Şimdi Ara

Göbek bölgesinde ki yağları eriten hareketler?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu göbek bölgesinde ki yağları eritmeye yarayan egzersizler nelerdir?

• Koşu, tempolu yürüyüşler, yüzme, bisiklet, ip atlama (15-20 dakikalık antremanlar)

ve

Beslenme düzeni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Koşu, tempolu yürüyüşler, yüzme, bisiklet, ip atlama (15-20 dakikalık antremanlar)

ve

Beslenme düzeni.

Kardeşim ben zaten fitness'a gidiyorum ve orada bayağı alet olduğundan soruyorum. Bu ip atlama ve bisikletin ne kadar çok faydası var yani düzgün çalışırsam kaç ayda gözle görünür bir değişiklik görebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diemradyo

quote:

Koşu, tempolu yürüyüşler, yüzme, bisiklet, ip atlama (15-20 dakikalık antremanlar)

ve

Beslenme düzeni.

Kardeşim ben zaten fitness'a gidiyorum ve orada bayağı alet olduğundan soruyorum. Bu ip atlama ve bisikletin ne kadar çok faydası var yani düzgün çalışırsam kaç ayda gözle görünür bir değişiklik görebilirim?

Beslenmen güzelse, günlük alman gereken kalorinin altında besleniyorsan, 1 ay da bile gözle görülür değişim olacaktır ama devamlılık önemli. haftada en az 3-4 gün bu antremanları uygulayın.

• quote:

quote:

quote:

ve

Beslenme düzeni.

Beslenmen güzelse, günlük alman gereken kalorinin altında besleniyorsan, 1 ay da bile gözle görülür değişim olacaktır ama devamlılık önemli. haftada en az 3-4 gün bu antremanları uygulayın.

Çok teşekkür ederim. Bu beslenme olarak neler önerirsiniz?

• yağı şekeri un işlerini kesecen.yoğurt salata çorba gibi kalorisi düşük şeyler yiyecen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

yağı şekeri un işlerini kesecen.yoğurt salata çorba gibi kalorisi düşük şeyler yiyecen

Tamam kardeşim. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalça ve bacak eritme
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Koş kos kos.

• Zaten 10 dk koşuyorum

• gobegi en iyi mekik eritir
  • quote:

Zaten 10 dk koşuyorum

10 dk yetmez 5kg fazla olsa 35 000 kalori yapar bir saat 700 kalori gitse 50 saat koşman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

quote:

Zaten 10 dk koşuyorum

10 dk yetmez 5kg fazla olsa 35 000 kalori yapar bir saat 700 kalori gitse 50 saat koşman gerek.

Kardeşim bende göbek bölgesi, bacak ve kasık bölgesi yağlı o kadar ve bacak için durmadan bacak hareketleri çalışıyorum ve koşuyorum. Peki göbek ve kasık yağları için öneriniz nedir?

• Önce beslenmeyi düzenliceksin şeker ve yağdan uzak durucaksın.Kardiyo antramanları yap koşu bisiktlek fazla tekrarlı ağırlık antremanları ve ayrıca mekik de çekerek karnını sıkı bir görünüme kavuşturabilirsin bu kadar basit.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yec44

quote:

Zaten 10 dk koşuyorum

Kardeşim bende göbek bölgesi, bacak ve kasık bölgesi yağlı o kadar ve bacak için durmadan bacak hareketleri çalışıyorum ve koşuyorum. Peki göbek ve kasık yağları için öneriniz nedir?

anladığım kadarıyla kaslar çalısınca kan sekeri düsüyor vucud da glukagon hormanu salgılıyor. bu horman gittiği yağ deposundan kana yağ asidi vermesini sağlıyor. tabı bundan önce glikozen stokları bitmiş olmalı. bu sekilde o hormonun geldiği yerde stoklar boşaltılıyor. yani kafa kasık göbek fark etmez. ama yine su var en fazla enerji bacak ve baldırdaki kasların calısmasıyla harcanıyor. kosu yaparsan (kosu demeyelim hızlı yürüme yüzme basketbol futbol.. gibi aktiviteler bacakları ve başka kaslarıda calıstıran) ve düzenli dogru beslenirsen zayıflarsın.
    birde yine kendi tecrübelerimle ulaştığım sonuç her yer esit inceliyor. göbek kol yüz buyuzden bacakta kasıkta 5 kg yağ var göbekte 10 kilo varsa be 2 kilo gitmişse bunun biri göbek biri bacak kasıktan gidiyor.
    yine kendi tecrübem mekik cekersen yağlar bile sekile giriyor.

sonuç olarak ben 15 dk kosu yürüme yapıp 2 dk 30 mekik sonra tekrar kosu seklinde yapılması daha iyi olduğu kanısınısına vardım.
    30 mekik cek 15dk kos yuru yada step yap tekrar 30 mekik bu sekilde bir saat ta 5*30 150 mekik çekmiş 60 dk da hakraket yapmış olursun

• Çok teşekkür ederim arkadaşlar.

• Ben 6 kilo verdim 2 aydır hala gözle görünür değişiklik yok günde 500-600 kalori yakmaya çalışıyorum tabi bir de okul var 15 kilo felan vermek lazım herhalde birazda olsa fark etmek için. Asla şekerli bir şey yemiyorum yani yemeden önce kalorisine bakıyorum fakat hala sadece 6 kilo verebildim ve göbeğimde sapa sağlam yerinde tabi 6 kilo fark etmeyecektir fakat gerçekten çok yavaş veriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaXesoX

gobegi en iyi mekik eritir

Hocam bu konular hakkında fazla bilgili değilim ama bende bu dertten yanmışlardanım. Fakat spor salonundaki hocamdan duymuştum mekik göbeği eritmez aksine çıkartır demişti. (Göbekliyseniz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit Alp Demirkıran

quote:

Orijinalden alıntı: ZaXesoX

gobegi en iyi mekik eritir

Hocam bu konular hakkında fazla bilgili değilim ama bende bu dertten yanmışlardanım. Fakat spor salonundaki hocamdan duymuştum mekik göbeği eritmez aksine çıkartır demişti. (Göbekliyseniz)

yanlis hatirliyor olabilirim galiba abs'ler icin mekikti.
  • Allahin plajcilari bilmeden atlamislar gene mekik cekersen karnindaki yağ lar erimez kaslarini calistirrsin en az 30 dk kardiyo yapicaksin yagi sekeri kesiceksin ayrica bolgesel yag eritme diye birsey yoktur onu gecin bi kere bacak calisayim bacagimdaki yaglar erisin karin calisayim karindaki diye birsey yok yani
  • yağ vucütta genel olarak yakılır be en son göbekteki yağlar yakılır. bol bol enerji tüketmen ve az kalorili yiyecekler yemen veya yemeni azaltman gerekir. bol kalorili yemeklerden vazgeçemiyorsan en azından sofradan tam doymadan veya normalden az yiyerek kalk.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.