Şimdi Ara

((( DH POWERBALL GRUBU )))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.716
Cevap
14
Favori
107.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar DH POWERBALL GRUBUMUZ artık bu topicte olacaktır. powerball rekorlarımız ve resimlerimiz burada olacaktır.Grubumuzun imzası aşağıdadır lütfen güncellik açısından eski imzanızla değiştirin.

İMZAMIZ:

[center][size=1][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_14187886/mpage_1/ 
    key_//tm.htm#14187886]((( DH POWERBALL GRUBU )))[/size][/b][/link][/center]

İMZANIN GÖRÜNÜMÜ:

Rekor sıralamasına girebilmek için uyulması gereken kurallar:
    -rekor sıralamasına yaptığınız sayıyı gösteren bir foto veya video ile girebilirsiniz
    -sıralamaya yalnızca kendinizin yaptığı rekorla girebilirsiniz
    -google yahoo gibi kaynaklardan bulunan fotolarla sıralamaya girmek isteyenlerin istekleri kabul edilmeyecektir.
    -sıralamaya girebilmek için çektiğiniz fotonun veya videonun herhangi bir yerinde elden gösterebileceğiniz kağıda yazılmış DH POWERBALL GRUBU vs. gibi kelimelerin olması gereklidir
    -sıralamada rekorun hangi üye tarafından yapıldığı ve rekor yer alacaktır.
    -önceki powerball grubundaki rekorlar burada geçerli değildir
    -bu konuya mesaj atmış üyeler yukarıdaki kuralları kabul etmiş sayılırlar

Dünya rekoru 16317 rpm ile yunanlı Akis Kritsinelis' de (powerballs.com'a göre)------>

2 dk dan fazla rekoru yine yunanlı Akis Kritsinelis' de (powerballs.com'a göre)------>

REKOR SIRALAMASI
    1-ymahir-------------17681 RPM
    2-Resident------------15360 RPM
    3-by_kesh-------------15124 RPM
    4-peyder35------------14793 RPM
    5-B A L A M İ R---------13343 RPM
    6-memolf--------------13016 RPM
    7-eeemre--------------12843 RPM
    8-kalsitana-------------12798 RPM
    9-myd-----------------12699 RPM
    10-ufukka---------------12696 RPM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 8 Haziran 2010; 13:16:28 >

•  ((( DH POWERBALL GRUBU )))

PowerBall Nedir?
    PowerBall; 300gr ağırlığında, topaca benzer çalışma mekanizmasıyla, bilek ve kol kas kuvveti ile dairesel döndürülen, merkezkaç ve atalet kuvveti sebebiyle kendi içinde dengesizlik oluşturarak el, bilek, kol ve omuzun güç sarfederek bu dengesizliği kontrol altına almasını sağlamak için tasarlanmış, sportmen bir masaj topudur.
    Denge kontrolü sırasında tüm kasları çalıştırdığından dolayı el, bilek,kol, omuz ağrılarının yanı sıra, bilek incinmeleri, Carpal Tunnel Sendromu, RSI Sendromu, tendon, kas ve eklem raharsızlıkları için ideal bir egzersiz sunar. Topun balans ayarı bilgisayar kontrolüyle yapıldığı için 12,000rpm in üzerindeki hızlarda dahi stabildir.
    Avucunuza alıp o gücü hissettiğinizde sizde göreceksinizki, bu muhteşem kas güçlendirici, keyif verici, stress ve yorgunluk alıcı PowerBall'dan vazgeçemeyeceksiniz. Elinizden bırakmak istemeyeceksiniz.
    PowerBall'un dijital sayaçlı modellerinde, üst kısma eklenen dijital sayaç sayesinde topun en yüksek dönüş hızı, topun son 30saniyedeki toplam devir sayısı, ortalama döndürme hızınız gibi rakamsal verileri görebilirsiniz ve rekor denemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu denemeler sırasında anlık tepkiler vererek bileğinizi zorlamamanızı öneriririz, zamana bırakın, alıştıkça döndürme hızınız kendiliğinden yükselecektir.
    PowerBall'un ışıklı modellerinde kendi şarj dinamosu sayesinde ışığı topun ürettiği enerji ile yakar.
    Zaman ve yer sınırlaması olmaksızın istenilen yerde istenildiği zaman kullanılabilir, evde film izlerken, internette chat yaparken, dışarıda dolaşırken, otobüste, trende vapurda…
    Golf, tenis, beyzbol, basketbol, hokey, bowling oynayan, bisiklete binen, dağ sporlarıyla ilgilenen ve motocross meraklıları, işi gereği ağır yük kaldıranlar, kanoya meraklı olup dalgalarla boğuşanlar, kayak yapanlar, gün boyunca bilgisayar kullanan, mouse ve klavye hareketlerinden dolayı bilek sızısı çekenler... kısacası bilek hareketinin ön planda olduğu bütün etkinliklerde bulunanlara özellikle tavsiye edilir.
    Dünyanın yegane spor egzersiz aracını siz de keşfetmelisiniz...
    Powerball sağlıklı yaşam merkezlerinde (fitness center) çok tutulan, avrupada birçok merkezde bulunan ve şiddetle önerilen egzersiz aracıdır.
    PowerBall'un Etkileri ve Avantajları :
    Daktilo, klavye, mouse kullanan ve piyano çalanların çok sık karşılaştığı bilek incinmeleri ve ağrılarından kurtulmaları için uygun bir çözümdür. Bilek bağlarının kireçlenmesini önler, spor yaparken incinen bilekler için iyi bir masaj sağlar.
    Düşük hızla çevirildiğinde, stress alıcı ve yorgunluk giderici etkisi vardır. İş yerinizde canınızı sıkan bir durum olduğunda PowerBall'unuzu ve çayınızı/kahvenizi alıp kendinize 7dk ayırın, göreceksiniz döndüğünüzde sıkıntınızdan eser kalmayacak ve enerji dolu bir şekilde işinize kaldığınız yerden devam edeceksiniz.
    Parmak, el, bilek, önkol (dirsek ile bilek arası) ve kol kaslarını güçlendirir. El-kol,bilek,omuz incinmeleri sonrasında fizik tedavi görenler de kullanabilir, elin eski haline ve eski gücüne kavuşmasında kademe hızlandırıcı etki sağlar.
    Badminton, golf, tenis, bowling, beyzbol, basketbol, masa tenisi vb. spor tutkunları için el,kol,bilek, omuz masajı ve kas güçlendirici etkisinden dolayı çok yararlı bir egzersiz aracıdır ve spor alanında daha yüksek başarı elde etmenizi sağlar.
    PowerBall hemen hemen sınırsız güç dağılımına sahiptir. Dönüş hızına bağlı olarak 1-40lbs arasında bir kuvvet gerektirir, buda yaklaşık 50 farklı dambıl demektir.

• Dostum o rekorlar geçerli değil mi yoksa ordakileri burda geçerli kılmak için tekrar mı ekleyelim?

Orjinalden alıntı: GRABER

Dostum o rekorlar geçerli değil mi yoksa ordakileri burda geçerli kılmak için tekrar mı ekleyelim?

kuralları okursan orada cevabı var ama ben tekrarlıyayım rekorun geçerli olabilmesi için çektiğiniz fotoda üzerinde DH POWERBALL falan yazan bir kağıt olması gerekir veya ona benzer bir şeyin
  • Dostum anladım. Sorun yok da..Sen ordaki rekorlar geçerli değil dediğinde bundan sonrakiler geçerli anlamına da geliyor. Neyse, sonuç olarak aynı rekorları yanında o ibare görüncek şekilde tekrar foto çekilip gönderilmesi geçerli kılacaktır.
    Açıklama anlamında gerekli die düşündüm.

quote:

Orjinalden alıntı: emrecelik

quote:

Orjinalden alıntı: GRABER

Dostum o rekorlar geçerli değil mi yoksa ordakileri burda geçerli kılmak için tekrar mı ekleyelim?

kuralları okursan orada cevabı var ama ben tekrarlıyayım rekorun geçerli olabilmesi için çektiğiniz fotoda üzerinde DH POWERBALL falan yazan bir kağıt olması gerekir veya ona benzer bir şeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRABER -- 11 Mayıs 2007; 19:10:41 >

• ya kağıt bulamadım bu sayfayı fon olarak kullandım. emre beni bi yazıver lütfen.

Paradigm Monitor 11 + Onkyo TX-NR3007 + Pioneer 5080XA
    Canon 550d + Canon EF 70-200mm f/4L USM + Canon 50mm 1.8 II + Tamron 17-50mm f/2.8
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH LİNEA TAKIMI (69 ÜYE )
    18 yıl önce açıldı
    Forum wp grubu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz çalışmam lazım!!!!

Yeni rekorum 11544 . Konunun olduğu sayfayı fon yaptım , sorun yok sanırım...
    -REFERANSLARIM : Bakkal ,İnternet cafeci,Köpeğim,Börtü,Böcük ve ismi aklıma gelmeyen her türlü virüs,bakteri,mantar, mikrop çeşitleri ....
  • bende de oluyo o sürtünme

7klara falan çıkınca yok oluyo gerçi arada çıkıyo yani o ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonhy_guitar_lover -- 12 Mayıs 2007; 14:52:17 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B A L A M İ R -- 12 Mayıs 2007; 14:50:05 >

Video :http://www.youtube.com/watch?v=gLqF27Fdke4

Orjinalden alıntı: Resident

Arkadaşlar benimki ile ilgili sürtünme videosunu upload ettim böyle gart gurt sesler çıkıyor bir bakıverir msiiniz sizinki de böyle mi? Sorun varsa hepsiburada a geri yollayacağım değişim için

kardeş seninkinin balansı bozulmuş. çünkü hassas bi alet. içindeki top dönerken eliniz falan değerse balansı bozulabiliyo

Canon 550d + Canon EF 70-200mm f/4L USM + Canon 50mm 1.8 II + Tamron 17-50mm f/2.8
  • Nasıl düzelir?

• benimde bugün öğleden sonra geçti elime
    9640 yaptım ilk bir saat içerisinde :)
    daha ilk günden bilkelerde felafet ağrı yaptı
    inşallah yarına bilekler iptal olaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhot -- 12 Mayıs 2007; 23:55:22 >
    Amd Turion64 X2 1.6 Ghz, TL 52, 1GB DDR2 667 Mhz Ram, 256 nVidia GeForce Go 7200, Fujitsu 80 GB 5400 rpm HDD, LG-Philips 15,4" HD BrightView Widescreen (1280x800), DVD+RW DL - LightScribe, Wireless, Bluetooth, 1.3Mp Webcam, 5in1 CardReader, Remote Control
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Arkadaşlar benimki ile ilgili sürtünme videosunu upload ettim böyle gart gurt sesler çıkıyor bir bakıverir msiiniz sizinki de böyle mi? Sorun varsa hepsiburada a geri yollayacağım değişim için

adamların elinde yok ki powerball geri yollasan bile değişimi çok zaman alır diye düşünüyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.