|
Bildirim
Youtube'da beklediğini bulamamışlar kulübü gibi olmuş. Ücretsiz de olsa böyle zibilyon tane içerik platformuna üye olunmaz ki. Oyun satış platformlarını geçtiler. Diablo aratırsın steam de yok, battle net, başkasını aratırsın ea play, diğeri epic exclusive. Ohoo, çorba oldu.
|
exxenden kaliteli
|
bedavacılar kullansın işte, yok netflix pahalı yok yotube premium pahalı ... alın bak tertemiz bedava, bedava olunca platform nasıl oluyormuş görün işte:)
|
arkadaşlar eleştiri yapmayı bırakalım çünkü birileri gerçekten geniş düşünüp yeni çağa ayak uydrumaya çalışıyor. bence çok iyi olmuş böyle devam.
|
Tek yerden her şeyi yaptığın gün bazı firmalar tekelleşmiş piyasayı istediği gibi yönetiyor demektir. O yüzden rekabet iyidir. Epic sayesinde 80 liralık oyunu 20 liraya aldım. Rekabet içerikte doğurur. Exxen izlemem bu arada gain bile ondan daha güzel :) |
İştete bole giricen baslangici tebrik ettim.
Koskoca netflix 1 ay ücretsiz girdi ismi lazim degil 1 hafta ucretsiz diyor 😂 |
Zorla mı üye yapıyorlar sizi, yoksa kendinize mi hakim olamıyorsunuz?
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 30 Aralık 2020; 19:8:18 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklam engelleyiciler yüzünden web tarayıcılarda kullanımı yok sanırım. |
|
|
Bende linkden de bulmuyor. GAIN, GAİN, gain, gaın, Gain, Gaın, com.trgain.mikrogain şeklinde aradım ancak markette çıkmıyor. Google'da bağlantısını bulup gönderiyorum ama Google Play'de göremiyorum. Herhalde her telefonu desteklemiyor. Telefonum yeni ve iyi bir telefon olmasına rağmen uygulamaya ulaşamadım. Bu sebeple benim için -1 ile başladı. |