Şimdi Ara

Misimoviç maç sırasında alışveriş yapıyordu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GS- Buca maçı olduğu sıralarda Misimoviç'i gördüm arkadaşlarıyla alışveriş yapıyordu. Hadi stada gitmedin, İstinye Park'ta bütün restoranlarda maç açıktı, gidip orada bile izlemiyordu.

Böyle adamların ders olması lazım bize, gidip havalimanında karşılamalar falan, umarım olmaz bir daha. Hangi takım olursa, hangi futbolcu olursa olsun. Daha havalimanında şımartıyoruz.

2. Aynı şeyi bana yapsalar bende izlemem maçı.

Benim yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler

>> - Anesthesia` - <<
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Beauty

adam gelir gelmez kadro dısı bırakıldı napmasını beklerdin?

+1923

Haginin yanlış politikası yüzünden harcanıyor adam

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Bu akşam İstinye park'a gittim.

GS- Buca maçı olduğu sıralarda Misimoviç'i gördüm arkadaşlarıyla alışveriş yapıyordu. Hadi stada gitmedin, İstinye Park'ta bütün restoranlarda maç açıktı, gidip orada bile izlemiyordu.

Böyle adamların ders olması lazım bize, gidip havalimanında karşılamalar falan, umarım olmaz bir daha. Hangi takım olursa, hangi futbolcu olursa olsun. Daha havalimanında şımartıyoruz.

adamı dövmekten beter ettiler ne yapmasını beklerdin?

Kocaman Umutlarımızın Sahibisin!
  • adam olsa takımda kalırdı.. diğer futbolcular neden atılmadı?
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • quote:

Bu akşam İstinye park'a gittim.

ne yapsın adam? teknik direktör takımdan dışlıyor, adama top oynatmıyor sence ne yapması lazımdı elin gavurunun?
    Daha Fazla Göster
  • tamam vurmayın öldüm.

Ancak Misimovic olayını hepimiz biliyoruz. Çok saçma bir sebeple kadro dışı bırakıldı ki bu kendisinin gözden çıkarıldığını gösterir. Bu kadar yetenekli (tarihinde şampiyonluğu olmayan Wolfsburg'u şampiyon yapan 3 as isimden birisi) ve iyi bir oyuncuya yapılanlar haksızlık. Ben olsam cezayı göze alır direk yurt dışına giderim (gerçi İstanbul güzel şehir para da olduktan sonra orada da gezilir )

Football Manager 2011
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßy Altuntas

adam olsa takımda kalırdı.. diğer futbolcular neden atılmadı?

Misimoviç kadro dısı kaldığında 2 hafta sonra en önemlisi futbolcusu konumunda olduğu bosna-hersek milli takımının
    hagi'nin ülkesi olan Romanya ile maçı vardı. Baska bir sebebi yok zaten.

When a man lies, he murders some part of the world
    These are the pale deaths which men miscall their lives
    All this I cannot bear to witness any longer
    Cannot the kingdom of salvation take me home
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

Adamın kadro dışı bırakılmasını geçtim gs maçını niye izlesin adam sıkıntıdan patlar

Aynen hocam valla. İnsanın uykusu geliyor ya resmen..Ama suç bizde Barcelona ilk yarıda 2-3 gol atınca insan bir beklenti içine giriyor :D
    Üç gözlü bir karganın üç gözü olmalı. Bunun sadece bir gözü var, o da kırmızı. Bran, meşale ışığında bir kan gölü gibi ışıldayan gözün onu izlediğini hissedebiliyordu. Lordun diğer gözünün olması gereken yerde ince ve beyaz bir kök büyümüştü. Lordun göz çukurundan çıkan kök, adamın yanağına inmiş ve boğazına girmişti.
    "Sen üç gözlü karga mısın?" -Bran Stark
  • o kim?

bang! bang!
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

olm hadi o adam istinyede geziyo da sen niye maç vakti geziyon, sen niye izlemion maçı

adam fenerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqua35

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

olm hadi o adam istinyede geziyo da sen niye maç vakti geziyon, sen niye izlemion maçı

adam fenerli

adam lambalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thund

Bunu izledim içim gitti resmen ya elimizde ne cevherler var oynatmıyoruz sanki takım 4 4lük oynuyoda

• quote:

tamam vurmayın öldüm.

avatar paint terk arkadan beyaz beyaz noktalar görünüyor

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.