Şimdi Ara

KIA PICANTO NASIL BİR ARABA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
4
Favori
221.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hayır yarın servise götürücez baktırcaz ama fiyat konusunda kararsız kaldım istanbulda 12.000 izmirde 13.500 bu arabanın kilomtresi güzel 22.000 ner dersiniz almalımıyım ?
  • 10 bine picanto bulsam bende süper derim.nolacak park etmesi,kontrolü her şeyi kolay en önemlisi yakıtı az şehir içi için ideal araç


    ama kimse kusura bakmasında bu arabaya gidipte 26 ile 30 bin verilmez bence.
  • yanlış anlaşıdlı sanırım :) daha doğrusu ben yanlış anlattım... aracın şuanki kilometresi 22.000 km 2006 model... fiyatı:13.500 TL daha ucuz rakamlara aynı model aynı marka araç bulabilirmiyim diye sordum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kajmer88

    Aldınız mı arabayı?
    quote:

    Orijinalden alıntı: hakohako

    Vergisi 274 lira.

    Ben bu arabayi kullanip da olumsuz yorum yapan gormedim. Kotu yorumlar, arabayi birak binmeyi daha gormemis olanlardan. Gercekten komik. Baska bir konuya yazdigimi yaziyorum, selamlar:

    --
    -------------------------------------------------------
    Arkadaslar selam,

    Yeni konu acmaktansa buraya yazmayi uygun gordum.

    1 aydir falan elimdeki 12.000 liraya uygun araba ariyorum sahibinden.com'da. Lada'lar, taksi cikmasi albea'lar, 10 yasinda kilometre gostergesi 5 digit oldugundan 68.000 de diye yutturulan KA'lar vs geliyordu hep.

    Bir de 10.250 liraya bir Kia Picanto geliyordu. Ben 193 boyunda 110 kilo izbandut gibi :-) adamim. Direk pas geciyordum Picanto'lari. Muadilleri 12.500 den baslarken bu 10.250 TL idi.

    Bugun sahibiyle gorustuk, gercekten cok olumlu ve duzgun bir insanmis kendisi, Picanto'ya bindim esimle, bir tur attim.

    Simdilik izlenimlerim:

    1) Arac babamlarin 2000 model symbol'unden daha genis. En azindan sofor mahalli. Symbol'de kafam tavana deger, omzum tutulur, bunda cok rahat.

    2) 1.1 motor ama cok verimli gordum attigim kisa turda.

    3) ABS yokmus ama fren gayet saglam

    4) Arac mavi-beyaz, bazi rio'lar gibi. Kia distiributoru ile Efes Pilsen'in sahibi aynı oldugundan, Efes personeline, satiscilarina bu mavi-beyaz araclari veriyorlarmis. Bu renkler benim hosuma gitti.

    5) Aracta bagaj namina birsey yok :-) 2 laptop anca sıgar. Ama ben ve esim 2 kisiyiz, arka koltuklar yatinca genis bir bagaj oluyor.

    Arac 2005 model ve 48.000 km de. Cift airbag ve klima mevcut.

    Sahibinden.com'daki cift hava yastigi, klimasi olan, 2005 ve ustu model, 50.000 km altindaki en ucuz arac. 9900 lira. Almaya karar verdik.

    Ilk izlenimim, ucuz arabalarda begendigim ve takip ettigim 10 yasindaki Renault Coupe 'lerden yas avantaji, KA'lardan da ic hacim avantaji var. Kucuk arac deyip gecmemeli.

    Hayirlisiyla Pazartesi satis gerceklesince, kullandikca buraya yorum yazarim, tabii merak eden olursa.

    Sifirini bilemem ama 12.000 liraya kadar ikinci elini tavsiye ederim.
    -------------------------------------------------------




    Evet aldim.

    Buradan yorumlarimi yaziyorum..

    http://forum.donanimhaber.com/m_32218214/mpage_1/key_//tm.htm#35511809




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonertuncer

    yanlış anlaşıdlı sanırım :) daha doğrusu ben yanlış anlattım... aracın şuanki kilometresi 22.000 km 2006 model... fiyatı:13.500 TL daha ucuz rakamlara aynı model aynı marka araç bulabilirmiyim diye sordum...



    Arabalar karisti sanirim :-)

    ben de gecen hafta 9900 liraya 2005 model 45.000'de Picanto aldim da, ona yorum yazmis arkadas.

    Sizin arac ile iligli olarak diger konuda yorum yazdim....
  • Ya bu konu 3 ayda bir üste çıkıyor, çok seviyorum bu konuyu, bir hatırasından ötürü
  • Arkadaşlar Picanto mu, Suzuki Alto mu dersiniz. Fiyatları aynı gibi ikisininde. Biri japon biri Güney kore. Yakıt tüketimleri de çok yakın anladığım kadarıyla.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasyuk

    Arkadaşlar Picanto mu, Suzuki Alto mu dersiniz. Fiyatları aynı gibi ikisininde. Biri japon biri Güney kore. Yakıt tüketimleri de çok yakın anladığım kadarıyla.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.


    Alto'nun ici Picanto kadar genis ise ben Alto derdim. Suzuki'nin gozumdeki imaji cok iyi, daha dogrusu Japon otomobillerinin. Ama hic Alto gormedim, ne desem bos. Ama ben zannetmiyorum Picanto kadar genis olsun. Eski kasa Terios'lar bile Picanto'dan daha dar ic hacim olarak. Benim ilk kistasim budur, boydan dolayi. Ikisine de binmenizi ve oyle karsilastirmanizi tavsiye ederim.

    Ben Picanto aldim cok memnunum sert suspansiyonu haric... Bugun de ilk kazami yaptim, kaza ise eger. Isiklarda arkadan minibus bindirdi, dedim "kesin tampon gitti"... Indim baktim benim ufaklik sapasaglam, minibusun plakasi kirilmis. Helal olsun dedim o siddete hic bir sey olmadi, Allah korudu...




  • hakohako, geçmiş olsun. Cevabın için teşekkurler.
    2007 picanto var. 70.000'de dizel. 14.500 istiyorlar normal mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasyuk

    hakohako, geçmiş olsun. Cevabın için teşekkurler.
    2007 picanto var. 70.000'de dizel. 14.500 istiyorlar normal mi?



    Bence normal, ama 2007 dizel oldugu icin. Hatta sizin arabayi da buldum, sahibinden.com da di mi?

    Tamamen butce meselesi. O sitede 57.000 km'de 11.000 liraya da 2005 model var, ama benzinlisi ve benimki gibi mavi-beyaz. Hem de 60.000 km agir bakimi da yapilmis, ben daha o bakimi yaptiracagim 10.000 km sonra. Ben olsam onu kacirmazdim.

    Ama 2007 olsun 2005 olmasin derseniz, mavi beyaz istemem derseniz bence 14500 lira dizel icin normaldir...

    Bu arac benzinli km de 20 kurus yakiyor. Dizel km'de 14 kurus yakiyormus. Butcenize gore karar verin. Km'de 6 kurus icin 2000-3000 lira fazla verilir mi karar verin.
  • Güzel bir araba , çirkin değil bence. Hyundai teknolojisi.
  • yorumlarınızı okdum aracı gittim gördüm ve düşünmeden aldım 2006 model 20.000 km de 13.500 e aldım benzinli gri renkde araç çok temiz sizce normalmi fiyat.
  • arkadaşlar uzun bir araştırma sonucu sizlerinde katkısıyla aracımı aldım 2006 model 22.000 de benzinli gri bir araç 13,500 verdim.. 1.90 boyum var ön koltukda inanılmaz rahat ettim ayrıca aracı kullanmak çok zevkli aracın içide çok kaliteli yapılmış bence düşünenler kafasında soru işareti olanlar hiç düşünmeyin alın derim herkeze teşekürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonertuncer

    arkadaşlar uzun bir araştırma sonucu sizlerinde katkısıyla aracımı aldım 2006 model 22.000 de benzinli gri bir araç 13,500 verdim.. 1.90 boyum var ön koltukda inanılmaz rahat ettim ayrıca aracı kullanmak çok zevkli aracın içide çok kaliteli yapılmış bence düşünenler kafasında soru işareti olanlar hiç düşünmeyin alın derim herkeze teşekürler..


    Hayirli olsun. Bence fiyati normal. benim de boy uzun, cok rahat ediyorum.

    Mavi Beyaz'lar Efes Pilsen cikmasi, benimkisi de mavi-beyaz, sirf o yuzden 2000 lira daha ucuz muadillerinden. Eger rengi takmiyorsaniz, ki bence cok hos ve orjinal cift renkli olmasi, km'si uygunsa dusunulmeden alinir...

    Km'si de orjinal, serviste expertize soktum almadan once. Sirket arabasi demek ille de satiscilar alip ayda 10.000 km yapacak anlamina gelmiyor, beyaz yakalilarin evden ise isden eve gelmesi icin de verilen arabalar oluyor. Benim aldigim 2005 model ve 48.000 deydi, bu sekilde sanirim.




  • herkese merhabalar,

    ben 2005 model kia picanto sahibiyim. teknik bir sorunum var. sorun şu: arabanın ön tarafından lıkır-lıkır diye bir ses geliyor. bu ses başlangıçta çok rahatsız edici değildi. ancak gelinen noktada ses arttı ve çok rahatsız edici olmaya başladı. servise götürdüm. bi iki bişey yaptılar ve ardından sorun çözüldü gibi oldu ama en fazla iki gün sonra aynı sıkıntı devam etti. sesin nereden geldiğini anlayamadım. serviste anlayamadı sanırım ki iş bittikten sonra bir daha böyle bir ses gelirse ne yapacaz diye sorduğumda amortisörleri değiştiririz gibi bişey dedi. anlayacanız adam ne yaptığını veya nasıl yaptığını bilmiyor. yaşadığım yerdede tek servis olunca başka servise götürmedim. Acaba ne yapmalıyım. benzer bir sorun yaşayan oldumu? Oludysa nasıl çözülür bu sorun.? Yardımlarınıza ihtiyacım var. şimdiden teşekkür ederim.
  • merhaba arakdaşım bende yeni aldım aracı çok anlamam aslında araçlardan.. fakat aldığım aracı expertize soktuğumda ve bilgisayardan aracın geçmişine baktırdığımda senin sorunun aynısını yaşamış aracımın ilk sahibi nasıl çözdüler bilmiyorum sorunu..ama izmir mercanlar da çözülmüş sorun istersen bir ara yada izmirdeysen git izmir gaziemir..mercanlar...
  • size zahmet olmazsa aldığınız kişiye bir sorabilir misiniz arıza neydi diye yada bana telefonunu verseniz ben onu kendim arasam? Çok makbule geçecek emin olun çünkü yaklaşık 5-6 aydır bu sorunu çekiyorum ve ciddi manada canım sıkılıyor. özel servise de götürdüm çözülemedi. Çözümleri 1 veya 2 günlük o kadar.

    Yardımcı olursanız çok sevinirim
  • aradım konuştum oda çok anlamıyor arabadan hatta hiç anlamıyor bir bilgi veremedi ama her teknik servis aynı olmuyor birkaç farklı servise götürmeni tavsiye ederim.. sonertuncer@msn.com istersen ekle ordan konuşalım servis numrasını vereyim..
  • Bir arkadaşım düşünüyor Kia Picanto, acaba nasıl arabadır?
  • pokentomu ne ise kia yı al vur kalosa bunlara nası para veriyolar anlamış değililim ucuza para cerecek kadar ahmak olmayın diye bi laf var
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.