Şimdi Ara

Maaşı düşürmeye ama önü açık bi işe geçmeye değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiki işimde 65k kazanıyorum bi geleceği yok

ama söz konusu işe geçebilirsem birkaç sene sonra bugünün parasıyla 100k rahat kazanabilirim ve yöneticilik yolu açılır bu riski almaya değer mi 40k falan veriyolardır max

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maaşın eğer 65ten 40a düşecekse bu ciddi bir refah düşüşü demek. Az gibi gözüksede asla az değil. Böyle bir düşüş sonrası sorun yaşabilirsin dikkatli ol. Birde birkaç sene sonra 100k kazanacağına seni emin şekilde inandıran durum ne? Hayat süprizler ile doludur ve her zaman hayat planladığın gibi akmayabilir. İyi düşünmelisin.

• ülkücüadam kullanıcısına yanıt

Hocam çünkü piyasada aranıyor o tecrübe. 29 yaşımdayım evet biliyorum geç kaldım bi şeyler için ama 1 2 sene daha aile evinde kalabilirim zaten evlenmeyeceğim. Daha da geç olmadan kendimi daha donanımlı hale getirmek istiyorum.

• Man In The Wılderness M kullanıcısına yanıt

Hocam şuan aranıyor ama yarın aranır mı bunu iyi düşünmelisin. Hayatta geç kalma diye bir şey yok bırakın bu safsataları. Herkes farkli eğitim gelir seviyesindeki ailelerde farklı coğrafya imkanlarla doğuyor. Sana geç gelen birine erken, diğerine erken olan sana geç geliyor bu yüzdende. Yani bu sadece bir ilüzyon aldırış etme. Aile evinde yaşamak uzun vadede zorlayıcı olabiliyor. Bir noktadan sonra ayrışmak gerekiyor erkek olduğumuz için. Evlilik içinde net düşünme biri çıkar karşına bütün fikirlerin değişir. Gelecegi ve sonraki 5 yılı düşünmen güzel bir şey. Sadece İşler hesap ettiğin gibi gider mi onu düşün derim.

• Bir şekilde garantileyebiliyorsan değer, yapılır... Hele ki evlilik, çoluk çocuk yoksa geç değil.

Ben şimdi hem evlilik hem çocuk olduğu için, maaşım sabit günü gününe yattığı için artık memurvari bir şekilde takılıyorum, yaş da geçti, artık bi değişiklik vb düşünemiyorum.

Zamanında birkaç arkadaş aynı kurumda çalışıyorduk.

Birine yıllarca yöneticilik pozisyonunu hak ederken vermediler.

Diğerine de başka vaatlerde bulunup yine istediklerini yapmadılar.

Ben de oradan oraya savruldum, sabit maaş, gününde ödeme, iyi şartlar şu bu derken kaldım...

Vaat edilen yapılmayan arkadaş "bilmemne ederim yapacağınız işi" dedi ve atıyorum o güne kadar ayda 4-5 bin TL maaş alıyorsa, 2 bin TL maaşla bankaya gitti.

Bizde kalsa o sürede hiç bir şey olamayacaktı, 2-3 senede bulunduğu birimin başına yönetici olarak geçti. Maaşı da o rakamları direkt geçti zaten.

Burada kalan arkadaşımı ise önce ara yönetici yaptılar, uzunca süre geçti, sonra müdür oldu. Hak ettiği yere aslında toplamda 10 sene sonra geldi yani.

Ben ise yerimde sayıyorum sayılır. Terfi aldım ettim vesaire ama yetmedi.

Aynı zamanlarda işe başladığım arkadaşlarımın alayı yönetici pozisyonunda. Aldığımız maaşlar çok yakındı, şimdi makas açıldı tabi onlar yönetici pozisyonlarına geçince.

Benim beceriksizliğimden değil, onu net biliyorum, tamamen çalıştığım yerin hikayelerinden dolayı.

Zamanında benzer cesareti gösteremeyip yer değiştirmediğime hayıflanıyorum şimdi.

Eğer değiştireceğiniz iş gelişime, tecrübeye şuna buna göre aynı oranda gelişim gösteriyorsa, diğer tarafta gelişemeyeceğinizi düşünüyorsanız bu değişikliği yapmaya bence değer.

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Hocam ben de bankadayım şu an ama yaptığım işin diğer bankalarda karşılığı yok.

Ama maaş fena değil 65k, kredi çekip biraz da annemin desteğiyle 2.el polo alacaktım 2014 civarı. 29 yaşıma geldim dünyada hiçbir şeyim yok.

Kendinizi donanimli hale getirmek istemeniz cok iyi, bu konuda bir uzmandan yardim alabilirsiniz, forumda kendini devamli gelistiren bir arkadasimiz var her konuda gelisim sagliyor ona bir danisin isterseniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mchief M kullanıcısına yanıt

• Sence napim

40 bin çok az.

mevcut iş yerinde dur, başka iş kovala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6338ADE54 -- 28 Temmuz 2025; 17:48:37 >
  • mchief M kullanıcısına yanıt
    Zero mu ulpro mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.