Şimdi Ara

OPEL CORSA EASYTRONİC VİTES SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR EASYTRONİC VİTESLİ ARACIMI BİR ARKADAŞA VERDİM ODA OTOMATİK VİTESDEN PEK ANLAMADIĞI İÇİN VİTESİ GERİ ATARKEN VİTESTEKİ TUŞU BASMADAN ATMAYA ÇALIŞMIŞ SANIRIM ORDAKİ KİLİT ARIZALANDI ŞİMDİ O TUŞA BASMADANDA GERİ ATABİLİYOR SENVİSİNDE 750 TL ÇEKTİLER NASIL ÇÖZEBİLİRİM BU SORUNU PAHALIYA PATLAMADAN

• quote:

Orijinalden alıntı: cumpas

ARKADAŞLAR EASYTRONİC VİTESLİ ARACIMI BİR ARKADAŞA VERDİM ODA OTOMATİK VİTESDEN PEK ANLAMADIĞI İÇİN VİTESİ GERİ ATARKEN VİTESTEKİ TUŞU BASMADAN ATMAYA ÇALIŞMIŞ SANIRIM ORDAKİ KİLİT ARIZALANDI ŞİMDİ O TUŞA BASMADANDA GERİ ATABİLİYOR SENVİSİNDE 750 TL ÇEKTİLER NASIL ÇÖZEBİLİRİM BU SORUNU PAHALIYA PATLAMADAN

easytronic viteste geri vites için herhangi bir tuş yok ki. sizin ki otomatik vites olucak.
  • olmaz olur mu geriye takarken vitesin arkasında bir tuş var ona basıp atıyorsun benim 2004 1.3 cdti da bu şekilde easytronic
  • Bu sorunu çok önemsiz boşuna para vermeyin.
    Easytronic zaten elektronik olarak vitesleri kontrol ettiğinden hareket halindeyken geri vitese taksanız bile geçmez o yüzden sizin için hiç bir zararı olmayan küçük bir ayrıntı. 25-30 olsa yaptırın diyeceğim ama 750 abartı.
  • Mandalı 750 tl ise şanzıman kaç para Allah bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

olmaz olur mu geriye takarken vitesin arkasında bir tuş var ona basıp atıyorsun benim 2004 1.3 cdti da bu şekilde easytronic

benim vitese koymayı unutmuşlar demek ki sağlık olsun
  • Arkadaşlar bende yeni astra enjoy twinport 2006 aldım.
    Vitesi easytronic araç 80000de herhangi bi bakım vs bişeyi varmı ayrıca ewt geri viteste tuş falan yok bnmkinde..
     OPEL CORSA EASYTRONİC VİTES SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz110 -- 2 Eylül 2010; 17:26:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault EDC Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Peugeot 307 Otomatik Vites Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.