Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1060 , GTX 1050 Ti , GTX 1050 ANA KONU (İncelemeler geldi) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.521
Cevap
28
Favori
58.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende gtx 1060 aldım asus beyaz 2 fanlı model
    gayette güzel kart :)
  • Darısı başınıza efenim@gravelyn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msb101 -- 31 Temmuz 2016; 8:40:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsungq S kullanıcısına yanıt
    Hocam kart kaç derecelerde yuk altında backplate si varmı biraz bilgi verirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Hocam kart kaç derecelerde yuk altında backplate si varmı biraz bilgi verirmisin

merhaba yük altında dikkat etmedim ama istanbulun hava sıcaklığında boşta %28 fan hızında 40derece
    arka plakası malesef yok
  • samsungq S kullanıcısına yanıt
    fanlar sureklımı donuyor yoksa bellı bır sıcaklıktan sonramı donmeye baslıyor ?
  • merhaba,

alacaklara fikir olması açısından, fanları ilk açılıştan itibaren sürekli dönüyor, arkasında backplate yok ama çok ısınmıyor zaten, kart gayet güzel kutulanmış, paketin içinden cdsi dışında birşey çıkmıyor :) bari bir asus stickeri olabilirdi,
    kasam zalman z11 plus ve rahat bir şekilde içine sığıyor, malzemesi kaliteli gibi gibi fanların yaprakları biraz çıtkırıldım gibi,
    iyi oyunlar,

ASUS GTX1060 GDDR5 6GB 192Bit Nvidia Dual GeForce DX12 Ekran Kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungq -- 31 Temmuz 2016; 14:10:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: samsungq

merhaba,

alacaklara fikir olması açısından, fanları ilk açılıştan itibaren sürekli dönüyor, arkasında backplate yok ama çok ısınmıyor zaten, kart gayet güzel kutulanmış, paketin içinden cdsi dışında birşey çıkmıyor :) bari bir asus stickeri olabilirdi,
    kasam zalman z11 plus ve rahat bir şekilde içine sığıyor, malzemesi kaliteli gibi gibi fanların yaprakları biraz çıtkırıldım gibi,
    iyi oyunlar,

Tekrar hayırlı olsun güzel kart bende takipteyim Msi stoğu gelmezse mecbur bunu alacaz yada kazık olan strix modelini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler bende vga çıkışlı monitör var gtx 1060 alıp dönüştürücü ile kullanma şansım varmı ? 1-2 ay içinde monitör alana kadar idare edermi yani
  • Arkadaşlar Bu Ebrar bilgisayar ın yetkili servis garantisi tam olarak kim oluyor ? 2 Yıl garantili ama bu Doğu Bank kafasında bir esnaf ise 2 yıl garantinin pek anlamı yok gibi ?
  • 1080-1070 konusuna ekledim.asıl yeri burası.

forums.evga.com
    EVGA GeForce GTX 1060 BIOS Update (Single Fan Models Only) - EVGA Forums
    http://forums.evga.com/EVGA-GeForce-GTX-1060-BIOS-Update-Single-Fan-Models-Only-m2520978.aspx

evga düz ve sc için fanın durmasını sağlayan yeni bios.üyelik gerekiyor.

amd anakartlarda update yapılamayabiliyormuş bir bug dan dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 31 Temmuz 2016; 15:46:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Arkadaşlar Bu Ebrar bilgisayar ın yetkili servis garantisi tam olarak kim oluyor ? 2 Yıl garantili ama bu Doğu Bank kafasında bir esnaf ise 2 yıl garantinin pek anlamı yok gibi ?

http://www.cozum.com.tr/

firma bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Arkadaşlar Bu Ebrar bilgisayar ın yetkili servis garantisi tam olarak kim oluyor ? 2 Yıl garantili ama bu Doğu Bank kafasında bir esnaf ise 2 yıl garantinin pek anlamı yok gibi ?

http://www.cozum.com.tr/

firma bu.

Ekşiden falan baktım da biraz garanti konusunda iyi gibiler az yorum var gerçi . Şikayetvar da bulamadım pek bir şey

• Arkadaşlar vatana 1060 stoğu nezaman gelir bilgisi olan varmı

• Ne kadr gerçerlidir bilmiyorum, ama belki bir gösterge olabilir.

Sitelerine bir baktım, sanki 800X600 çözürnülükte hazırladılar galiba. 1080p ekranda yarısı arkaplan boş şeklinde görünüyor. Temiz, parlak, hızlı bir arayüz ama bir o kadar da basit ve "küçük" görünüyor.

Bilmiyorum, oldum olası güvenmiyorum Türkiye'deki garantilere.
  • Msi gaming x i tavsiye ederim backplate var ve vramlerinde üzerinde ayrı bir plaka var.
    Ankarada oturuyorum gta da ilk 30 dk filan sıcaklık 60 ı geçmedi, geçince de max 64 oldu.
    fallout da sıcaklık 60 ı gecmedi.
    lol de filan ısınmıyor.
    1070 alacaktım iyiki vaz geçmişim 1080p icin ideal kart bide 3d playi crackleye bilseydim 3d tvde test edecektim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi buraya alalım
  • Beyler bu stok nezaman gelir vatana kimsenin bi fikri yokmu asusu aldıracaksınız bana 1500 e bak

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    1500 lira şu anda çok para üstat (evet zamanında GTX 970 e 1460 TL vermiş olabilirim :)).
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Beyler bu stok nezaman gelir vatana kimsenin bi fikri yokmu asusu aldıracaksınız bana 1500 e bak

2 gün önce MSI aldığımda stok yok gözüküyordu, ben de aşağıdaki STOKTAKİ MAĞAZALAR kısmındaki mağazalarla görüştüm onlarda varmış. Elden gidip aldım.
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    tesekkürler hocam.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.