Şimdi Ara

KIA PICANTO NASIL BİR ARABA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
340
Cevap
4
Favori
225.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 5 aydır biniyorum 2 el aldım ve çok yaktığından şikayetçiydim gittim lpg taktım şimdi sakinleştim

kim ne derse desin bu araba güzel bi araba sadece bulunduğunuz şehrin trafiği çok yoğunsa 1.6 motor kadar yakar ama şehirler arası yolda da çok az yakıyo bunu bilin... dediğim gibi 2. el olarak aldım ve aldığımdan beri kuruş masraf yapmadım ya benden önceki sahibi hakkaten iyi kullanmış ya da bu araç sorun çıkarmıyor. içi gayet ferah ve görsel açıdan tatmin edici. ben dahil 5 kişi ile dimdik rampalar çıktı. Tabiki üst sınıf araçlarla mukayese edecek bir durum söz konusu değil, edenlerin de aklından şüphe ederim. Eşşeğe binip arap atı performansı bekleyenleri, arap atına binip eşşeğe binmiş gibi sürenleri de çok görüyorum yollarda.. Bu arabaya kadın arabası diyenler yollarda altında 100.000 liralık arabayla kadın gibi gidiyo

• Lpg ile Üsküdar Maltepe güzerganda 1.6 - 1.8 kuruş arası yakıyorum (Günlük 1.5 saat - şehir içi ama aşırı yoğun değil tabi).
    Shell-Petrol Ofisi-Opet-Total denedim, en uzun mesafeyi Total'den alınca gidiyorum (Bağlarbaşında ki bayi, istasyondan istasyona da farkedebilir)
    Petrol Ofisinden alınca araba stop edebiliyor, Opet de çekiş artıyor.
  • Konuyu 2006'da açmışım ama halen bir Picanto sahibi olamadım.Çok beğendiğim bir araç ama almak nasip olmadı bir türlü.
    Bu sene nihayet sıfır bir araç alabilecek duruma geldim, bu sefer de Picanto kasa değiştirdi ve yenisinin fiyatıda benim için çok yüksek kaldı maalesef, yani yine kısmet olmadı.Ben de 3 hafta önce Chevrolet Aveo aldım.
    Aslında 2010 sonunda, Picanto 19.900 'e düştüğünde çok niyetlendim ama o zaman da uygun şartlar oluşmadı bir türlü alamadık.Ne yapalım kısmet Aveo'yaymış.
    Picanto sahibi arkadaşlara araçlarıyla mutlu günler dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: end76

Konuyu 2006'da açmışım ama halen bir Picanto sahibi olamadım.Çok beğendiğim bir araç ama almak nasip olmadı bir türlü.
    Bu sene nihayet sıfır bir araç alabilecek duruma geldim, bu sefer de Picanto kasa değiştirdi ve yenisinin fiyatıda benim için çok yüksek kaldı maalesef, yani yine kısmet olmadı.Ben de 3 hafta önce Chevrolet Aveo aldım.
    Aslında 2010 sonunda, Picanto 19.900 'e düştüğünde çok niyetlendim ama o zaman da uygun şartlar oluşmadı bir türlü alamadık.Ne yapalım kısmet Aveo'yaymış.
    Picanto sahibi arkadaşlara araçlarıyla mutlu günler dilerim...

Hayırlısı olsun yeni kia picanto 28000 seviyesine geldi 4-5 ay önce 19bin liraya alınabiliyordu.9binlik zam akıl almıyor.

• 2.el ufak bir araç almak istiyorum 107, picanto, yaris arasında kararsız kaldım arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum 107 daha çok hoşuma gidiyor gibi..
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bugn bizde eşimle gidip otomatik yeni kasaya baktık. Aracı çok beğendik. Punto ile Picanto arasında kaldık. Biz maliyeti aynı. Bizim için ekonomik araba çok mühim.

Hangisini tavsiye edersiniz?
  • dostum punto yada başka bi marka al alacaksanda eski kasanın 1,1 hiper modelinin otomatiğini al yeni kasaya 30,000 vermek akıl karı değil hem eski kasaya görede daha kalitesiz duruyor.İki modelde mevcut şirkette 2011 eski kasa lpgli 20,000 tlye(düz vites) yeni kasa (1,25 lt otomatik)29,300 tlye alındı.yeni kasanın iphone bağlantısı ve kablosu hariç eski kasadan hiç + bi yönü yok tasarıma aldanmayın.
  • Arkadaşlar 2006 benzinli modelini kullanıyoruz yaklaşık 6 aydır, ford ka dan sonra ağır geldi yalan yok ama arabanın en güzel özelliği bastığın kadar gidiyor fırlamıyor ve kontrolü kolay ve sürüş keyfi yaşayabileceğiniz kullanımı konforlu güze bir araç ve yakıt konusunda şehir içi şu anda yani benzin 4.30 da km de 0.26,27 yakıyor sürekli şehir içi kullanımda bu olay, yani bu arabayı kullamadan yorum yazmasın kimse küçük bir araba dışarıdan ama iç hacmi geniş benim boyum 1.88 ve bu arabayı rahat rahat kullanabiliyorum, ve 5 kişi arabada iken de üsküdarın o dik rampalarını çıkıyorum, motor sesinden forddan sıkılmıştım, içeriye veriyor 90-100 den sonra motor sanki koltuğun altında idi, ama bunda sesi 3500 devirin üzerine çıkmadan duymuyorsunuz, ilk kalkışda dik rampalarda ağır kalkıyor, düz yolda renolarlada kapışır devir alması çok seri vites geçişleri çok rahat ve direksiyon hafif bagaj sorununuda koltukları dümdüz yatıyor öyle hallediyoruz, yani 2 veya üç kişilik aileler için ideal bir araba.

• cosinus eski kasalar 21-22 sıfır.. yeni kasa 29 dan başlıyo.. yoksa direk 2 el mi alınmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lose_your_self

bence sınıfının en yakışıklısı bu araç ayrıca çok ekonomik ve kullanışlı 1 hafta bindim bu araca beni hiç üzmedi ufak araç severler için ideal baksanıza çok tatlı duruyor bazıları tipsiz demiş ama onlar neye göre kıyaslıyor anlayamadım

KIA PICANTO NASIL BİR ARABA

aynen bence de a sınıfındaki rakibi chevrolet spark göz önüne alınırsa picanto müthiş bir araç

• Yeni kasası çok güzel. Bu ay auto motor sport 5 yıldız aldı eksi olarak esp yok,hissiz direksiyon,pandizotsuz bağaj var sadece süperr :)
  • 2 yildir kullaniyorum, onceki sayfalarda, aldigim zamanki yazdiklarim var. Kurtkoy'e tasindigim icin artik her gun 73 km yol yapiyorum, Kurtkoy-Kavacik-Kurtkoy. 22 gün ile carparsak ayda 1600 km. Haftasonu keyfi kullanım haric.

Km'de 26 kuruş civarı yakıyor. komple otoban gidiyorum ama Umraniye'den Kavacik'a trafik yogunlugu oldugundan gunde 50 km 100 km/h ile, 23 km kadar da kopru trafiginde gidim gidim gidiyorum.

Isyerinde lpg 'yi pek methediyorlar. Acaba buna taktirsam 20 kuruşun altina iner mi? Yoksa buyuk motorlu araclar icin mi idealdir lpg? Km'de 20 kurusa inerse, ayda 100 lira kar saglarim. 15 ayda amorti eder kendisini, ki yazin 4-5 bin km ekstradan yapiyorum tatile giderken.

Araca Lpg taktiran var mi?

Bir de, konu disi ama, belli bir guzergahta her gun tek basina ise gidip gelen insanlarin, benzine ortak olarak 3-4 kisi birlikte arabayla gidis-gelis icin anlastigi bir ilan sitesi vs var mi?
  • @hakohako; arkadaşım 1.1 hiper modeline 1400 liraya BRC marka sıralı sistem LPG taktırdı. şu an şehir içinde yakıt sarfiyatının 0,18-0,20 kr arasında olduğunu söylüyor. bilgine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnold_ -- 16 Ekim 2011; 13:59:17 >
  • ben de bunların 2.el fiyatlarına bakıyorum ve çok fahiş fiyatlar var.2005 picantoyu 15000tl fiyat vermiş.12000seviyesinde bulabilsem hemen alırdım ama hiç yok.
    en uygun bunu bulabildim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-orjinal-90-000km-de-2005-model-ihtiyactan-satilik-picanto-61639044/detay/

2000 model ka gibi bir araba alıcaz anlaşılan

• Kia marka olarak alacagım son markalardan bırı.Amacım markayı kotulemek eğil.Arkadasım 2006 yılında rio aldı 2008 yılında yarı parasına bıle satamadı.Alıcısı cok zor cıkıyor.2.elde ınanılmaz değer kaybedıyor.Picanto ise asırı kucuk bır arac.bır bayan ıcın belkı olabılır ama ben olsam eşime o aracı almam.pek guvenlı gelmıyor.bıraz daha verıp arkadasında yazdıgı gıbı getz almak daha ıyı.
  • tavcı arkadaş ikinci elinden şikayet etme arkadaşının arabasında sorun varki değer yitirmiş araba bu işleri bilmiyorsun anlaşılan arabaya bok atıp örnek verdiğin arabada getz ne farkı varki, kia yı almadan önce bende senin gibi düşündüm ama arabayı çoğu kişi beğeniyor ve soruyorlar nasıl diye, bu arabanın 2011 yeni 1.25 motorunu herkes övüyor daha güzel diye eminim öyledir 1.1 motor bile güzel 1.25 uçuyordur eminim, ama paranı 28 liraya vereceğine 15-20 arası ikinci elleri daha mantıklı geliyor bana, ve pazarlık yapmana bağlı biir olay var burada bende 14500 den pazarlığa başladım 11500 e kadar indirip aldım sadece alıcı satıcı arasındaki elektiriğe bağlı tok satıcıya denk gelirsin 1 kuruş inmez ama denk gelirsen bulursun 2005 piyasası şu anda 13000 anca yapar fazlası zarar gibi geliyor, benzinli için yazdığım fiyat bu bakmayın full dü diye adamlar falandı filandı 16-17 yazan bile var sadece ayıptır diyorum, park sensörü 150 liraya taklıyor alet edevatı içinde ama adam park sensörü taktırıp 1000 lira fiyat arttırıyor, böyle uyanıklara karşı diyecek laf yok, lpg olur 1000 lira arttırır tamam ama ıvır zıvıra 1000 lira terbiyesizlikdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tantalis1986

ben de bunların 2.el fiyatlarına bakıyorum ve çok fahiş fiyatlar var.2005 picantoyu 15000tl fiyat vermiş.12000seviyesinde bulabilsem hemen alırdım ama hiç yok.
    en uygun bunu bulabildim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-orjinal-90-000km-de-2005-model-ihtiyactan-satilik-picanto-61639044/detay/

2000 model ka gibi bir araba alıcaz anlaşılan

fiyatlar uçmuş 2005 model en ufak sınır bir arabaya 15 hakikaten yüksek bende kendime bakıyorum benim accenti satıp azda üzerine koyup model yükselteyim diye ama fiyatlar iyi uçmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 11 Kasım 2011; 8:12:48 >

• Merhaba arkadaşlar bende picanto almak üzereyim.bu araçlar nekadar yakıyo ve benzin deposu kaç litre yani kaç litrede doluyo.depoyu kaça fulluyorsunuz.100km yolu kaç liralik benzinle gidiyor.biraz böyle açık bilgiler verirseniz sevinirim.alacağım araç 2005 model 1.1 picanto benzinli.
  • recep ivedik'te bir sahne vardı ya? kitap istiyor bu kütüphanede, "ne tür bir kitap?" diye soruyor kütüphaneci, bu da "okumalık, okumalık yani kapağı olan, yazılı" diyo.
    işte picanto'da sürmelik, tekerlekleri felan olan, kutu gibi bir araç. çok fazla beklentin olmaması lazım. şehir içinde ya da kırsalda, küçük yerlerde ayağını yerden keser. yalnız ben istanbul'da bu tür a sınıfı küçük araçların güvensiz olduğunu düşünüyorum. hele de bayan kullanıyorsa, gelen sıkıştırır giden sıkıştırır. bunun yerine ceed daha tercih edilir bir araç kia'da.
  • :D ceed tabiki çok iyi araç ancak fiyat olarak aralarında uçurum var desek yeridir.bütçemize göre bu geldi zaten ilk aracım olacak ve 3 kişilik bir aileyiz şimdilik enazından bikaç senelik bana yeteceğini düşünüyorum.ancak yakıt konusunda biraz tereddütlüyüm.kimi çok az yakıyor kimi çok yakıyor diyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.