Bildirim
NVIDIA GTX 1060 , GTX 1050 Ti , GTX 1050 ANA KONU (İncelemeler geldi) (28. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam kaça aldınız ? sıcaklık değeriniz kaç oldu max ? CW var mı ? Bende de rox strix customu mevcut maksimum 61 deceyi gördüm,kartın kendi OC'si ile otomatik oyun esnasında 2000Mhzlere çıktığı halde 61dereceyi geçmedi,ancak hafiften ağlıyor bobinler,hayırlı uğurlu olsun sorularımı yanıtlarsanız sevinirim geceniz güzel olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afkazankayaa -- 28 Temmuz 2016; 3:07:10 > -
Merhaba arkadaşlar.Bende uzun süreli bir araştırmadan sonra 1060 almakta karar kıldım Şuan ya amazondan alıcam yada vatandan.Sorum ise şu eğer amazondan alırsam 300 dolar civarlarında alabilecegim oyun için en iyisi hangi model olur ?Şuan önericeginiz modeli stokta olsun yada olmasın önerin siz kafama yatarsa stokta olmasa bile gelmesini beklerim
Birde zotac,msi,asus yada evga olup olmaması ne kadar etkiler?Bunların arasında gözle görülür bir fark var mıdır ?
-
Arkadaslar ben de dayanamadim Galax 1060 aldim . Oyun icin herhangi bir problem yaratir mi acaba ? Yurt disi sitelerde Galax i oven cok yani ben bilmedigim icin iyi mi kotu mu baktim ama yorumlar olumlu gibiydi .
5 agustos ta kargolanacak iptal etme sansim var sanirim .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
Arkadaslar ben de dayanamadim Galax 1060 aldim . Oyun icin herhangi bir problem yaratir mi acaba ? Yurt disi sitelerde Galax i oven cok yani ben bilmedigim icin iyi mi kotu mu baktim ama yorumlar olumlu gibiydi .
Hocam arkadasın atmıs oldugu diger 2 kart(asus ve msi) degilde neden galax aldın acaba ? Fiyattan dolayı mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: LiuKang
quote:
Hocam arkadasın atmıs oldugu diger 2 kart(asus ve msi) degilde neden galax aldın acaba ? Fiyattan dolayı mı?
Aynen siparis verdim iptal etme sansim var gibi
Msi in fiyati zaten Vatandakine yakindi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: LiuKang
quote:
Hocam arkadasın atmıs oldugu diger 2 kart(asus ve msi) degilde neden galax aldın acaba ? Fiyattan dolayı mı?
Aynen siparis verdim iptal etme sansim var gibi
Msi in fiyati zaten Vatandakine yakindi
dx 12 de rx 480 daha iyi diyorlar dx 11'de de gtx 1060 ama oyunların çoğu dx 12 ile çıkacak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
türkiyedeki fahiş geforce fiyatları yüzünden kartı sanırım hong kong'dan alacağım. 1013tl'ye geliyor hong kong'da...
tayvan'da ise 992tl aynı ekran kartı.
yine aynı yerlerde rx 480 daha ucuz ama arada 50tl fark var... -
en mantıklısı ebrardan almak en iyi fiyat onlarda ,ama amazonuda kovalamak gerekli belki daha uyguna gelebilir -
-
galax da iyidir ama fanlar sürekli çalışır ben de galax alacağım
-
arkadaşlar bu kartı almayı dusunuyorum lakin nasıl olurda gtx 970 daha pahalı olur onu anlamış değilim
almayı dusundugum kart kısmetse
tabikide
buwww.vatanbilgisayar.com
Msi GeForce GTX 1060 Gaming X 6 GB Ekran Kartı Fiyatı - Vatan Bilgisayarhttp://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx1060-gaming-x-6g-gddr5-192bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html
fiyatada yapacak bişey yok buna sukur ben 1500 den aşşağı olmaz diyordum
-
gtx 970 1170 tl daha pahalı değil -
www.vatanbilgisayar.com
Msi GeForce GTX 1060 Gaming X 6 GB Ekran Kartı Fiyatı - Vatan Bilgisayarhttp://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx1060-gaming-x-6g-gddr5-192bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html
kart stoklara girmiş nispeten daha uygun olarak,bekleyenler yumulun
-
Bu aralar kart alacak olsam, bunu alırdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: gravelyn
gtx 970 1170 tl daha pahalı değil
asusunkine baksana bi -
asus gtx 970. Yine gtx 1060 asus dan daha ucuz. Yurtdışında da zaten gtx 970 ler 1060 lardan daha pahalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: afkazankayaa
http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx1060-gaming-x-6g-gddr5-192bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html
kart stoklara girmiş nispeten daha uygun olarak,bekleyenler yumulun
Anlayamıyorum cidden. Bu fiyatlara nasil satabiliyorlar. 289$ olan karti resmen 450$ a satiyolar bize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yine çok pahalı üstüne biraz daha koyup amazondan 1070 alınıyor bu paraya. -
Rog Strixler customların nirvanası olduğu için pahalı giriyor markete
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X