![]() ÇEVİRİ KONUSU TAŞINMIŞTIR. ÇEVİRİ KONUSUNA GİTMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN. Bu oyunun masaüstü kutu oyunu versiyonunu eşimle oynuyoruz ve şimdiye kadar oynadığım en güzel kutu oyunlarındandır kendileri. Bende oyunu Türkçeye çevirmeye karar verdim. Oyunun yapımcılarına dil dosyaları için mesaj attım fakat yardımcı olmadılar ve çok zor işlem olduğunu, yeni diller eklemeyi planlamadıklarını belirttiler. Buradan tanıştığım Nicola arkadaşım 2-3 gün uğraştıktan sonra dil dosyalarına ulaşıp paketlemeyi çözdü ve bende oyunu çevirmeye başladım. Buradan kendisine çok teşekkür ediyorum çok zaman harcadı dosyalara ulaşabilmek için. Toplam satır sayısı: 42205 ------------------------------ 25.07.2024 Arkadaşlar dil dosyası çok sıkıntılı olduğundan ancak yeni sorunları çözebildim ve şu anda çeviriye başladım. Çok fazla satır var ve oyunun bütünlüğünü bozmayacak şekilde çeviri yapmam gerektiğinden çeviri yavaş ilerliyor. Özellikle kuş isimlerini çevirmeye geçtiğimde araştırmalarda yapıp yanlış bir çeviri yapmamak adına çok zaman harcayacağım gibi duruyor. Bakalım şu anda sıkıntıları çözmüş bir şekilde çeviri yapmanın tadını çıkarmaya çalışıyorum :) 09.08.2024 Arkadaşlar çeviriye tam gaz devam ediyorum fakat bu kadar emek bir güncelleme çıktığında boşa gidecek diye de canım sıkılıyor. Yeni güncelleme gelirse tüm çevirdiğim bu satırları ancak tek tek yeni dosyaya taşınırsa yeni sürüme uyarlanabilir. Yeni sürümle gelen satırları bu dil dosyasına eklemeye kalkarsam dosya çalışmaz. Dil dosyası çok sıkıntılı. Buna bir çözüm bulabilen olursa yazsın. 10.08.2024 Çeviri an itibariyle bitti (saat 01:26). Özellikle oyundaki bonus kartlarında belirtilen hedefleri ayarlamak için çok fazla uğraştım. 446 tane kuş ismini oyun görevlerini bozmadan Türkçeleştirmek gerçekten şu ana kadar yaptığım en zor çeviri işiydi. Test ettikten sonra yamayı herkesle paylaşacağım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOSAD -- 10 Ağustos 2024; 20:38:21 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt