Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1060 , GTX 1050 Ti , GTX 1050 ANA KONU (İncelemeler geldi) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.521
Cevap
28
Favori
58.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Rx 480 Nitro+ düşünürken ne kısmet oldu :/ HD4870 ve HD7870 üzerine gtx1060 haliyle tuhaf geliyor bana ama güzel kart, serin de. Performansı da FC4 oynadım, fazlasıyla tatmin etti. Tüm ayarlar ultra ve geliştirmeler de full txaa 2 olmak üzere fhd de 60 altına düşmüyor. Diğer taraftan Fast Sync de ekledik mi olaya bayağı tatlı görünüyor. (Öğlen almama rağmen kasa temizliği ve düzenlemeyle bayağı zaman kaybettim. Bir de üstüne ddu da problem yaşadım)

NVIDIA GTX 1060 , GTX 1050 Ti , GTX 1050 ANA KONU (İncelemeler geldi)

Hocam kartın sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız ?
    Asus mu daha iyi yoksa msi mi ?

Ayrıyetten bende tam bugün vatandan çekiyordum. Bi baktım saniyeler içersinde stok bitmiş :/

• St Batuhan kullanıcısına yanıt
    Hocam kaça aldınız ? sıcaklık değeriniz kaç oldu max ? CW var mı ? Bende de rox strix customu mevcut maksimum 61 deceyi gördüm,kartın kendi OC'si ile otomatik oyun esnasında 2000Mhzlere çıktığı halde 61dereceyi geçmedi,ancak hafiften ağlıyor bobinler,hayırlı uğurlu olsun sorularımı yanıtlarsanız sevinirim geceniz güzel olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afkazankayaa -- 28 Temmuz 2016; 3:07:10 >
  • Merhaba arkadaşlar.Bende uzun süreli bir araştırmadan sonra 1060 almakta karar kıldım Şuan ya amazondan alıcam yada vatandan.Sorum ise şu eğer amazondan alırsam 300 dolar civarlarında alabilecegim oyun için en iyisi hangi model olur ?Şuan önericeginiz modeli stokta olsun yada olmasın önerin siz kafama yatarsa stokta olmasa bile gelmesini beklerim Birde zotac,msi,asus yada evga olup olmaması ne kadar etkiler?Bunların arasında gözle görülür bir fark var mıdır ?
  • Arkadaslar ben de dayanamadim Galax 1060 aldim . Oyun icin herhangi bir problem yaratir mi acaba ? Yurt disi sitelerde Galax i oven cok yani ben bilmedigim icin iyi mi kotu mu baktim ama yorumlar olumlu gibiydi .

5 agustos ta kargolanacak iptal etme sansim var sanirim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Arkadaslar ben de dayanamadim Galax 1060 aldim . Oyun icin herhangi bir problem yaratir mi acaba ? Yurt disi sitelerde Galax i oven cok yani ben bilmedigim icin iyi mi kotu mu baktim ama yorumlar olumlu gibiydi .

Hocam arkadasın atmıs oldugu diger 2 kart(asus ve msi) degilde neden galax aldın acaba ? Fiyattan dolayı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

quote:

Arkadaslar ben de dayanamadim Galax 1060 aldim . Oyun icin herhangi bir problem yaratir mi acaba ? Yurt disi sitelerde Galax i oven cok yani ben bilmedigim icin iyi mi kotu mu baktim ama yorumlar olumlu gibiydi .

Hocam arkadasın atmıs oldugu diger 2 kart(asus ve msi) degilde neden galax aldın acaba ? Fiyattan dolayı mı?

Aynen siparis verdim iptal etme sansim var gibi

Msi in fiyati zaten Vatandakine yakindi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

quote:

Aynen siparis verdim iptal etme sansim var gibi

Msi in fiyati zaten Vatandakine yakindi

dx 12 de rx 480 daha iyi diyorlar dx 11'de de gtx 1060 ama oyunların çoğu dx 12 ile çıkacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• türkiyedeki fahiş geforce fiyatları yüzünden kartı sanırım hong kong'dan alacağım. 1013tl'ye geliyor hong kong'da...

buymore.hk
    訂購電腦最快即日送到
    http://buymore.hk/shop/goods.php?id=14630

tayvan'da ise 992tl aynı ekran kartı.

yine aynı yerlerde rx 480 daha ucuz ama arada 50tl fark var...
  • en mantıklısı ebrardan almak en iyi fiyat onlarda ,ama amazonuda kovalamak gerekli belki daha uyguna gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcun12122

quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Rx 480 Nitro+ düşünürken ne kısmet oldu :/ HD4870 ve HD7870 üzerine gtx1060 haliyle tuhaf geliyor bana ama güzel kart, serin de. Performansı da FC4 oynadım, fazlasıyla tatmin etti. Tüm ayarlar ultra ve geliştirmeler de full txaa 2 olmak üzere fhd de 60 altına düşmüyor. Diğer taraftan Fast Sync de ekledik mi olaya bayağı tatlı görünüyor. (Öğlen almama rağmen kasa temizliği ve düzenlemeyle bayağı zaman kaybettim. Bir de üstüne ddu da problem yaşadım)

NVIDIA GTX 1060 , GTX 1050 Ti , GTX 1050 ANA KONU (İncelemeler geldi)

Hocam kartın sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız ?
    Asus mu daha iyi yoksa msi mi ?

Ayrıyetten bende tam bugün vatandan çekiyordum. Bi baktım saniyeler içersinde stok bitmiş :/

quote:

Orijinalden alıntı: afkazankayaa

Hocam kaça aldınız ? sıcaklık değeriniz kaç oldu max ? CW var mı ? Bende de rox strix customu mevcut maksimum 61 deceyi gördüm,kartın kendi OC'si ile otomatik oyun esnasında 2000Mhzlere çıktığı halde 61dereceyi geçmedi,ancak hafiften ağlıyor bobinler,hayırlı uğurlu olsun sorularımı yanıtlarsanız sevinirim geceniz güzel olsun

Maksimum %44 fan hızı ve 68 dereceyi gördü ve hızlar ise 1860mhz e 4007x2 şeklindeydi. Henüz ayrıntılı test yapma imkanım olmadı aslında. Far Cry 4 ün görselliği, uzun zaman sonra doğru düzgün oyun oynama aşkımı getirdi. Coil Whine yok ya da ben fark etmedim henüz ama 200-300 fpslik menü kısımlarında bir ses duymadım karttan. Bir de kartın alt kısmında da 2 tane fan var ama bunlar da havayı tersi yönde yani karta doğru değil de alt tarafa doğru veriyor radyatörü soğutmak için. Sanırım bu şekilde olmasa ısı daha iyi olabilirdi, tabii fan hızı da arttırılabilir ama hem 68 derece hem de sessiz olması bana yeterli. Asus daha iyi olabilir belki ama fiyat olarak, aradaki fark ile oyun almak mantıklı geliyor. Bir de MSI da tasarım olarak falan fena değil sonuçta.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    galax da iyidir ama fanlar sürekli çalışır ben de galax alacağım
  • arkadaşlar bu kartı almayı dusunuyorum lakin nasıl olurda gtx 970 daha pahalı olur onu anlamış değilim
    almayı dusundugum kart kısmetse
    tabikide
    bu
    www.vatanbilgisayar.com
    Msi GeForce GTX 1060 Gaming X 6 GB Ekran Kartı Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx1060-gaming-x-6g-gddr5-192bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

fiyatada yapacak bişey yok buna sukur ben 1500 den aşşağı olmaz diyordum

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    gtx 970 1170 tl daha pahalı değil
  • www.vatanbilgisayar.com
    Msi GeForce GTX 1060 Gaming X 6 GB Ekran Kartı Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx1060-gaming-x-6g-gddr5-192bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

kart stoklara girmiş nispeten daha uygun olarak,bekleyenler yumulun

• afkazankayaa kullanıcısına yanıt
    Bu aralar kart alacak olsam, bunu alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravelyn

gtx 970 1170 tl daha pahalı değil

asusunkine baksana bi
  • ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    asus gtx 970. Yine gtx 1060 asus dan daha ucuz. Yurtdışında da zaten gtx 970 ler 1060 lardan daha pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afkazankayaa

kart stoklara girmiş nispeten daha uygun olarak,bekleyenler yumulun

Anlayamıyorum cidden. Bu fiyatlara nasil satabiliyorlar. 289$ olan karti resmen 450$ a satiyolar bize

• afkazankayaa kullanıcısına yanıt
    Yine çok pahalı üstüne biraz daha koyup amazondan 1070 alınıyor bu paraya.
  • gravelyn G kullanıcısına yanıt
    Rog Strixler customların nirvanası olduğu için pahalı giriyor markete
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.