Şimdi Ara

LADA VEGA NEDİR? KULLANAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dayım para konusunda sıkıntı yaşamasına ragmen arabaya para baglamak istemiyor.

5 bin liraya ayagını yerden kesecek cok eski model olmayan bir arac buldum.

http://www.sahibinden.com/fiyati_ve_kendisi_mukemmel_vega_sedan-19WQQaXQQ16846287WQQpXQQdisplayitem&keyword=lada%20vega

Kullanan varmıdır.Az yakan çok kacan parcası ucuz bir araç..

• Elektrik sistemlerinde hata çıkabilen bir araç.Bunun yanında sağlam,şahin-doğan gibi araçlara göre daha az yakar.Şöyle bir değim var,şahinin lpg ile yaktığını vega benzinde yakmaz

Bence o fiyata alınabilecek bir araç,neticede yaşı genç.
  • O yaşa ve f/p oranına uygun en iyi araçlardan biridir.
  • fiyatına göre oldukça iyi bir araç o modelde başka araç yok alınırmı bence evet
  • Sorun çıkartır çürür pek kaliteli değildir diyecem ama o paraya alacağın diğer markalar en az 8 10 yaş büyük olucak ve yine sorun çıkarma olasığı yüksek olucak.Temiz ise en azından yeni model gider yani ama satmak hiç kolay olmaz
  • ladakulubu.com dan bilgi alabilirsin bence iyi araba
  • Bizde bu aracın 2004 modeli var.Benzinli 1.5 lt 8v motorlu.Bunların 16v olanlarıda var.Araba parasının arabası.Yakıtı fazla yakmaz.Malzeme kalitesi iyi değildir.Motoru fena değildir.Yedek parçası bol ve ucuzdur.Tam bir kış arabasıdır.Kalorifer sistemi enfestir.2 dakikada içeride duramazsın sıcaklıktan.Farları filan merceklidir.Kısacası çok fazla bir şey bekleme.Tek sorun lpg ye tam olarak uyumlu olmaması.Sürekli sorun çıkartıyor ve lpg ciler pek falza takmaya yanaşmıyor.Bizim araca biz taktırdık.Yaz aylarında sorun yok ama kış aylarında soğuk havalarda tam bir rezalet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lada vega 1.5 nasıl alınır mı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • az yakan yeni bir araç o paraya daha iyisini bulamazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzhz

Bizde bu aracın 2004 modeli var.Benzinli 1.5 lt 8v motorlu.Bunların 16v olanlarıda var.Araba parasının arabası.Yakıtı fazla yakmaz.Malzeme kalitesi iyi değildir.Motoru fena değildir.Yedek parçası bol ve ucuzdur.Tam bir kış arabasıdır.Kalorifer sistemi enfestir.2 dakikada içeride duramazsın sıcaklıktan.Farları filan merceklidir.Kısacası çok fazla bir şey bekleme.Tek sorun lpg ye tam olarak uyumlu olmaması.Sürekli sorun çıkartıyor ve lpg ciler pek falza takmaya yanaşmıyor.Bizim araca biz taktırdık.Yaz aylarında sorun yok ama kış aylarında soğuk havalarda tam bir rezalet.

Peki aracınız bir depo benzinle kaç km gidiyor?Deponun boyutunuda söylerseniz sevinirim

Eğer bilginiz varsa 16v motorunda yakıtınıda öğrenmek isterim...

• FABRİKA VERİLERİ
    Motor :Önde enlemesine yerleştirilmiş, 4 silindirli, çok nokta enjeksiyonlu, 16 supaplı, üstten çift eksantrikli
    Motor Hacmi :1.499 cc
    Çap/Strok:82x71
    Sıkıştırma Oranı :10.5
    Motor Gücü :5600 d/d'de 68 kW (94 HP)
    Max. Tork :3600 d/d'de 130 Nm
    Vites Oranları :1-3.64 , 2-1.95, 3-1.36, 4-0.94, 5-0.78, geri-3.5
    Son Dişli :3.9
    Frenler :önde hava kanallı disk, arkada kampana
    Bagaj :450 litre
    Boyut :4265 / 1680 / 1420
    Ağırlık :1035 kg
    Lastikler :175/65 R 14 - 185/60/ R14

TEST VERİLERİ
    Hızlanma
    0-50 km/s :3.9 sn
    0-100 km/s :11.8 sn
    0-130 km/s :18.1 sn

Esneklik (60-100 km/s)
    4. Viteste :13.7 sn
    5. Viteste :18.5 sn
    Max. Hız185 km/s

Dönme Çapı :11 m

İç Gürültü
    3.Vites 50 km/s :63 dB(A)
    4.Vites 100 km/s :68 dB(A)
    5.Vites 130 km/s :72 dB(A)

100 - 0 km/s ve süresi :52 m/4 sn

Test Tüketimi :7.2 lt/100km
    Depo Kapasitesi :43 lt
    Menzil :597 km

• Bence güzel o paraya şahin doğan alıcağıma gider vega alırdım.
  • Ben 99'da "0" aldım ve 4,5 yıl bindim.
    İlk 2 yılda 3 defa yolda bıraktı.
    Sonuncuda şanzıman dağıldı 2 ile yokuş çıkarken. Araba yüklü de değildi.

Dedikleri gibi elektrik arızası yapar, mekânik arıza da yapar.
    Ama fiyatına bakarak tercih edilebilir.
    Arızaları kafaya takmayacaksa tavsiye ederim.
    Şu anda benzinli 20 kuruş civarı yakıyordur.
  • parasının hakkını verir
  • arkadaşım lada vega parasının karşılığını veren ender arabalardandır, ama alırken çok dikkatli olmalısın.
    muhakkak yetkili servisine götür kontrol ettir. Arabayı bilgisayara bağlayıp ve sorun olup olmadığını baksınlar. Düşük kilometreli bulabilirsen senin için daha iyi olur. Parçası çok ucuzdur, el yakmaz, ve kolaylıkla bulunabilir. Ucuza alırsın ucuza satarsın, doğan şahin gibi arabalardan on kat iyidir. Yakıtıda oldukça iyidir. Eğer fazla binmiyorsan lpg ye bile gerek yoktur. Ben 100 km de 25 tl benzin yakıyorum benzinin litre fiyatı 3,27 krş. Arıza uyarı göstergesi olduğu için yolda kalma riskin olmaz, arıza ışığı yanar ve götürür yaptırırsın. Rutin bakımlarını yaptırdıktan sonra kolay kolay başına iş açmaz. Ama dediğim gibi ucuza alırsın ucuza satarsın.
  • ayriyetten çekişi oldukça iyidir 3. vites 130 görebiliyor. Şayet bir vega alırsanız ön tarafa bir adet kule gergisi bağlattırmanızı öneririm. Virajlarda oldukça etkisi oluyor.
  • tercih edilesi bir araçtır.o paraya alacağın araçlardan kat kat iyidir.motoru o paraya satılan araçlar içinde gayet teknolojik sayılabilir.rus araçlarını sadece m124 le eşleyen zihniyet vega ya da aynı taktikleri uyguladığı için tamir edememesi veya çözmemesi normaldir.eğer aracı alırsan sana lada parçalarını bulabileceğin,sorunlarını danışabileceğin bir adres vereyim.lazım olunca pm atarsın
  • parasına göre fena değil
    2000 modeli var arkadaşta 4500 e satmaya çalışıyo alıcısı yok 2. eli çok kötü
    direksiyonu çok sert başkada bi kusurunu göremedik
  • Parasıne ve modeline baktım ardından fiyatına...

Zorda kalmadığım sürece almam ben bu arabayı açık söyliyim. Ama tabi siz bilirsiniz yinede...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.