Şimdi Ara

MSI GTX 1060 6GB KARINCALANMA SORUNU + HEPSİBURADA.COM MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar 02/2017 tarihidne hepsiburadadan msi gtx 1060 6gb ekran kartı aldım. 1 saat öncesine kadar herhangi bir problem olmadan kullanırken cs go oynarken aniden görüntüde karıncalanmalar başladı. Ekran görüntüsü şu şekli aldı.

Önce monitörden düşündüm pcyi götürüp tvye bağladım aynı sorun devam ediyordu. Ekran kartını devre dışı bıraktım intel hd graphics ile çalışırken görüntü düzeldi herhangi bir sıkıntı çıkmadı. DDU ile tüm sürücüleri silip yeniden en güncel sürüyü yükledim ekran kartı çalışınca görüntü aynı şekilde yine karıncalı oldu. Bu sorunu önceden yaşamış birisi var mıdır acaba, halledebileceğim bişe var mı yoksa garanti yolu gözüktü mü ?

UPDATE:

Ekran kartımı İstanbul'da bulunan MSI yetkilisi Service Point'e kendim elden götürdüm 3 günlük bir incelemenin ardından ürünün arızalı oldugu tespit edildi. Hepsiburada.com'a değişim/iade olarak gönderildi. Ekran kartımı indirim oldugu vakit 1370 liraya almıştım. Hepsiburada.com 1 gün içinde hesabıma para iadesi yaptı. Oysa ki ben aynı ekran kartının yenisini istemiştim. Şuan 1450-1600 lira arası satılıyor aynı kart. Bunun için tekrar mail gönderdiğimde gelen cevap

Stokları kontrol ettiğimde ellerinde şuan aynı karttan var. Değişim istediğim halde para iadesi yaptılar. Böyle bir hakları var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ztreptococ -- 26 Mayıs 2017; 23:30:24 >

• Güç kaynağınızda bir sorun olabilir.Farklı bir güç kaynağı ile deneyin.Ya da ekran kartınızı farklı bir bilgisayara takıp öyle deneyin.Yine karıncalanma olursa garantiye verin.
  • Eğer oyundayken aynı şekiller renkli olarak çıkıyorsa shadow play falan kapatıp tekrar deneyin olmadı voltaj az gelmiştir frekansı düşürün.
  • Vram lar bozulmuş olabilir hocam size garanti yollari görünüyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantiye yollayın hocam ekran kartından kaynaklı.
    Bu screenshot ı çıktı alıp ekran kartının kutusunun içine koyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riesso -- 20 Mayıs 2017; 0:19:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia RX480'le rekabet edebilmek için 1060'larda malzemeden çalmış gibi geliyor bazen.
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calimocho -- 20 Mayıs 2017; 0:32:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VRAM, GPU veya Kapasitör kaynaklı bir hata. Donanımsal olduğu için garantiden yeni kart yollamaları gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calimocho

Hee AMD fanboy GTX980 ve 6700K kullanıyorum AMD ile hiçbir bağım yok çocuk gibi yaftalamayın herkesi rica ederim.

• Ürünün durumu ile ilk mesaja güncelleme yaptım.
  • Hepsiburada'nın sattığı Gaming X 1060 6GB mevcut. Bu durumda size kartı göndermeleri gerekir.

Stoklarında yoksa, başka marka, o da yoksa ancak o vakit para iadesi yapmaları gerek. Tekrar yazın, konuya biraz daha hakim şekilde yazışın ama.

Şikayetvar'a da yaz, oradan hemen iletişime geçiyorlar genelde firmalar. Şikayet linkini de onlara at.
  • Klasik hepsiburada.com çakallıkları.
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Bilinen 1060 önce çıkan GPU yani çıktığında ortada henüz 480 yoktu, bu durumda 480 onunla mücadeleye girebilmek için doldurulmak zorunda kalınmışta olabilir.

Fakat snnkiside enteresan bir düşünceymiş, yani bir GPU üreticisi GPU'nun malzemesinden çalarak dahi rekabet edebilmesi durumu, düşünnce içinde malzeme yok boş halde ama benzer performans veriyor, e boş olunca haliyle az yakıyor az ısınıyor gibi + lara da kavuşuyor, boşa örnek olrkta 2304 vs 1280 shader ek olrkta 256bit vs 192bit, 8 vs 6gb gibi şeylerde gösterilebilir ve bunlardan yola çıkıncada evet baya bir çalmış hemde planlı çalmış denebilir, çünkü nvidia bunu zaten yıllardır yapıyor ama buna hırsızlık değil teknolojik fark deniliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNaR-X -- 27 Mayıs 2017; 3:49:20 >
  • Siz değişim istediğinizde para iadesi yapmak gibi bir kurtuluş yolları yok. Ancak hiçbir şekilde ellerinde stok yoksa bunu yapabilirler. Dilerseniz tüketici hakem heyetine harçsız bir şekilde başvurabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.