Bildirim
Maç izlemek zaman kaybı mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
zevk alıyorsan hayır tabi birde yapacak önemli işlerin yoksa. -
konu dışındaki konularda hep aynı ama zaman kaybı olduğunu düşünmüyosun :) -
Bana göre zaman kaybıdır, gerek yok çünkü izlemeye onun yerine daha önemli işlerimi yapıyorum. -
zevk alıyorsan milletin dediğini boşver. -
bütün işlerimi hallediyorum boş vakti mi maç saatine getiriyorum -
Messiyi izlerken aldığım zevki 31 çekerken alamıyorum -
çok zamanımı alıyor derken kastın ne.. haftada kendi takımının yaptığı bir maç.. bir buçuk saat. neyapıyorsun tüm avrupa maçlarını mı izliyorsun? -
gercekten cok boş geliyor maç izleme olayi.anlamsiz faydasiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Futbol zevktir zaten eğlencedir. Maç başlamadan önce cipsini çerezini hazırlayıp maç seyretmek priceless
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 10 Aralık 2012; 11:59:30 > -
sadece el classico ve cafede arkadaşlarla gs-fb derbilerini izlerim.
kalanı boş.
milli takım maçlarını , nba play-offlarını ve son 16ya kalan türk EL takımlarını saymıyorum tabi
edit : bu arada başlığı değiştirip , futbol maçı izlemek zaman kaybı mı? olarak değiştirirsen sevinirim.
başlık konuyu yansıtmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ln21 -- 10 Aralık 2012; 12:13:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Anderson
çok zamanımı alıyor derken kastın ne.. haftada kendi takımının yaptığı bir maç.. bir buçuk saat. neyapıyorsun tüm avrupa maçlarını mı izliyorsun?
Evet ayrupa liglerini iziyorum zaten
işlerin yoksa izlemeyi seviyosan sarar hatta yanında 1-2 arkadaşın varsa atak anlarında o bagırısmalar o küfürler kendinden geçmeler daha eğlenceli bi hale çeviriyor maç izlemeyi -
izlemek istiyorum ama aklıma sürekli üniversitede bir hocanın dedikleri geliyor:
maç izlerken ya da magazin programı seyrederken eğleniyorsunuz ama bu size hiçbir şey katmıyor. kendinizi geliştirecek hobiler bulun demişti. -
tatmin,eğlence kardeşim.İlerde anlatacak şeylerin olur.Ayrıca zevk veriyor.Hayat sadece kitap defter değil.Gençliğin kıymeti bilinmeli.Ha eğer sen kalkıp iskoçya 3. ligine kadar takip edersen orası ayrı çok vaktin gider... -
Galatasaray'ın geçen gün Braga deplasmanında skor 1-1 iken attığı gole sevincime hayatımda ender rastlarım. Teşekkürler Galatasaray. -
Maç tribünden izlenir öyle zevki çıkar. -
Evet, sadece önemli anları izlemek en iyisi.
derbi maçlar hariç evet zaman kaybı. -
Bana göre öyle..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X