Şimdi Ara

((( DH POWERBALL GRUBU ))) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.716
Cevap
14
Favori
107.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siteye girince kargo + alet in fiyatı yazıyor bir de 7 günde geliyor en geç.

Orjinalden alıntı: Resident

Siteye girince kargo + alet in fiyatı yazıyor bir de 7 günde geliyor en geç.

sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhot -- 14 Mayıs 2007; 11:29:54 >
    Amd Turion64 X2 1.6 Ghz, TL 52, 1GB DDR2 667 Mhz Ram, 256 nVidia GeForce Go 7200, Fujitsu 80 GB 5400 rpm HDD, LG-Philips 15,4" HD BrightView Widescreen (1280x800), DVD+RW DL - LightScribe, Wireless, Bluetooth, 1.3Mp Webcam, 5in1 CardReader, Remote Control
  • hepsi-buradada başlatma ipi satıyorlar 1 dolardı galiba fiyatı

quote:

Orjinalden alıntı: kliwaj

beyler benim ipin ucundaki 1 plastik koptu diğeri ise kopmak üzere ne yapcam dicem ama parmakla başlatabiliyorum bazen
    Amd Turion64 X2 1.6 Ghz, TL 52, 1GB DDR2 667 Mhz Ram, 256 nVidia GeForce Go 7200, Fujitsu 80 GB 5400 rpm HDD, LG-Philips 15,4" HD BrightView Widescreen (1280x800), DVD+RW DL - LightScribe, Wireless, Bluetooth, 1.3Mp Webcam, 5in1 CardReader, Remote Control
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhot

hepsi-buradada başlatma ipi satıyorlar 1 dolardı galiba fiyatı

quote:

Orjinalden alıntı: kliwaj

beyler benim ipin ucundaki 1 plastik koptu diğeri ise kopmak üzere ne yapcam dicem ama parmakla başlatabiliyorum bazen

ipe gerek kalmadi artik parmakla başlatabiliyorum , yinede sağol

Sevgiler..

Not : Ben hala elimle başlatamıyom... Püf noktası warmı :)

((( DH POWERBALL GRUBU )))

güncellensin artık çalışmaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhot -- 14 Mayıs 2007; 23:33:36 >
  • Selam millet iyi yürütmüşsünüz forumu.
  • arkadaşlar rekorumu geçtim ekleyelim

Orjinalden alıntı: Husay

Yurtdışından ( orjinal sitesinden ) 250 lik ışıksızlar kargo dahil ne kadara geliyor ?

• 12018 yaptım fakat rekorun bir iki yapış sonra silineceğini farkedemedim şuan fotoğraflı rekorum 11634 fotoğrafı koymaya uğraşmıcam 1.yi geçtiğim an fotoyu koyucam şansa bak keşke fotoğraf makinemle işe gitseydim

beyler buarada bende parmağımla başlatabiliyorum fakat aleti kullandıkca parmaklarımda yaralar oluşmaya başladı çok kullanan varsa bu yaralar zamanla nasıra mı dönüyo?

Bugün NSD'nin Türkiye distribütörü ile görüştüm metal siparişi de verdim. Ayak aparatı ve eezi starter'ı da inceleme şansım oldu. ayak için hazırlanmış aparatın plastik kenarlarını çok gözüm tutmadı(iki rengi var bu arada mavi ve kırmızı) eezi starter ise çok komik bi alet kesinlikle tavsiye etmem.

Bu arada ledsiz olan model çok daha rahat ve hızlı dönüyor rekor çılgınlarının bilgisi olsun.

sorularınız olursa cevaplayabilirim.

piyasada 3 firmanın powerball'u var

NSD
    Spinball
    Spaceball

o 25-30 YTL ye bulduğunuz cihazlar NSD firmasının değil. Olması da gerekmiyor ancak resimlerdeki aletten bahsediyorsanız o NSD'nin ürettiklerinden

Powerball'ların orjinali astronotların yerçekimsiz ortamda fiziksel egzersiz yapmaları için gyrascopic hareket prensibi ile üretildi. Sonrasında ürünü farklı amaçlar ile çıkaran firmalar en sonunda buna bir de kendi dinamosu olan ve ledlerinin enerjisini buradan üreten ve dijital göstergesi ile toplam devir anlık devir maksimum devir ve ortalama devir gibi skorları da veren bir oyuncak yarattı.

Ürünü ilk aldığınızda 6000-8000 deviri geçmeyin denmektedir. Ancak benim dahi ilk aldığımda 9720 yaptığım hesaba katılırsa :D bunun pek mümkün olmadığını göreceksiniz. İki kolunda yeterli bir şekilde çalıştırılması gerek ve uygun hareketlerle çalıştırılması halinde pek çok kas sistemini çalıştırabilirsiniz. Bu zamana kadar bulduğumuz en çılgın çevirme yöntemi yüzüstü ters sırtta ve bir de omuzunun arkasına alıp kafa arkasında çevirme oldu bizden yana...

Ürün 1990ların sonundan beri var ama dijital sayaç eklenme hadisesi o kadar eski değil... İlk günlerde eliniz kolunuz omzunuz ağrıyabilir... Durursanız ağrı artacaktır alternatif çözüm tavuk göğsü kıvamına gelene kadar yılmadan çevirmek :) Ürünün bir de ayak için aparatı var. Henüz hardcase çıkartılmamış ama bir leather case i de mevcut.

Rekor denemesinde bulunmaya kendini adamış arkadaşlar ihtiyaç listenizi yayımlıyorum:

sabun
    su
    kuru havlu
    latex eldiven

ellerinizi yıkadığınızda terlemeniz azalıyor ve tutuşunuz artıyor. Benim elim küçük kavrayamıyorum diyenler için latex eldiven çözüm gibi biz 10000leri latex eldiven tutuşu ile yakaladık. Powerball'u silip havlu ile kurularsanız da tutuşunuz artıyor. Bunlar küçük ama 11.xxx küsürlerde işe yarayan yöntemler. Baş parmakla kürenin altını kavramakda bayaa işe yarıyor.

Buraya yazı yazmadan evvel yaptığımız bir skoru da koyuyorum. Videolar filan da var dilerseniz atarım. Ürünle ilgili sorularınıza da cevap verebilirim. Ses yapıyor mu diyn bir arkadaş olmuş... Evet yapıyor. 12000den sonrasında çok kullanırsanız alet deforme de oluyor. 350k lık metal olanda deformasyon daha az. Metal olması nedeniyle 100gr daha ağır. Techno modelinde ise skorunuzu dönen topta görebiliyorsunuz. Ama hızla bozulduğuna ait bilgiler var forumlarda... Bir de metalinde bir modifikasyon var ağır rotorlu bir ürün yaratmışlar. Onda ise 16337 rekoru olan Akis'de 12000'i geçememiş.

Bi de çok kullanınca parmaklarda çok acayip kaslar çıkıyor.

• vaay haksızlık eldiven he

bizim burda 10,2k da elimizden fırlıyo siz çeviriyosunuz

kısa zamanda rekor kırıcam diye gaza getirmeyin kendinizi bence, yara falan boşverin deymez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher -- 15 Mayıs 2007; 10:49:30 >
  • arkadaşlar;

rekorlarıhttp://www.powerball.gen.tr 'ye gönderin...

sevgiler.
  • Bu arada bende de başlatırken sürtünme sesi gibi sesler çıkmaya başladı. Hızlandırıp dengelidönmeye başlayınca da o ses yok oluyor. Psikolojik mi yoksa... Ama gerçekten de yavaşken o sürtünme sesi çok rahatsız edici. Ya da hep öyleydi bilemiyorum.
    Bebek ve Çocuk mobilyalarıhttps://www.2stories.com.tr
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.