Şimdi Ara

FOOTBALL MANAGER 2011 | 11.3.0 Yaması Yayınlandı ~ [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.458
Cevap
0
Favori
122.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FOOTBALL MANAGER 2011 Resmi 11.3.0 Güncellemesi Yayınlandı...
    - 9 Mart 2011 - İTİBARİ İLE


     FOOTBALL MANAGER 2011 | 11.3.0 Yaması Yayınlandı ~ [ANA KONU]

     FOOTBALL MANAGER 2011 | 11.3.0 Yaması Yayınlandı ~ [ANA KONU]


    Resime tıklayıp indirebilirsiniz...


    İçerdiği Güncellemeler..

    -----------------------------  
    Football Manager 2011 v11.3.0*
    -----------------------------

    Crash
    =======
    - Fixed rare Mac only crash when processing
    - Fixed issue with attendance record news items
    - Fixed a random Match Engine crash
    - Crash where B team changing squad status fixed

    General
    =======
    - Ignore jumping attribute guidelines for DB players with the attribute filled in.
    - Fixed a problem with squad registrations of clubs who have been newly promoted/relegated.
    - Fixed Custom View disappearing
    - Fixed registration button not working
    - Remembering set piece instructions
    - Returning missing reputation column
    - Remember settings of widgets between each match

    Transfers
    =======
    - Player loses transfer budget but doesn't sign player
    - Bosman ruling working correctly outside of England

    League Rules
    =============
    - Fixed issue regarding Spanish Suspension Issues
    - Fixed issue when league season not properly scheduled

    International
    -------------
    - French international bans now don't get applied to club friendlies.


    Editor
    ======
    - Fixed issue with relegation playoffs from parent competitions.






    FOOTBALL MANAGER 2011 TAKIM LOGOLARI, FORMALAR, YÜZ PAKETLERİ VS. HEPSİ BİR ARADA TORRENT DOSYASI

    -- LİNK --



    http://www.zshare.net/download/82844435ae40bb04/

    ---------------------------------

    Arkadaşlar aslında 2010 için ama 2011 içinde bir sorunu yok harika bir yama tarafımdan denenmiştir ve onaylanmıştır..

    Dosya rardan çıkarılıp graphics klasörü komple Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2011 içine kopyalanacak daha sonra ise cache dosyası silinip oyuna giriş yapılacak ve logolar aktif olacak.


    Cahce dosyasını silmeyi bilmeyenler için link

    http://www.fmgraphics.net/forum/oyun-rehberleri/28026-cache-dosyasini-silme-aciklayici-anlatim.html



    Bir Kaç Resim


     FOOTBALL MANAGER 2011 | 11.3.0 Yaması Yayınlandı ~ [ANA KONU]  FOOTBALL MANAGER 2011 | 11.3.0 Yaması Yayınlandı ~ [ANA KONU]  FOOTBALL MANAGER 2011 | 11.3.0 Yaması Yayınlandı ~ [ANA KONU]

     FOOTBALL MANAGER 2011 | 11.3.0 Yaması Yayınlandı ~ [ANA KONU]  FOOTBALL MANAGER 2011 | 11.3.0 Yaması Yayınlandı ~ [ANA KONU]  FOOTBALL MANAGER 2011 | 11.3.0 Yaması Yayınlandı ~ [ANA KONU]






     FOOTBALL MANAGER 2011 | 11.3.0 Yaması Yayınlandı ~ [ANA KONU]




     FOOTBALL MANAGER 2011 | 11.3.0 Yaması Yayınlandı ~ [ANA KONU]



    Genel Bilgiler


    Transfer Görüşmeleri - Football Manager 2011'de yepyeni ve canlı bir transfer görüşme sistemi uygulanacak ve bir çok yeni kontrat maddesi eklenecek, gerçek hayatta uygulanan maddeler de dahil. Bir sonraki büyük transferinizi güvence altına almak için farklı tipte temsilcilerle görüşmeyi öğreneceksiniz.

    Yenilenen Antrenman Sistemi - Daha basit antrenman programları ve futbolcuların 14 farklı yetenek alanında eğitilebileceği bireysel antrenmanlar bulunacak. Ek olarak, takımınızı maçta fark yaratabilecek olan belli bir odak noktası ve özel taktikler üzerinde çalıştırabileceğiniz yeni bir maç hazırlık alanı olacak.

    Geliştirilen Etkileşimler - Daha önce görülmemiş seçenekleriyle beraber etkileşim kurmaya yeni bir boyut getiren oyuncu etkileşimi modülünün yanında yönetimden yeni istek seçenekleri ve yeni personel tavsiyeleri de geliştirildi.

    Yeni Abonelik Sistemi - Daha kullanıcı dostu ve detaylı olacak şekilde geliştirlen haberler ve postalar yapıldı. Düzinelerce yeni haber maddeleri ve haber maddelerini daha mantıklı hale getirecek yeni bir modül tasarlandı.

    Maç Görünümü - Gece maçları için stadyum ışıkları altında ilk defa sahaya çıkın ve oyuncu modelleri, stadyumlar, gol sevinçleri ve fazlasını içeren 100'ün üstünde animasyona şahit olun. Varolan ve pazardaki en iyi futbol simulasyonu olan şeylerde de geliştirmeler yapıldı.

    Dinamik Lig İtibarı - Takımlar uluslararası alanda güçlü ve başarılı oldukça içinde bulundukları lig de güçlenecek ve daha çok futbolcunun ilgisini çekerek onların bu ligde oynamasını sağlayacak. Bu da dünya futbolunun gidişini daha doğru bir şekilde değiştirecek.

    Newgen Geliştirmesi - Regen dediğimiz ama aslında "newgen" denen oyunun sonradan ürettiği oyuncular artık yepyeni bir sistemle üretilecek. Bu sistem oyuncuların stillerine göre farklı oyuncu şablonlarını göz önünde bulunduracak. Aynı zamanda oyuncuların uyruğuna uygun özellikleri olacak. Böylece bu oyuncuların olabildiğince gerçekçi olması sağlanacak.

    Oyuncu Listesi Kaydetme ve Forma Numarası Verme Ekranlarının Ayrılması - Artık oyuncu listesi ile forma numaraları farklı ekranlardan belirlenecek. Böylece kadroya kaydetmediğiniz oyunculara da forma numarası verebileceksiniz.

    Basın toplantısı geliştirmeleri - Yeni görünümün yanı sıra 150'den fazla yeni basın konferansı sorusu hazırlandı. Bunun yanında önceki 500'ün üstünde soru tekrar gözden geçirildi ve düzenlemeler yapıldı.

    Maç Analizi Geliştirmeleri - maç analizi bölümünde ofsaytlar, frikikler, kornerler, taçlar, net ve net olmayan tüm pozisyonların incelemesi yapılabilecek. Aynı zamanda tüm oyuncuların maçtaki hareketleri de bir arada görüntülenebilecek. Ayrıca oyuncuların genel olarak hangi mevkide görev yaptığı ve sahanın hangi bölgesinde en çok vakit harcadığı da görüntülenebilir olacak.

    Duran Top Sihirbazı - FM 2010'da bulunan Taktik Sihirbazına benzeyen Duran Top Sihirbazı olacak. Kullanıcı dostu bu sihirbazla duran toplarda nasıl bir organizasyon yapacağınızı kolayca belirleyebileceksiniz.

    B ve Amatör Takım Geliştirmesi - Forumlarımızda gerçekçi olmadığı konusunda gelen şikayetler üzerine daha önce olmadığı kadar gerçekçi hale getirdik. Sezon başında kendi kulübünüzün B takımını kurabilme şansınız olacak.




    Football Manager 2011 ÖN İNCELEME


    Football Manager serisinin başlangıcı her ne kadar FM 2005 olarak gözükse de, aslında Championship Manager 93'e, yani Collyer kardeşlerin yarattığı ilk oyuna dayanmaktadır. Paul ve Oliver Collyer kardeşler acaba yaklaşık 20 sene önce bugün serinin geldiği noktayı düşünmüş müydü? Sanmıyorum, çünkü bugün Football Manager bir oyun değil, bir futbol simülasyonu haline geldi. Onu da geçtim, bazı teknik direktör ve kulüp başkanları bile serinin muhteşem "scouting" sisteminden faydalanıp oyuncu transfer etme noktasına geldi. Bugün Football Manager benim gözümde rakipsiz bir oyun ve bu "rakipsizliğini" kesinlikle kötü yönde kullanmayarak daima en iyi işleri yapıyor.

    Yenilik sesleri

    Serinin son oyunu FM 2010 "dolu" günler yaşattı müdavimlerine ve kesinlikle mükemmel bir oyundu. Dediğim gibi adeta bir futbol simülasyonuydu ve muhteşem bir oyuncu-kulüp-personel veritabanına sahipti. Geçen 17 seneye rağmen başka hiç bir oyun çıkıp da bu veritabanına rakip olamadı. SI Games bize daima gerçeği sundu ve yaşattı. Oyuncu yetenek ve kişilikleri neredeyse bire bir yansıtılıyordu, geleceğin yıldızlarını ilk defa bu oyunlarda tanıyorduk ve hangimiz ilk defa kazandığı Avrupa Kupası’ndan sonra evin içinde Alex Ferguson edasıyla gezmedi ki? 2010 sürümünde de bütün taktik dehamızı, finansal yeteneklerimizi, oyuncu ikna kabiliyetimizi ortaya koymuştuk. Her açıdan olmasa da mükemmel, bir sene boyunca belirli aralıklarla sürekli olarak oynadığım tek oyundur Football Manager 2010.


     FOOTBALL MANAGER 2011 | 11.3.0 Yaması Yayınlandı ~ [ANA KONU]



    Bütün bu güzelliklerin yanında eksiler ve hatalar da vardı elbette. Beni oyunun en rahatsız eden yönü kolaylığıydı. Bildiğiniz gibi bu serilerde bir zorluk ayarı yok doğal olarak oyuna başlarken. Özellikle serinin son oyunlarında bir kolaylık seziyorum ya da bana öyle geliyor. Mahalle takımını alıp, çok çok kısa bir süre içinde tüm kupaları silip süpürmek fazla mantık dışı kalıyor çünkü. Bu kolaylığın en büyük nedeni ise "regen" diye tabir edilen, oyunda sonradan çıkan oyuncuların abartılı güçleri. Cüzi rakamlara alınan bu "yeni yetme" oyuncular, en düşük ligin en kötü takımını bile şampiyon yapabiliyor. Doğal olarak benim de en büyük temennim oyunun zorlaştırılması, zor olsun yahu. Ne çileler çekerdik şampiyon olacağız diye eski oyunlarda.


    Türkiye Ligi ve Türkçe dil desteği

    Ek olarak Türkiye Ligi ve Türkçe de bence bir sorundu oyunda. Ligimiz aslında gerçekçi yapılmış ama yeteneksiz futbolcuların pahalılığı insanı kısıtlıyor. Türkçe seçeneği ise daha önce hiç bir oyunda olmadı hatta yeni oyun için bir imza kampanyası düzenlemişti SI Games ve yeterli sayıda "orijinal oyun alacağına" dair imza atan olmamıştı. Bu sene de büyük ihtimal Türkçe olmayacak diye düşünüyorum. Aslında serinin en çok oynandığı ülkeler arasındayız diye biliyorum, ama malumuzun korsan oyun satışları işte.

    Önceki oyunlar hakkında bu kadar bilgi verdikten sonra gelelim yeni oyuna. Geçtiğimiz günlerde beklenen haber geldi ve Football Manager 2011 duyuruldu. Yılbaşından önce geleceği açıklanan oyun için şimdiden ön siparişler başladı. Ayrıca FM 2010'un geçen sene 30 Ekim'de çıktığını varsayarsak, fazla bir zaman beklememiz de gerekmeyecek gibi. Oyun PC ve Mac platformları için aynı zamanda çıkacak ve daha sonrası için de bir PSP sürümü yapılıyor. Bu da PSP konsol sahiplerini oldukça sevindirecek bir haber diye düşünüyorum.

     FOOTBALL MANAGER 2011 | 11.3.0 Yaması Yayınlandı ~ [ANA KONU]



    Veritabanı olarak yine bir yama şeklinde fakat bunun yanında önemli geliştirme ve detaylar da geliyor gibi. Örneğin; oyunun sportif direktörü Miles Jacobson'un verdiği bilgilere göre oyunun antrenman sisteminde hoş değişiklikler olacak. Önceki oyundaki oyuncuları farklı pozisyonlara adapte etme, iş gücü ayarlama gibi fonksiyonlar zaten korunmuş buna ek olarak artık futbolcularımızı 14 farklı yetenek üzerine yoğunlaştırıp buna göre verim alabileceğiz. Örnek vermek gerekirse, bir forvet oyuncumuzu finishing (bitiricilik) yeteneği üzerine çalıştırarak bu yönde verim almaya çalışabileceğiz. Antrenman sistemindeki bu özellik, küçük ama hoş bir yenilik olmuş.

    Müjdeler peşisıra

    Miles Jacobson bir diğer müjdeyi ise oyuncu etkileşim kısmı (player interaction) için veriyor. Önceki oyunlarda zaten oldukça detaylıydı bu kısım ve futbolcularımızla çeşitli diyaloglara girebiliyorduk. Yeni oyunda ise bu kısım oldukça geliştirilmiş ve detaylandırılmış. Preferred Moves, Development, Advice, Match Performance ve Transfer Status olarak 5 ana kategori altında futbolcularla iletişime geçebileceğiz. Bütün bunlar dışında kulüp yönetimiyle diyaloglarımız da farklı bir hale gelmiş. Oldukça ümitliyim bu sene "interaction" özelliğinden.

    Haberler ve gelen kutusu kısmının ise bu sene daha kullanıcı dostu olacağı söyleniyor. Artık daha geniş bir haber ağımız olacak. Zaten bu bölümde daha fazla ve daha farklı bir geliştirme de bekleyen yoktur sanırım.

    Üç boyutlu grafik motoru

    Ve gelelim en merak edilen noktaya, yani üç boyutlu maç motoruna... 2009 ve 2010 sürümlerindeki 3D özelliğinden ben de dahil bir çok kişi memnun kalmamıştı ve şahsen 2D sahada oyunu oynamaya devam ediyordum. Java ile yazılmış basit bir motor olmasının yanında, hem 2D'den vazgeçmek zordu hem de animasyonlar vs. yeterli değildi. Tabii ki bir PES, bir FIFA kalitesinde grafikler beklemiyorum bu oyundan. Yeni oyunda ise sanırım bu iş bu sefer başarılacak. Miles Jacobson'un ve ilk resimlerin dediğine göre baya iyileştirmeler mevcut bu kısımda. En başta animasyonlar ve grafikler düzeltilmiş, gol sevinçleri eklenmiş. Ayrıca 100 yeni animasyon var bu yeni motorda. Stadyum ve seyirciler de yine farklı farklı. Gölgelendirmeler de hoş gözüküyor. Ayrıca en güzeli de gece maçları. Kısacası 3D maç motoru bu sefer başarılı olacak gibi arkadaşlar.

    Eklenen bir diğer farklı özellik ise "Dynamic League Reputation" denilen olay. Daha önce alışık olmadığımız bir şey bu. Kısaca bahsetmek gerekirse, uluslararası arenada kulüpler ve milli takımlar başarılı oldukça, ligin de namı ve kalitesi artacak. Daha yetenekli ve değerli oyuncular yetişecek manasına geliyor.

     FOOTBALL MANAGER 2011 | 11.3.0 Yaması Yayınlandı ~ [ANA KONU]



    Beklentiler büyük

    Tüm bunlara ek olarak transfer sistemi, veritabanı ve diğer ek özelliklerin de eskisinden daha güzel olacağını düşünüyorum. Henüz oyunumuzun demosu yok ama elimizdeki bilgiler bunlar. Demo ve asıl oyun yayınlandığında daha da netleşecek tabi. Fakat dediğim gibi oyun biraz zorlaştırıldığı takdirde, yeni gelen özellikler ve geliştirmelerle bir kez daha sevenlerinin kalbinde taht kuracaktır.

    Artık elimizden gelen çıkış tarihini beklemek çünkü net bir gün yok elimizde. Yılbaşından önce çıkacağı kesin ve ben ekim ayı diye tahmin ediyoruz. Ayrıca buradan söylemiş de olayım, Championship Manager 2011 geçen seneki başarısızlığın ardından "yalan" olmuş. Yani böyle bir oyun çıkmayacak ve Football Manager 2011 şu an için rakipsiz gözüküyor. Beklemeye devam, çünkü gerçekten iyi bir oyun geliyor. Boşuna dememişler, "The Greatest Job on Earth" diye...



    Kaynak:Merlinin Kazanı








     FOOTBALL MANAGER 2011 | 11.3.0 Yaması Yayınlandı ~ [ANA KONU]



    Sports Interactive Games, Football Manager 2011'i resmi olarak duyurdu. Duyurunun yanı sıra SI Games, bir de video yayınladı.

    Videoda, genel olarak SI Games'in yönetmeni Miles Jacobson'ın konuşmalarına yer verilirken, oyunun içinden bazı görüntülere de yer verilmiş. Videoda oyunun içinden gördüğümüz değişikler, yeni gol sonrası sevinçler, daha detaylı transfer pencereleri ve 3D maç motorundaki daha çeşitli kamera açıları bunlardan bazıları oldu. Ayrıca, Football Manager 2011 ile birlikte oyuncuların menajerleri de oyuna eklenmiş. Bu, artık oyuncuları transfer ederken onların taleplerine göre pazarlık edeceğiz anlamına geliyor. Ek olarak, FM 2011 ile birlikte oyundaki antrenman sistemi daha geliştirilmiş, sırf bir özelliğe odaklanma yeni oyunda karşımıza çıkacak olan gelişmelerden bir tanesi.

    Ayrıca, Football Manager 2011 ile birlikte oyuncularımızla yaptığımız konuşmalar daha da genişletilerek, konuşma başlıkları çeşitli hâle getirilmiş. Örneğin bir menajer, yönetiminden yeni bir stad satın alması veya mevcut stadın daha da genişletilmesi gibi isteklerde bulunabilecek.

    Son olarak, daha küçük takımları kazanan takım haline getirdiğinizde bütün ligin profilini yükseltebileceğiniz anlamına gelen "dinamik lig saygınlığı" da oyuna eklenen yeni özellikler arasında geliyor. Tabiki bu ve yeni eklenecek olan özellikleri ileride yayınlanacak olan videolardan, ekran görüntülerinden daha iyi anlayabileceğiz.

    PC, Mac ve PSP için çıkacak olan Football Manager 2011'in, bu yılbaşına doğru çıkması planlanıyor



    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Football_Manager_2011_Duyuruldu-8449.htm




     FOOTBALL MANAGER 2011 | 11.3.0 Yaması Yayınlandı ~ [ANA KONU]


    Football Manager 2011


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_40670349/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/bc/25/a4/bc25a49ae963be606ccfed52d2ef2404.png[/image][/link] 

    [b][color=#FF0000]Football Manager 2011[/color][/b][/font]
    [/center]



    [Kunye=893-4]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 9 Mart 2011; 20:01:04 >







  • Ciddi söylüyorum eğer eksiksiz Türkçe yama çıkarsa veririm parasını alırım orijinalini
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DMUKKS

    Ciddi söylüyorum eğer eksiksiz Türkçe yama çıkarsa veririm parasını alırım orijinalini
    öyleyse vereceğiz parasını,orijinal alacağız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cortland Andrus

    öyleyse vereceğiz parasını,orijinal alacağız.

    Alıntıları Göster
    Şimdiden taahhüdünü bile veririm, yeter ki türkçe çıkarsınlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

    Şimdiden taahhüdünü bile veririm, yeter ki türkçe çıkarsınlar.

    Alıntıları Göster
    Eğer Türkçe çıkarsa orjinal alırım ama yine Türkçe olmazsa korsana devam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaRLoRd

    Eğer Türkçe çıkarsa orjinal alırım ama yine Türkçe olmazsa korsana devam

    Alıntıları Göster
    Cm 2010 sanırım 20 TL idi...

    Eğer bu da uçuk fiyat olmazsa orjinal alırım bende...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scbcab

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Biraz gayret gösterip orjinal almaya çalışalım. Şirketler oyuna ilgiyi görürse diğer oyunlarında Türkçe çıkma şansı fazlalaşır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madenci ilyas

    Biraz gayret gösterip orjinal almaya çalışalım. Şirketler oyuna ilgiyi görürse diğer oyunlarında Türkçe çıkma şansı fazlalaşır.

    Alıntıları Göster
    90 TL fiyat çekerse çok bekler Sports İnteractive orjinal almamı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nike

    90 TL fiyat çekerse çok bekler Sports İnteractive orjinal almamı...

    Alıntıları Göster
    maximum 50tl olursa bende orjinal alırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D®èâM

    maximum 50tl olursa bende orjinal alırım

    Alıntıları Göster
    Umarım doğrudur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: girye

    Umarım doğrudur

    Alıntıları Göster
    Aynen bende orj. alırım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tayff

    Aynen bende orj. alırım...

    Alıntıları Göster
    olsa nolur olmasa nolur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uAslAnkara

    olsa nolur olmasa nolur.

    Alıntıları Göster
    Beyler Türkçe olacak gibi.2011'i Türkçe oynuyacaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tayff

    Aynen bende orj. alırım...

    Alıntıları Göster
    ben iddialıyım,90 tl olsun türkçe olsun alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortland Andrus -- 24 Haziran 2010; 18:39:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaRLoRd

    Eğer Türkçe çıkarsa orjinal alırım ama yine Türkçe olmazsa korsana devam


    +1

    Umarım Türkçe olur. GT5 bile Türkçe geliyor FM niye gelmesin ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enchantedd

    quote:

    Orijinalden alıntı: DaRLoRd

    Eğer Türkçe çıkarsa orjinal alırım ama yine Türkçe olmazsa korsana devam


    +1

    Umarım Türkçe olur. GT5 bile Türkçe geliyor FM niye gelmesin ki?

    Alıntıları Göster
    Türkçe olacaksa süper hemen orjinal alırım..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _wolff_

    Türkçe olacaksa süper hemen orjinal alırım..

    Alıntıları Göster
    Yine ingilizce oynarım :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zinedine_zidane -- 25 Haziran 2010; 20:35:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zinedine_zidane

    Yine ingilizce oynarım :D

    Alıntıları Göster
    Cm gibi 20 lira falan olursa orjinal alırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silverlight

    Cm gibi 20 lira falan olursa orjinal alırım

    Alıntıları Göster
    Hiç orjinal oyun almadım.. Fakat FM 2011 Türkçe ve 50 TL den fazla olmazsa ilk orjinal oyunumu alırım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NNoitra

    Hiç orjinal oyun almadım.. Fakat FM 2011 Türkçe ve 50 TL den fazla olmazsa ilk orjinal oyunumu alırım :)

    Alıntıları Göster
    İşte bu hadi hayırlısı....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.