Şimdi Ara

94-95 Nesli Sakal/Boy Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 94'lü olarak halen sakalım tam anlamında çıkmadı ve boyum da 175 cm. Çevremdeki 94 ve 95 doğumluların benden çok bir farkı yok. Biz neden böyle olduk?

97-98liler bizden büyük gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 94 luyum sakal var ama seyrek suriyeli sakali gibi boy 170. kardesim 2002 dogumlu boyu 180 sakali yok ama cikar elbet

• 95'liyim boyum 183 kilom 81. Sakallarım yeni yeni başlıyor bu işler genetik. Babamın da benim yaşlarda çıkmış.

• Bu sadece sana yada 94-95 doğumlulara özgü bir durum değil bende senin gibiyim özelikle sakal yok ancak ben mutluyum işin geregi hergün kesmem gerekecekti

• 95 liyim Sakal sadece çenede boy 1.78.Bazı arkadaşlarımda benim gibi bazı arkadaşlarımda sakal boy almış yürümüş anlaması zor.

EDİT:Hocam bide imzanızdaki yazı neye ait bilgi verirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wardenclyffe -- 23 Ağustos 2016; 19:51:19 >
  • 95liyim boyum 183 kilom 95 sakallarım da 14yaşımdan beri var lise ikiden beri tıraş oluyorum hatta o kadar ki elmacık kemiklerimde bitiyor sakalım ama sert sert değiller bildiğin saç gibi neden acaba

• Wardenclyffe kullanıcısına yanıt
    Neden bilgi vereyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cidden 95 liyim boy 1.65 bu nesilde hep bir sikinti oldu

• Tamamen genetik hazırlıkta çıkmaya başladı ve bir senede tamamlandı sakalım , 95 li olup lisede komple sakallı olan arkadaşlarım var
  • 97 liyim

Sakal bıyık full

Boy kıt

172

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakal yok boy 1.90 kilo 87 tip yok

• 94
    1.74
    Çenenin alt kısımda çıkıyor bolca ama üstte iş yok.Cihatçı mücahitler gibi geziyorum.Sakal var bıyık yok.
  • 96liyim boyda sıkıntı yok 1.82-83 sakal neredeyse hiç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeiLucas -- 23 Ağustos 2016; 20:34:14 >
  • 95liyim. 1.80 boy 70 kiloyum. Sakalım yok nedecek kadar az zaten sevmem sık sık tıraş olurum. Fiziğim iyi yani ne hayvani bir boyum var ne de incecik bir görüntüm. Önceden 80 kiloydum ama 10 kilo verdim bu sene daha iyi oldum :D

• Tüm nesil bozukmuş iyi bende sakal sorunu tek bende var sanıyordum.

• Ulan nerde.dh erkekleri biride 190 sarisin mavi gozlu dememis

• Genetik. 93 ve 94lü çok uzunlarda var 97-98li çok kısalar da. Bu doğum yılına bakmaz beslenme türüne bakabilir veya ağır işlerde çalışma /strese bağlı olarak uzayamamış olabilirler ama sanmıyorum. Boyun ve sakalın genetikle ilgisi var doğum yılıyla değil.
  • 95 liyim boy 180 kilo 85
    sakallar vikings terk
    büyüklerin bile abi dediği oluyor

• 94
    184
    sakal var

ama yaşımdan küçük gösteriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 23 Ağustos 2016; 20:45:59 >
  • Yeni nesil daha uzun boylu geliyor bana 94-95 arasi bircok bildiklerim var boylari cogunlukla kisa benim gibi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.