Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1060 , GTX 1050 Ti , GTX 1050 ANA KONU (İncelemeler geldi) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.521
Cevap
28
Favori
58.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rx 480 in konusundan geldim resmen medeniyete gelmiş gibi oldum orada heryer fanboy efendim durduramıyoruz.Bu arada fikirlerim yavaş yavaş 480 den 1060 a doğru kaymaya başladı sanıyorum doğru yolu buluyorum ne diyosunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Msb101

Rx 480 in konusundan geldim resmen medeniyete gelmiş gibi oldum orada heryer fanboy efendim durduramıyoruz.Bu arada fikirlerim yavaş yavaş 480 den 1060 a doğru kaymaya başladı sanıyorum doğru yolu buluyorum ne diyosunuz?

Valla dostum ben beklemekten sıkıldim 100-150 lira icin de artik beklemem .

2 aydir bekliyoruz ne oldu ? Rx ısıniyor diyorlar agustos sonu ozeller gelse bu sefee fiyat garantisi yok ee ne olacak ? 470-460 ozeli mi bekleyecegiz ?

Hep bekle bekle aldim gitti ben hala iptal sansim var bakarkm duruma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün msi gtx 1060 modelini aldım. Coolwhine problemi yok. Kart mükemmel birşey. Sanırım bana kaliteli bir gpu denk geldi. Kart kusursuz gibi. R9 390'dan sonra ekrandaki kalite bile farklı geliyor.
    Kart FALLOUT 4'de 60 derecede sabitlendi. Fanlar uzun süre çalışmadı.
  • orcun12122 O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun üstat. Güle güle, sorunsuz kullanırsın umarım.
  • realthing kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim. Darısı sizin başınıza.
  • ebrara güvenebilirmiyiz?
  • Grasyas01 kullanıcısına yanıt
    Zamanında ebrar diye çocukluk aşkım vardı. Alt mahalledeki çocuklarla bilye oynarken görmüştüm kızı tabi ben durur muyum? Aldım bütün bilyelerimi evden ciktim sokağa aklımca hava atıcam kız bana aşık felan olucak. Gittim hemen kızın yanına ne dediyse bana artık(ona bakmaktan dinlememişim) teketek bilye oynamamızı teklif etti tabiki kabul ettim. Ve en sonunda olan oldu ve Yenildim kız her gördüğünde dalga geçerdi peki şuan ne mi oldu? Evliyiz hanımefendiyle

Şaka şaka böyle hikayelere hep özenmiştim.Dostum benden sana bi tavsiye ebrarlara sakın güvenme (firma olanla bir bilgim yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msb101 -- 29 Temmuz 2016; 13:52:25 >

• CW konusunda garantiye gidiyormuş kart ASUS yetkili servisi ilgileniyormuş yani mutlaka servis onayı olması gerekiyor değşim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grasyas01

ebrara güvenebilirmiyiz?

Güven konusunda bir şey diyemem ama 1 haftadır takip ediyorum. Dolar yükseldiği zaman fiyatlar arttı dolar şu an 3.01 e kadar geriledi ama fiyatlar aynı kaldı. Hatta 1220 TL olan Galax GTX 1060 dolar dustugu halde 1256TL yaptılar. Galax GTX 1070 te aynı şekilde. Ben bu firmayı samimi bulmadım. Ayrıca telefonla Galax firmasının distribütörünü sordum, söylemediler. Meğersem kendileriymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 29 Temmuz 2016; 14:14:27 >
  • vatandan aldığım msi gtx 1060 geldi. gerçekten tipi filan güzel görünüyor.
    cw 3000 fps üzerinde kasaya kulağı dayayınca anca duyuluyor çokta önemli değil açıkçası monitörün adaptörü daha çok ses yapıyor.
    witcher 3 açtım biraz dolandim fanları çalışmadı yani 60 dereceyi geçmedi.
    kartın altta kalan ledlerin rengi değiştirilemiyor tek olumsuz yanı o.

• Msb101 kullanıcısına yanıt
    sadasdasdasd sağol hocam xd
  • Nvidia GeForce GTX 1060 İncelemesi/Technopat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 30 Temmuz 2016; 13:17:23 >
  • Sonunda ejderiyalı 1060'ıma kavuştum merak ettiğiniz bvir şey varsa sorabilirsiniz

Nereden , kaç paraya aldınız ?
  • Arkadaşım nereden kaça aldın acaba

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Vatanın izmit magazasindan 1360 tl ye aldım.Magazaya gittiğimde ellerinde sadece 1 tane vardi o da bana nasipmiş.Duyuyorum arkadaslarin amazondan alaydin ya diye haykırışlarını fakat hem garanti mevzusu hemde bu gumruk işleri pek bana göre değil.Bu fiyatin Pahalı olduğunu bende biliyorum ama fiyatin ileride en fazla 100 tl düşeceğini düşünüyorum zaten bekle bekle omur bitiryor bee..

• quote:

Orijinalden alıntı: Msb101

Vatanın izmit magazasindan 1360 tl ye aldım.Magazaya gittiğimde ellerinde sadece 1 tane vardi o da bana nasipmiş.Duyuyorum arkadaslarin amazondan alaydin ya diye haykırışlarını fakat hem garanti mevzusu hemde bu gumruk işleri pek bana göre değil.Bu fiyatin Pahalı olduğunu bende biliyorum ama fiyatin ileride en fazla 100 tl düşeceğini düşünüyorum zaten bekle bekle omur bitiryor bee..

TR'deki teknik servisler kartta cw sorunu çıktığında bana direk iade etme şansı vermiyor. Amazon bu hakkı her türlü veriyor :) TR'de illaki servis onayı olacakda ölme eşşeğim..
    Beklemenin sonu yok. 1360 tl ye gtx 980 i sollayan kart aldınız daha ne
    En iyisini yapmışsın hocam aldırma arkadaşlara biz amazon filan bilmeyiz o işlerede girmeyiz o kartta ucuzlamaz rahat ol

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.