Şimdi Ara

Webdenal stok yalanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam forumdan erginy15 nickli arkadaşımız 1440TL den satılırken bu karttan almış. Almadan önce arayıp stoğu teyit ettikten sonra sipariş geçmiş ve akşamına firmadan birileri "sistemsel hata olmuş stoğumuz yok" deyip parasını iade yapmışlar. Buyrun daha üstünden belki 6 saat geçmeden nasıl oluyorsa tekrar stoklara girmiş, tabi bu sefer 1885 TL den! 10-20 TL fazla verin ama böyle firmalara prim vermeyin derim.

Dolar düşüşlerini geç yansıtan Ebrarbilgisayar dan sonra müşteriyi kandıran Webdenal firmasıda alışveriş yapmayacağım firmalar arasına girdi

https://www.webdenal.com/asus-turbo-gtx1070_908739.html

@erginy15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 12 Ağustos 2016; 22:37:09 >

AMD Ryzen 7 7700 / MSI B650 Gaming Plus Wifi / GAINWARD GeForce RTX 3060 Ti Ghost / G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB 6400Mhz CL32 / KINGSTON KC3000 2TB NVMe M.2 / SEAGATE 1TB / SEAGATE 3TB / CREATIVE Sound Blaster ZX / SENNHEISER G4me Zero / RAZER Blackwidow Ultimate 2013 / RAZER Ouroboros / RAZER Vespula / COOLER MASTER Haf X 942 Black / THERMALRIGHT Peerless Assassin 120SE ARGB / CORSAIR RM650X / LG Ultragear 27GN65R-B

• İlgilenen varsa teknobiyotikte şu an 1504 TL, amazonla arasında sadece 30TL fark var.

http://www.teknobiyotik.com/asus-turbo-gtx1070-8g-8gb-gddr5-256bit-vr-ready-ekran-karti-turbo-gtx1070-8g.html
    AMD Ryzen 7 7700 / MSI B650 Gaming Plus Wifi / GAINWARD GeForce RTX 3060 Ti Ghost / G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB 6400Mhz CL32 / KINGSTON KC3000 2TB NVMe M.2 / SEAGATE 1TB / SEAGATE 3TB / CREATIVE Sound Blaster ZX / SENNHEISER G4me Zero / RAZER Blackwidow Ultimate 2013 / RAZER Ouroboros / RAZER Vespula / COOLER MASTER Haf X 942 Black / THERMALRIGHT Peerless Assassin 120SE ARGB / CORSAIR RM650X / LG Ultragear 27GN65R-B
  • aynı ürün teknobiyotikte 1500 lira civarına satılıyor. Belki onu görüp rekabet için fiyatı çekmişlerdir. Sonrasında vazgeçip fiyat eklediler ve arkadaşınıza böyle bir yalan uydurdular herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Webdenal'dan traş makinesi almıştım servis görmüş ürünü gönderdiler üzerinde servis kodu numarası var kutuyu açtım kıl dolu içi. Durumu anlattım gönderin yenisini gönderelim dediler gelen üründe kullanılmıştı o günden sonra webdenal alışverişi bıraktığım siteler arasında.
    Amd Ryzen 9 9950X3D - Asus Rog Crosshair X670E Hero - Asus Astral RTX 5090 - G. Skill Trident Z Neo 32 GB 6000 Mhz CL28 - Asus 27 OLED PG27UCDM 240Hz 4K Monitör - Cooler Master HAF 700 EVO - Asus ROG Thor 1200W PII Psu - Samsung 990 Pro 2 + 2 TB SSD - NZXT Kraken Elite RGB IPS LCD 360mm - Razer DeathAdder V4 Pro - Aula F99 Comic - ESPTiger Shan Hai Series [Kun Lun] Mouse Pad - Logitech G Pro X Wireless - Logitech Z623 Speaker - Razer Iskur Oyuncu koltuğu
  • ben geçen sistem topladım parçaları buradan aldım ertesi gün geldi, gram sorun çıkmadı, ilginç.

Orijinalden alıntı: carlos1111

İlgilenen varsa teknobiyotikte şu an 1504 TL, amazonla arasında sadece 30TL fark var.

http://www.teknobiyotik.com/asus-turbo-gtx1070-8g-8gb-gddr5-256bit-vr-ready-ekran-karti-turbo-gtx1070-8g.html

webdenal dan kredi kartımla almıştım şimdi limit olmadığı için teknobiyotik ten de alamıyorum, resmen mağdur oldum arkadaş.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geltuzat

aynı ürün teknobiyotikte 1500 lira civarına satılıyor. Belki onu görüp rekabet için fiyatı çekmişlerdir. Sonrasında vazgeçip fiyat eklediler ve arkadaşınıza böyle bir yalan uydurdular herhalde

ben siparişi geçerken aynı ürün teknobiyotik te 1800 lerdeydi iyi hatırlıyorum vatan, inventus ve hepsiburada ya da bakmıştım hatta.

Orijinalden alıntı: carlos1111

Bu akşam forumdan erginy15 nickli arkadaşımız 1440TL den satılırken bu karttan almış. Almadan önce arayıp stoğu teyit ettikten sonra sipariş geçmiş ve akşamına firmadan birileri "sistemsel hata olmuş stoğumuz yok" deyip parasını iade yapmışlar. Buyrun daha üstünden belki 6 saat geçmeden nasıl oluyorsa tekrar stoklara girmiş, tabi bu sefer 1885 TL den! 10-20 TL fazla verin ama böyle firmalara prim vermeyin derim.

Dolar düşüşlerini geç yansıtan Ebrarbilgisayar dan sonra müşteriyi kandıran Webdenal firmasıda alışveriş yapmayacağım firmalar arasına girdi

https://www.webdenal.com/asus-turbo-gtx1070_908739.html

@erginy15

hayır para hemen geri yatsa teknobiyotikdeki fırsatı değerlendiricem ama kartla alışveriş olduğundan süreç en az 3 iş günü uzayabilir dedi arayan operatör, fırsatı da kaçırıcaz belki birdaha ben de bu siteden bişey almam arkadaş

• Hocam teknobiyotikten aliaveris yapan oldumu 207 stok diyordu hala 207 ve fiyati geri artti sanirim hic satilmadi insanlari kandiriyorlar

Orijinalden alıntı: berkayjan

La siz manyak mısınız 1440 TL'den nasıl GTX 1070 satsınlar. Yanlışlık olmuş işte. Adam paranı geri vermiş. Webdenal kadar güzel firma var mı Türkiye'de ?

nerde geri vermiş 3 iş günü içinde iade edilecektir dedi arayan adam araya birde hafta sonu girdi 5 gün kullanamıyorum o parayı, hak mı bu
    bir daha bişey almam o siteden sen istediğin kadar öv o siteyi

Webdenal stok yalanı

Orijinalden alıntı: erginy15

quote:

La siz manyak mısınız 1440 TL'den nasıl GTX 1070 satsınlar. Yanlışlık olmuş işte. Adam paranı geri vermiş. Webdenal kadar güzel firma var mı Türkiye'de ?

nerde geri vermiş 3 iş günü içinde iade edilecektir dedi arayan adam araya birde hafta sonu girdi 5 gün kullanamıyorum o parayı, hak mı bu

Belliki bir yanlışlık olmuş.WEBDENAL'ı burda karalamaya gerek yok.İnsan oğlu beşerde şaşarda.Adamlar yaptıkarı yanlışı görüp düzeltmişler ve paranızı iade etmişler.Daha ne istiyorsunuz kuzum?

WEBDENAL benim gördüğüm en dürüst sitelerden biridir.Karalamak için başka İNANDIRICI bahaneler bulsanız yeriz ama bu pek Çamur At izi kalsın gibilerden olmuş

• lapry kullanıcısına yanıt
    Amazonda bir urunu herhangi bir fiyattan aldiktan sonra urun fiyati degisse bilesize ourunu o fiyattan gonderirler cunku musterimemnuniyeti 200 300 lira kardan cok daha onemlidir.

Sinek kucuk ama mide bulsndirir diye bir soz vardir bilmem bilir misiniz ?

• Bizim tüketici kanunlarımıza göre, fiyat etiketinde hata olsa bile, tüketici için hangi fiyat uygunsa o fiyattan ürünün verilmesi gerekir, yasada böyle. Ben sabah webdenalı'ı görmedim ama teknobiyotik tede fiyat düşüktü bu sabah, ama şimdi değil, belki xml ile çektikleri gelen veride bir sorun oluştu ve fiyat yanlış girildi, tabiki olabilir, ama kanunen alan kişi ucuza almış olsada yasal hakkıdır, bence arkadaşım sen hakkını kanunen aramalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapry

quote:

Orijinalden alıntı: erginy15

quote:

Belliki bir yanlışlık olmuş.WEBDENAL'ı burda karalamaya gerek yok.İnsan oğlu beşerde şaşarda.Adamlar yaptıkarı yanlışı görüp düzeltmişler ve paranızı iade etmişler.Daha ne istiyorsunuz kuzum?

WEBDENAL benim gördüğüm en dürüst sitelerden biridir.Karalamak için başka İNANDIRICI bahaneler bulsanız yeriz ama bu pek Çamur At izi kalsın gibilerden olmuş

Sen bunu karalama gibi görüyorsun, ben ise hakkım yenmiş gibi görüyorum. Başka bir arkadaş ta paranı iade etmiş diye savunma yapıyor, onu damı yapmasaydı yani komiksin cidden. Alışveriş yapmadan telefonla müşteri hizmetlerini aradım ve stok var mı, fiyat doğrumu ve iade süreci hakkında bilgi aldım. Hepsi olumlu olunca alışveriş yaptım. Birazcık araştırsan ben alışverişi yapmışım ellerinde ürün varsa göndermek zorundalar, bunu stokta ürün yok diyerek yalan söyleyip iptal edemezler. Yalan söylediler diyorum çünkü bana gelen telefonun ardından 5 saat geçmeden tekrar yüksek fiyattan satışa sunuldu ürün. Acaba bu durumla sen karşılaşsan nasıl tepki verirdin?

Webdenal stok yalanı

• Nasıl? Adamlar beni aradı bir yanlışlık olmuş tedarikçi firmada ürün kalmamış, işleminizi iptal ediyoruz dedi ben nasıl olur dedimse de adam bazen sistemsel yanlışlıklar olabiliyor stok var gibi görünmüş dedi. İyi napalım dedim kapattım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.