Şimdi Ara

TRT Belgesel Kanalında yeni Otomobil Programı 'Sanayi Savaşları'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşları bugün TRT Belgesel tv kanalında yeni program başlamış,

Hurda araçlardan yarış aracı yapmaya çalışıyorlar.

Yapımı oldukça kaliteli buldum hatta başlarken discovery yapımı sandım o derece :)

Aşağıya videoları ekliyorum.

1. Bölüm

2. Bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haketmedim -- 28 Kasım 2016; 0:43:46 >

• Tema , Death Race ona kimsenin itirazı yok da güzel olmuş bence 3-4 dakika izledim sonra izleme kısmına attım videoyu bakacağım bir ara .

Ustaların isimlerini görmesem ve videoyu sessiz izlesem kesinlikle aklıma gelmezdi . Uzun soluklu olur umarım

Not : TRT'Ye giden bütün katkı paylarımız haram olsun bunu da unutmadan yazalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 30 Ekim 2016; 22:3:39 >
  • hocam ben izledim begenmedim.history deki programa özenmişler hiç begenmedim
  • İnsallah basarili bi yapim olur.tv otomobil programlari konusunda oldukca yetersiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programda iş guvenligi adina hicbir sey yok. Ornek olmalari gerekirken yanlis yapiyorlar. Ayrica somun anahtari ile menemen karistirmak nedir arkadas?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekimler felan güzel olmuş,death race çakması ama ülkemizde böyle şeyler olması iyi.Devamı gelirse izleyici toplar.

• Güzel bir yapım olmuş bende beğendim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski araçları orjinal toplayan ve test eden program isterdim

• İşte sürat işte ses(gas monkey)/tamirat tadilat gibi programları örnek alsalarmış.Hurda araçtan yarış aracı yapmak yerine tamire ihtiyacı olan hasarlı araçları alıp tamir etselermiş.Pert arabadan bu tür bir yarış aracı yapmaları benim ilgimi çekmedi.

Ekibin başındaki kişi'' otorite'' adıyla daha önceden program yapıyordu.Araba test videolarıda var internette.

Daha önce trt belgeselin tamirhane adı altında yaptıkları hasarlı aracı alıp çıkma vs parçalarla aracı düzeltip sattıkları program geldi aklıma.İçlerinden birini daha sonra bir filmde yan rolde görünce şaşırdım.

Yani bu programında son bölümünde güneş gözlügü ile felan kamera karşısına geçmişler.Yani bu adamlar gerçek usta mı yoksa oyuncu mu ? Diyelim ki usta olsunlar işi gerçekten bilen kaliteli ustalar olduklarını sanmıyorum.Seçtikleri takımlara/ustalara bakınca zaten kaybediyorlar.Az çok sanayiye giden yada tamirciye gidenler usta tiplerini bilir emekçi insanlar.Belli bir kalıp var.Programda ki kişiler tamir eden ustadan ziyade araç satan satış temsilcisi gibi.Mesela tamira tadilat programında ki ''Edd'' yaptıgı işe/anlatışına bakınca en azından birşeyler ögreniyorsunuz güzelde işini yapıyor.Gas monkey ekibi de farklı.

Trt belgeselin bir başka programında da insanlardan arabalarını alıp modifiye ediyorlardı.Orjinalinden beter edip insanlara veriyorlardı Bana ''Araba SOS'' hatırlatmıştı.Tabi ARABA SOS çok kaliteli ve güzel bir yapım.

Sonuç olarak hep yabancı yapımları taklit ediyorlar.Ama onlar kadar kaliteli olmayınca batırıp çıkıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 30 Ekim 2016; 22:36:08 >

• 1 Saat önce trt belgesel'de izledim ve beğendim.
  • ysnsln kullanıcısına yanıt
    Historydeki programın tekrarını 100 kere izlemekten iyidir

• Menemeni karistirmasalardi iyi gidiyodu. Turk illa bi turklugunu gosterecek. Ama cidden guzel olmus ilk defa trtyi tebrik ediyorum. Elyla mecnundan sonra izlenebilecek bi program yapmislar. Insallah dahada guzel olur ilerleyen zamanlarda.

• %100 oto muydu neydi ? Ondan sonra baya akıllanmışlar gibi gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

%100 oto muydu neydi ? Ondan sonra baya akıllanmışlar gibi gözüküyor

Yüzde Yüz Oto programı gerçekten tam bir faciaydı
  • İşte bu.

• Halit bolkan olmasina cok sevindim cok teknik biri ama boyle vi konsept yerine normal arabalari guclendirseler cok gzl olur

• Takip

• Patlak dsg toplama programı yapsalar çok daha fazla izlenir.

The bomb has been planted.

• İnşallah güzel yerlere gelir.
  • gününü ve saatini ögrenelim belki izleriz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.