Şimdi Ara

Çalınan Steam Account Geri Alımı Ticket Atma(Resimli Anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
6
Favori
69.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle
    https://help.steampowered.com/
    Adresine girip Ticket atıyoruz

Kredi Kartı veya paypal ile yapılan çalınmalarda kanıt için
    support.steampowered.com
    Recovering a Stolen or Hijacked Steam Account - Account Recovery - Knowledge Base - Steam Support
    https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-QDFN-4366

Bunları yapıp gönderdikten sonra eğer kanıtınız ( cd-keyiniz) doğru düzgün okunuluyor ve sizin olduğunuz kanıtlanıyor ise 12 ile 4 saat arasında gönderiyorlar .

Önemli Not:Ticket Atarken Gösterdiğim Mail adresinize gönderiliyor yeni şifreniz ondan dolayı lütfen doğru e-mail adresi verin.

Rehberi Kendim Hazırladım arkadaşlar umarım işinize yarar.takıldığınız yerlerde sorabilirisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeanKill4h -- 12 Aralık 2009; 15:14:46 >

• arkadaslar bogle bi baslıgı ben acıcaktımki arkadas acmış.bizler para verip zor şartlarda oyunu aldık ama bazı alcaklar steamleri hackliyolar.onun için burda birbirimize destek olup steam ni geri alması icin elimizden geldigince birbirimize yardım edelim.herkes kendini magdur durumda olan arkadasın yerine koysun.zor bi durum.kim bilir ne zorluklarla aldı ama hack yedi.yabancı dili iyi olan arkadaslar veya basına bogle bişi gelim tekrar sifresini alan arkadaslar yardım etsin.
  • https://support.steampowered.com/newticket.php
    Den yeni üyelik açıp ticket atacam ama cevap verip ilgileniyorlarmı bilmiyorum mağzadan aldım oyunu ve kutsu ile cdkey elimde
    https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2268-EAFZ-9762 burdaki yazanları da uygulayacağım.

• Normalde Elimde Kutum Ve Cd keyim var ise çalınmalara karşılık bir sistem çıkartmış olamaları lazım resmini çekeceğim fakat verdiğim 2.sitede ticket diye birkaç sayı yazmış onu yapmam lazım mı anlyamadım ama kağıt ile steam id mi yazıp resimini çekeceğim inş. yardımcı olurlar
  • Ticket önemli değil sadece foto çek yolla. 6 saat içerisinde geri alırsın.
  • Cdkey kısmını çekiceğim peki başka birşey yazmama gerek varmı? birde kesin alırmıyım? :(
  • CD-Key'in bulunduğu kağıdın resmini çekerken,bir not defteri yaprağına Steam İD'ini yazıp yanına resimde gözükecek şekilde koyarsan çok daha hızlı sonuç alırsın.

Ayrıca tüm arkadaşlara uyarı olsun lütfen Steam şifreniz ile e-mail hesabı şifreniz bir birinden alaksız olsun.Hiç bir benzerliği olmasın.Ayrıca e-mail adresinizi doğrulatmayı(verify) unutmayın,son uygulama ile birinin Steam şifrenizi değiştirebilmesi için e-mail aktivasyonu alması gerek.Siz ya e-mail'inizi doğrulatmadınız ya Steam şifreniz ile e-mail hesap şifresi aynı yada bilgisayarınızda casus programlar var ve bu programlar sayesinde 2 şifrenizde öğrenildi.

Birde aşağıdaki linke bir göz atın;
    http://forum.xkafe.net/steam-hesabi-guvenligi-t1316.0.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen öyle Peki Şuanda verify doğrulamam yok fakat cd key kodunu gözükür bir biçimde hem steam idim bugünün tarihi hemde ticket nosunu yan yana koyup gözükür şekilde 4-5 tane resim gönderdim mail şifremi ve şuandaki steam üyeliğimin şifrelerini değiştirdim ama başında dediğim gibi mail korumam yok yinede belirttiğim mail adresime gönderirlermi şifremi? Ki inş. gönderirler mail korusuması yaparım.
  • Ben kredi kartından aldım o nasıl olacak? Hacklerlerse hesabımı kredi kartı numarasıda gider
  • Hesabınızı geri aldığınızda bilgisayarınızı ilk olarak antivirüs ve antispyware programları ile temizleyin.Ardından Steam'in "Settings" kısmına girin burada e-mail adresinizin yanında "(verified)" yazması gerek eğer siz doğrulatma yapmadı iseniz "(unverified)" yazar.

"Verify e-mail addres.."a tıklarsanız e-mail hesabınıza bir link göndericek.Bu linke tıkladığınızda e-mail adresiniz ile hesabınız bağdaştırılacak.Daha sonra hesabınızda değişiklik yapmak istediğinizde e-mailinize bir aktivasyon gönderilecek.Böylece hesabınızı çalan kişi değişiklik yapabilmek için e-mail hesabınızı da çalmak zorunda olacak.

Bir tavsiye daha yapmam gerekirse SteamID'nizi,şifrenizi ve e-mail adresinizi sanal alemdeki herhangi bir siteye üye olurken kesinlikle kullanmayın.

@Shephard

Kredi kartlarında ise kartın son kullanma tarihi,CVC numarası,bankaya kayıtlı olan adresiniz gibi bilgileri ve Steam'in log dosyalarını göndermeniz yeter.Merak ediyorsanız aşağıdaki konuda EstrEmO arkadaşımız çaldırdığı hesabı nasıl aldığını resimler ile anlatmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_34569719/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 5 Aralık 2009; 15:59:45 >

• Teşşekürler bilgiler için 1.5 saat oldu ticket atalı bekliyorum inş. cevap verirler.
  • Teşekkürler.
  • Arkadaşlar Ticketime 10 saat sonra cevap verdiler ve mailime yolladılar yeni şifremi çalan kişi steam nicki:GaMbLe yapmış kendisini ALLAHA havale ediyorum.

Teşşekürler yardımlar için
  • konuyu açan arkadasa ve ona yardım edenlere çok teşekkürler. bizlerde bu sayede bilgilenmiş olduk.
  • Dostum sana zahmet yaptıgın işlemleri anlatır mısın başımıza gelirse ne yapcaz ?
  • Arkadaşlar banada geçen bişey geldi. Steam üzerinden bi link geldi heralde bu arkadaşıda o şekilde kandırdılar. İşte steam free offer felan diyor iu oyunlar bedava veya indirimli gibilerinden. Bi link veriyor. steampowered.bilmemne.com şimdi tam hatirlamiyorum. O siteye girince aynı steam community sayfasının tıpkı kopyası bi sayfaya yönlendiriyor. oraya giriş yapmayı denedinizmi şifreniz gönderen kişinin eline geçiyor. Steam hesabınızı anca o şekilde çaldırabilirsiniz. Listenizdeki kişilerden gelen linklere dikkat edin açmamaya bakın. Eğer mailinizi Verifed yapmışsanız yani doğrlulamışsanız şifrenizi çalan kişi mailinizi değiştiremeyeceği için. (Çünkü değiştirmek istediğinde size mail onay maili gelecek.) siz şifremi unuttum yaparak tekrar şifrenizi geri alıp değiştirebilirsiniz.
  • Kesinlikle ama kesinlikle Steam mesaj penceresinden gelen linklere tıklamayın.En yakın arkadaşınızın göndermiş olduğu resim linklerini bile Steam'in kendi browserından değil kopyalayıp Opera,İE,Firefox gibi browserları kullanarak açın.

Size hediye oyun kazandığınızı söyleyip arkadaş olarak ekleyen kişileri direk bloklayın.Eğer hesabınız çalınırsa bunu mümkün mertebe arkadaş listenizdeki diğer kişilere haber vermeye çalışın çünkü sizin isminizi kullanarak arkadaşlarınızın hesabının çalınmasında mümkün.
  • Avrim, çok teşekkürler verdiğin bilgiler için.
  • spike_lee ve diğer arkadaşların isteği üzerine 1.mesajda kendim hazırladığım rehberi sundum arkadaşlar umarım işinize yarar.
  • resimler cok acıklayıcı.yardımcı olan ve resimleri ekleyen arkadasdan allah razı olsun.heralde calınan arkadaşlar buradan kolayca cd keylerini geri alır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.