- 28 Eylül 2013; 18:26:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reborn.

Yorumlar için teşekkürler. Başka bi konuda da danışcam low eloda istediğiniz rolü almanın bi yolu yok mudur ya? dodge atmak şart mı yani. çünkü ne zaman mid oynasam %90 taşıyorum, ne zaman bot lane oynasam %90 kaybediyorum.

Profilini at mid alırsam taşırımde profilin iyiyse bırakırlar zaten.
  • quote:

quote:

forumda yenisin galiba

8şubat2013 kayıt tarihim yeni sayılırmı bilemicem forumdaki troll kelimeleri biliyorum ama buna dikkat etmemiştim kusura bakmıcan artık acemeliğimize vericen:)
  • sırtında 50 kiloluk çimento torbasını 5. kata çıkarabilen adam her maçı taşıyabilir.
  • 4 kill aldıysan o killerin avantajıyla diğer lane lere gang at ama killeri lane dekilere bırak
  • Aldığın champler tfde etkili değilse oyunu kazanamazsın.
    Mesela
    Mid oynuyorsan 5/0 fizz 5/0 orianna ile tflerin yönünü değiştirebilirsin.
    Adc oynuyorsan graves çok etkili olabilir tflerde.
    Soloda riven ve jax kasılmışsa önünü alamazlar. Tflerde yardırır bu 2 champ.
  • low eloda isen solo ya da mid oyna solo daha iyi olur lane i kazandığın gibi ölümüne pushla karşındaki adamı midde gördüğün gibi ya da botta pushlamaya devam zaten o eloda junglerlar gelmeyi akıl etmiyor solo dan inhibe kadar girersin bu 1.yol du 2.yol ise gene mid ya da solo oyna 6 olduğun gibi roama çık zaten karşındaki adam azcık biliyorsa arkandan gelir ya da pushlar sen millete kill aldırmaya bak roam yaparak ama kuleni verme verirsen jungle kontrölün kaybolur bota topa kill aldır tf lere katıl bu da 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Yorumlar için teşekkürler. Başka bi konuda da danışcam low eloda istediğiniz rolü almanın bi yolu yok mudur ya? dodge atmak şart mı yani. çünkü ne zaman mid oynasam %90 taşıyorum, ne zaman bot lane oynasam %90 kaybediyorum.

Profilini at mid alırsam taşırımde profilin iyiyse bırakırlar zaten.

+1. Hiç şaşmaz eğer gerçekten iyiysen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.