Şimdi Ara

((( DH POWERBALL GRUBU ))) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.716
Cevap
14
Favori
107.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ayhan Arslan

nereden ve ne kadara temin edebilirz arkadaşlar ?

http://www.powerball.gen.tr/satinal.php

Orjinalden alıntı: huatki

quote:

teşekkürler arkadaşım ama migros, kipa, real vb yerlerden temin şansımız varmı acaba

quote:

quote:

teşekkürler arkadaşım ama migros, kipa, real vb yerlerden temin şansımız varmı acaba

Selam;

Ben rastlamadım.. rastlayan warsa yazarsa çok seviniriz... Sevgiler.

• Benim cihazda da alt devirlerde sürtünme sesleri arttı , yükselince sorun yok...

Orjinalden alıntı: Punisher

Benim cihazda da alt devirlerde sürtünme sesleri arttı , yükselince sorun yok...

Selam,

evet bu bende de war..

http://www.powerball.gen.tr
  • bu powerball.gen.tr sitesine girdim ancak içerik bana fason geldi satın al sayfasında şu anda bir tane bile sitede ürünü bulamıyor. Bi kısım sitenin adresi bile doğru değil. Millet gaza gelir skor yapar buraya atar da bende köşeyi dönerim bu iş üzerinden diye düşünen birileri yapmış sanırım. Rekor yapanlara liste dolunca flash disk veriyormuş hahaha veriyorsanız powerball verinde bi anlamı olsun dimi... Şimdi bu sitenin sahibi arkadaş sanırım emeğe haksızlık etmeyin filan filan diyecektir ama internette olan sitelerden daha farklı bişey sunamamış... Yaratıcı bir içerik koysun hakkını yemeyelim ama iki çeviri üç foto ile site olmuyor üzgünüm(kişisel fikrimdir.)

Ses sorusunu yönelten arkadaşlara:

- powerball kaymayı önleyen bandına paralel olarak bir yatay hat ve topun ipini sardığınız ikinci düşey hat olmak üzere iki hatta hareket eder gyrascopic etki ile de bunları dengeleyip ikisi arasında takribi 45 derecelik bir açı dengesi yaratarak spin atar. Eğer powerballunuzu düşürmüşseniz ya da yatay bant yatağınızı zedelemişseniz o zaman ilk çevirme hızlarında 3000lere hatta çizilmenin şiddetine göre 5-6000lere kadar ses duyabilirsiniz.

Ürün 12000lerde bile stabildir ancak 12000lerin üzerinde çok çalışırsanız deformasyona neden oluyorsunuz.

Eğer ürününüz orjinal kopya ise ve garanti kapsamında satın almışsanız o zaman ömür boyu parça garantisinin olduğu zaten kutusundaki kağıtta da yazıyor ancak satın aldığınız zamanki bazı bilgilerin fatura numarasının merkeze gönderilmesi lazım ki size geri dönüş yapsınlar.

Şu anda powerball firmasının patronu ülke dışında olduğu için firmadan ses seda yok. (O kadar öğrendim artık siz hesabedin)

Ürünü migroslardan kipalardan bulabilirmiyiz diye soran arkadaşlara:

Daha önce yazdığım bir mesajımda belirttim. Ürün 3 farklı firma tarafından satılıyor.(spinball, spaceball, nsd powerball) jilet gibi düşünün siz illaki powerball markasını arıyorsanız o zaman fiyat ve aksesuarlar yüksek olacaktır. NSD dışındaki diğer firmaların ürünlerini 25-30 liraya bulabilirsiniz. Kullanan kişilerin yorumları ve satın alınabilecek yerler de var buralarda azıcık göz gezdirin derim.

Rekorcular:

Eldiven sadece yüksek hızlara çıkmada tutuş sorunu yaşayanlar için ne ile karşılaşacaklarını görebilme şansı tanıyor. Yoksa eldivenle rekor yapıp çekip göndermedik bizde. Zaten eldivenle rekorda yapamadık ama 10000lerde bir dakikaya yakın bir süre dayanabilmemizi sağladı. Ancak tutuş her şeyi değiştiriyor.

Yeni birkaç tüyo:

- Sol elinizde hız verdikten sonra el ve avucunuz yeterince büyükse sağ elinize geçirirken sarı topun görüldüğü açıklığı avucunuzun içine alın. Daha rahat kavradığınızı ve avucunuzun içine değdirmezseniz daha hızlı çevirdiğinizi göreceksiniz.(DİKKAT: ciddi yaralanmalara sebep olabilir önce düşük hızlarda deneyiniz ve sıkı tutabildiğinizden emin olunuz.)

- içten dışa veya dıştan içe çevirmek hızınızı değiştiriyorsa bir saniyeliğine küçük bir bilek hareketi ile dönüş yönünü değiştirebilirsiniz.

- Powerball'un ortasındaki bantı her denemeniz öncesi temizlerseniz tutuşunuz ve hızınız artar.

- En yüksek rekorlar bilekle atılan büyük spinlerle değil(yani bayrak sallar gibi döndürmenize gerek yok. Hızlandırdıktan sonra minik ama sürekli bilek hareketleri ile de yüksek hızlara çıkabilirsiniz.) periyodik minik bilek hareketleri ile gelmektedir. Aklınızda olsun.

- Sol el ile belirli hızlara ulaşıp sağ ele geçmek sağ kolunuzun yorulmadan evvel sayacın 5000-8000 devirleri görebilmesini sağlayacaktır.

• buyrunuz da niye güncellenmiyor????

((( DH POWERBALL GRUBU )))

Orjinalden alıntı: logos

bu powerball.gen.tr sitesine girdim ancak içerik bana fason geldi satın al sayfasında şu anda bir tane bile sitede ürünü bulamıyor. Bi kısım sitenin adresi bile doğru değil. Millet gaza gelir skor yapar buraya atar da bende köşeyi dönerim bu iş üzerinden diye düşünen birileri yapmış sanırım. Rekor yapanlara liste dolunca flash disk veriyormuş hahaha veriyorsanız powerball verinde bi anlamı olsun dimi... Şimdi bu sitenin sahibi arkadaş sanırım emeğe haksızlık etmeyin filan filan diyecektir ama internette olan sitelerden daha farklı bişey sunamamış... Yaratıcı bir içerik koysun hakkını yemeyelim ama iki çeviri üç foto ile site olmuyor üzgünüm(kişisel fikrimdir.)

Sanırım siteyi bilgilendirme amaçlı yapmışlarlar. Dikkat edersen nereden alınır demiş satıyorum dememiş. Ayrıca ürün belli kullanımı belli daha ne yazabilirdiki ?

Nereden Alınır?
    Aşağıda Türkiye 'de Powerball satan firmalar aracılığı ile bu ürüne sahip olabilirsiniz. Listemiz bilgilendirme amaçlıdır.

Sevgiler.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: logos

bu powerball.gen.tr sitesine girdim ancak içerik bana fason geldi satın al sayfasında şu anda bir tane bile sitede ürünü bulamıyor. Bi kısım sitenin adresi bile doğru değil. Millet gaza gelir skor yapar buraya atar da bende köşeyi dönerim bu iş üzerinden diye düşünen birileri yapmış sanırım. Rekor yapanlara liste dolunca flash disk veriyormuş hahaha veriyorsanız powerball verinde bi anlamı olsun dimi... Şimdi bu sitenin sahibi arkadaş sanırım emeğe haksızlık etmeyin filan filan diyecektir ama internette olan sitelerden daha farklı bişey sunamamış... Yaratıcı bir içerik koysun hakkını yemeyelim ama iki çeviri üç foto ile site olmuyor üzgünüm(kişisel fikrimdir.)

Sanırım siteyi bilgilendirme amaçlı yapmışlarlar. Dikkat edersen nereden alınır demiş satıyorum dememiş. Ayrıca ürün belli kullanımı belli daha ne yazabilirdiki ?

Nereden Alınır?
    Aşağıda Türkiye 'de Powerball satan firmalar aracılığı ile bu ürüne sahip olabilirsiniz. Listemiz bilgilendirme amaçlıdır.

Sevgiler.

İfade ettiklerimi tartışma ortamı yaratmak için yazmadım. Uzatmayacağımda kişisel fikrimi beyan ettim. Donanım Haber gibi çok uzun yıllardır var olan bir sitenin elit okuyucuları da iyi görünümlü site ile fason siteyi zaten ayırt edeceklerdir. Cidden bişey aktarılmak, düzgün bi site oluşturulmak istense o kadar çok şey var ki yazılabilecek. Tek tek aksesuarları bile tanıtsa belirltilmemiş olanları belirtse iş görür bence. Ama satın alıncak yerler listesinde bile tıkladığınızda sayfalara erişilmiyor. Bir sitede bile powerball satışı yok şu an... Aksesuarlar nerelerde satılır nedir anlatılmamış bile kopyala tercüme et yapıştır... Mesela bi bluetooth sayaç var... Nedir ne işe yarar ne yapar hangi değerleri alırda bilgisayar ortamına aktarır. Ayak aparatı nedir? powerball neresine yerleştirilir nası çalıştırılır hangi kasları çalıştırır bu aparat ayak bileğine hangi yönlerde hareket yaptırır?? Kaç ülkede satışı yapılmaktadır ürünün?? Yazılmayanı yazmak önemli buraya üye olupta ilk mesajdan site reklamına girmek değil önemli olan... (yine bence tabii)

rekorculara:

rekor denemeleri ledsiz 250Hz ile yapılıyor biliyorsunuz değil mi??

Bu arada akis iki elle aynı anda 15000 yapabiliyor deli oldum yaaa

izleyin:

http://www.youtube.com/watch?v=JCR8UDovPpA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logos -- 16 Mayıs 2007; 1:24:36 >

• quote:

Ben elimdeki Green Neon Pro'yu satıyorum, 30 Nisanda aldım 45 YTL. Ankara içi elden teslim edebilrim, Ankara dışı kargo parası size ait olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erador -- 16 Mayıs 2007; 9:01:29 >

Orjinalden alıntı: GRABER

Bu arada bende de başlatırken sürtünme sesi gibi sesler çıkmaya başladı. Hızlandırıp dengelidönmeye başlayınca da o ses yok oluyor. Psikolojik mi yoksa... Ama gerçekten de yavaşken o sürtünme sesi çok rahatsız edici. Ya da hep öyleydi bilemiyorum.

Arkadaşlar firmanın kendi internet sitesinden de edinebileceğiniz bir bilgiyi buradan aktarmak isterim, zaten okuduysanız kullanma klavuzundada yazar. Elinizdeki gevur icadı alet ömür boyu garantilidir, eğer içini açıp bakanınız olduysa aletin bozulamayacak kadar basit olduğunu görürsünüz.

Ancak, çalışır halde iken elinizden bırakmayınız, kesinlikle düşürmeyiniz ve arada sırada içini açıp temizleyiniz. Bu sayede Powerball'unuz sessiz çalışacaktır. Öte yandan bunları yapmasanız dahi Powerball seste yapsa sorunsuz çalışmaya devam edecektir.

Gerçi yabancı bir forumda bir kullanıcı aleti 10 metreden düşürmüş : ) O bozulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erador -- 16 Mayıs 2007; 9:02:35 >

•  ((( DH POWERBALL GRUBU )))

Abi sadece rekor güncellemeleri ile ilgili bi başlık açmayı planlıyorum ne dersiniz?

Hiçbişi güncellenmiyor ya kaç gündür
    "logos" nickli arkadaşlarımızın yaptığı rekorlar listeye eklenmemiştir (4.kural)

rekorlarınızın devamını bekliyorum
  • 11810 yaptım, birazdan resmini gönderirim de şu an powerball'ın içini açmakla uğraşıyorum. İçi baya tozlanmış onu temizleyecektim ama açamadım bir türlü, üstünde tepiniyorum yine açılmıyor, ne aletmiş yaw.
    http://www.powerballs.com/faq.php?id=18
    Burada nasıl açılacağını anlatmış ama, gücümüz yetmiyor açmaya. Zaten elle açmak çok zor herhalde. Bakalım ben biraz daha uğraşayım.

• Uzun uğraşlar sonucu aletin içini açabildim, güzelce temizledim. Şimdi eskiye nazaran düşük devirlerdeki sürtünme sesi biraz daha azaldı gibi. Ama açmak baya zor oldu. Elle, ayakla denedim nafile. Sonra koltuğun altına koydum, koltuğa bastırdım biraz ve açıldı.
    Yeni rekorumu da göndereyim bu arada --->
     ((( DH POWERBALL GRUBU )))

• Birde ben birşey sorcam bunu sallıyorsununuz yaa çalıştıktan sonra nasıl duruyor bu. Elimizden bir fırtarsa kafa göz yarar ya
  • Bileğini çevirmeyi bırakırsan kendi kendine yavaşlıyor ve duruyor zaten. Elinden fırlaması da sıkı tuttuğun sürece kolay birşey değil ki fırlasa bile havaya uçmaz direk yere düşer yani kimseye zarar vermez, ama aletin kendisine zarar gelebilir tabi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.