Şimdi Ara

2006 GP Dizel Bu Fiyata alınır mı Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardım ve yorumlarınıza ihtiyacım var.

Bir arkadaşımda 2006 model tek kapı Grande Punto 1.3 M.Jet Active araba var. Aracını satmak istiyor bana teklif etti sana 14.000'e vereyim diyor.

Araç çok temiz değil ama çok haşatda değil. 120 bine gelmek üzere.Kaportasında 1-2 ufak işi var KASKO'dan kendisi yaptıracak.

Onun dışında lastiklerinin değişmesi gerek ve 120.000 bakımına girmesi gerek. Onun dışında bir problemi olmayan, yetkili servisinde bakımları yapılmış ciddi kazası olmayan bir araç.

Bu paraya sizce bu araca girilir mi yoksa başka seçenekleri mi değerlendirmeli? Yorumlarınızı bekliyorum.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armi -- 7 Mart 2011; 17:32:07 >

• Bence almayın hem tek kapı hem 120000 de hem de hasarlı diyorsunuz.Beş kapılı temiz dıesel bir puntoyu 20000 den aşağı vermezler.
  • Tek kapı ve masraflı bir araç. Düşünmeye bile gerek yok bence. Arkadaşın o fiyatttan sahibinden.com'da ilân açsın, kaç ayda satabiliyor bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Bence almayın hem tek kapı hem 120000 de hem de hasarlı diyorsunuz.Beş kapılı temiz dıesel bir puntoyu 20000 den aşağı vermezler.

Yok hocam hasarlı dediğim öyle araba dağılmış falan değil. Aracın ön tamponun altı arkadaş farkedememiş ve kaldırımdaki mantara çarpıp yamultmuş alt tarafı o kadar. aracın radyatöründe veya şasesinde falan sorun yok. sol arka tarafıda çizik hafiften yaptırtırsan yaptırırsın yaptırmazsan da problem değil ama.

hala aynı düşünceleriniz geçerli mi?

başka arkadaşlar ne düşünüyor?
  • Bence o araç için fiyat yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Bence o araç için fiyat yüksek.

Peki ben fiyat teklif etsem ne etmeliyim?
  • Aracın piyasası yüksek diyen arkadaşlar en son ne zaman fiyatlara bakmışlar merak ediyorum.
    Dizel olarak daha düşük fiyata eski sayılmayacak bir araç bulman zor o araç o fiyata iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu megane 3 alınır mı
    8 yıl önce açıldı
    Sizce Mazda 6 alınır mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: armi

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Bence o araç için fiyat yüksek.

Peki ben fiyat teklif etsem ne etmeliyim?

13.000 teklif et olmadı 13.500 e alırsın ama tabi çıkacak masraflarda önemli. arabada 2-3 bin masraf varsa hiç bulaşma derim.
  • Bence o fiyata alınırda satılırda. Dizel paliolar bile o fiyatlara zor bulunuyor.
  • 14.000 güzel fiyat. Hem bildiğiniz arabaymış.
  • Arac anlattıgınız sekıldeyse yarın gıdın alın , 14 bın cok ıyı rakam , komple boyalı degıl degısenlı vs degıl anlattıgınıza gore ustelık bakımlı bır multıjet motor ıcın 120 bın km degıl bılgınız olsun...
  • kesinlikle kaçırma 14 milyara 2006 model dizel araba alacaksın hemde bildiğin tanıdığın kişiden (sana yamuk yapmayacağını farz ediyorum) ama mutlaka iyice baktır ekstra masrafı olmasın.
    4 lastik alsan adam akıllı bir bakım yaptırsan alım satım sigorta sana 15000 e gelir sende paşa paşa binersin.
  • 1.7 Corsa'lara 13 bin lira istiyorlar.Hem bildiğiniz araba,hem kamyonet dönmesi değil daha ne.
    Tek sıkıntısı ucuza aldığınız aracı ucuza satarsınız.
  • Valla benimde aklıma yattı aslında ama sizlerede sorayim dedim.

Araçta değişen yok, sadece sağ arka çamurluk boyalı onuda serviste beraber boyatmıştık. Aracı 0 ken galeriden beraber çıkardık zaten. O derecede yakından bildiğim araba aslında.

Yaklaşık 1.000-TL civarı masrafı var.(Lastikler ve 120 bin bakımı)

Bir aksilik olmazsa ben alacağım galiba. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
  • fiyatı iyi gibi
    ayrıca bakımı özel serviste ucuza halledersin. Fiatın yedek parçaları da ucuzdur..

içine sindiyse hayırlı olsun şimdiden..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.