Şimdi Ara

TTNET 10000 YTL kaça kullanim cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
13.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha 5 dakika önce kapı zili çaldi ve kapıda ttnet'ten gelen bir kişi elinde evinizde kaçak internet kullanımı var dedi ve bunun cezası 10000 ytl dedi..Biz sadece bilgi vermek için geldik şimdilik ceza falan yok dedi.
    Öğrenci evinde kalıyoruz ve net'e 4 kişi bağlanıyoruz..Ve biz haricinde başka hiçbir kimse internetimize dışardan bağlanmıyor.
    Böyle bir saçmalık olabilirmi ya da başkasına daha önce böyle bir bilgi verme yada uyarı için evinize gelindi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokujin -- 19 Ocak 2011; 15:37:27 >

• ancak sizi sözleşmeye aykırı dacrandığı için tazminat davası açabilir. fakat evinize kontrol amaçlı dahi olsa girme yetkisi yoktur. kaçak kullanıyorsak kesin deseydiniz ya. yok öyle üç kuruşa beş köfte
  • Kaçak elektrik kullanımını duydumda bunu ilk defa duyuyorum. Ttnet'ten herşeyi beklerim.

Orijinalden alıntı: Yokujin

ya saçma sapan bi ceza falan gelmez dimi ya evde herkez huzursuz durumda şu anda

hane içinde istediğiz kadar kişiye dağıtabilirsiniz. şifre koyun wifiniza yoksa ki başkası girmesin.
  • hiç birşey olmaz merak etmeyin..kılçıklık yaparlarsa açın ağzınıza geleni söyleyin aynı durum aarkadaşlarıımında başına geldi 6 kişi kullanıyorlardı..sorgusuz kapattılar telefon edip ağızlarına geleni söyleyip durumu anlattılar açıldı internet..ama şifre yoksa modemde şifre koyun..aşırı bi bağlantı olduysa ondan şüphelenmiş olabilirler..
  • TT dava açabilir kaçak kullanıldığına dair interneti kablo ile yukarı katlara paylaşıyorsan ama wifiden (şifre koy) kanıtlayamaz evin içindeki internete de karışamaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 19 Ocak 2011; 18:01:30 >

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • ttnetin sitesinden alıntı:

ADSL'mi birden fazla bilgisayarda kullanabilir miyim?

Aynı daire içinde istediğiniz kadar bilgisayarda kullanabilirsiniz. Ancak bağlantı hızınız birden fazla bilgisayar bağlanması durumunda düşebilecektir. Bağlantı paketindeki hızınız, tek bilgisayarlar için geçerli olan maksimum hızı belirtmektedir.

Forumadaki 1-2 konuyada mesaj yazdım zate içimi rahatlattı yorumlar
    Cevap veren herkeze çok teşekkürler
    2ci olasılık İHBAR olursa, ama yinede MAHKEME belgesi olmadan EVE GİRME HAKLARI ASLA YOK. ASLA.
    Bunu yaparlarsa isimlerini al(yada caktırmadan not al) ve cıkarken "ben size eve girme izni vermedim
    mahkeme belgenizde yok, şahitlerimde var HAKKINIZDA EVİME ZORLAS GİRMEDEN DAVA ACACAM DE"
    bakam ne diyecekler, karşı komşumun babası bunu yaptı şehir merkez GENEL MÜDÜRÜ resmi özür icin
    aradı ve o gelen elemanlar işden cıkartıldı. Siz nekadar bilgili olursanız o kadar cok ileri gecersiniz.
  • kablosuz olarak istersem bütün mahalleye dağıtırım interneti nasıl kanıtlayabilirlerki.
  • evimdeki modem kaç kişi destekliyorsa o kadar kullanırım buna kimse karışamazki. evdeki her pc için ayrı internet bağlantısımı alacakmışız. dışarıya vermediğiniz sürece birşey yapmamaları lazım buldular öğrenciyi tabi soyacaklar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 19 Ocak 2011; 20:08:25 >
  • kimliklerini vs isteseydin.

dolandırıcı da olabilirler, yarın öbür gün gelip, sana ceza kesmemiz lazım ama 3-5 bişey atarsan kesmeyiz deyip senden bişeyler koparmaya çalışabilirler. yada arkadaşının biri size eşşek şakası yapıyo :)

GALATASA|RA|Y
  • hahaha eşşek şakasıysa iyi fikirmiş
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 20 Ocak 2011; 23:42:34 >
  • Ev içinde paylaştırıyorsanız bağlantıyı, isterse 100 avukat tutsunlar. Gene de birşey yapamazlar. Yani bunuda ilk kez duydum, ev içinde paylaşılması yüzünden uyarı.. Ttnet artık müşteri kaybetme korkusuyla bari para kazanacak başka yol bulalım demiştir. En iyisi biz ceza yazalım. Birazda ondan köşeyi dönelim..
  • Büyük ihtimalle dolandırıcı falandır. Bir daha olursa kimlik isteyin. Böyle bir durum varsa zaten uyarı için kapıya gelmezler. e-posta gönderirler veya en iyi ihtimalle telefon açarlar. İlk defa duydum bu tarz birşeyi.
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.